Abs, here we go

Som vissa av er kanske vet så är mitt mål just nu att få fram mina magrutor, något jag aldrig ens har varit i närheten av förut.. Men nu jävlar är det på g. Pratade om detta med min PT igår och han kollade å klämde lite på min mage och ja, mina magmuskler syns, men det är liiite mer på magen som ska bort. Så jag har nu tillsammans med Jocke kommit överrens om att inte ha en enda ätardag fram tills rutorna är framme (alltså ingen dag då jag får äta massa onyttigt), bara för att det ska gå liiiite snabbare. Så nu jävlar kör vi.. Jag börjar med en månad från och med nu som mål och hoppas på att det räcker. Fyfan vad jag ska ha snygg kropp i sommar! 

2,5 år sedan…

30 November 2012

Igår!

 

 

 

Träningskläder

Kan inte låta bli att älska att köpa nya träningskläder! Mycket roligare än andra kläder. Igår inhandlade jag ett par träningsbyxor och två sporttoppar på hm. LOVE IT!! Dessa fick invigas på gymmet idag

Nytt träningsupplägg

Är så sjukt jävla taggad på träningen just nu! Fick ju mitt nya träningsprogram idag och kommer nu köra överkropp och underkropp varannan gång. Började med att köra överkropp idag å jävlarns var roligt det var! Det blir tyngre vikter och färre reps för att få mer volym på musklerna. Var så taggad igår kväll så jag inte kunde sova.. haha. 

På tisdag ska jag köra med Jocke igen och då blir det genomgång av benpasset (döda mig). Kommer krypa därifrån om jag känner Jocke rätt. Men så ska det vara, men jag kan verkligen inte låta bli att vara nervös eftersom att ben är det jag gillar minst.. UÄH!  Men Taggad är jag ändåååååå!!!

 

Heheh.. ja här har ni gamla Matilda, Chipsätarn!!! Kan inte rikigt minnas när jag åt chips sist nu?

 

Kyckling med tomatsås

Igårkväll vid tio fick jag nå ryck och ställde mig och lagade mat.. Marinerad kycklingfilé, tomatsås, qinoua och pizzasallad fick det bli.
Måste säga att det blev jävligt gott så jag tänkte dela med mig att receptet till er eftersom som att det är väldigt nyttigt också! Grym träningsmat! WOHO! Försöker också undvika salt så långt det går just nu för att vara lite snäll med kroppen
Till marinaden använder jag : Soya, olivolja, grillkrydda, svartpeppar och vitlök
Tomatsås: 1 lök (du får väl välja hur mkt du vill ha i själv)
1/2 paprika
400 g krossade tomater
1 dl vatten
1,5 tärning köttbuljong
oregano, peppar och vitlök efter smak
Börja med att fräsa löken och paprikan i lite olivolja innan du häller ner resten av grejerna
Pizzasallad: Vet inte rikigt mängd.. Men den innehåller iaf vitkål, peppar,  LITE salt, olivolja, vitvinsvinäger och oregano.

PEPPMUSIK

Jag måste alltid ha musik i öronen på högsta volym när jag tränar och jag gissar att jag inte är ensam

Här har ni mina tre favoritlistor

 

http://open.spotify.com/user/olofssonmatilda/playlist/7ompUGqm6jObpmkRnLTklh http://open.spotify.com/user/olofssonmatilda/playlist/5ftBsEN3irkxz8Zio8HYF7 http://open.spotify.com/user/olofssonmatilda/playlist/5BLbBjCfmXrnk0fUWpHhCI