Köp sommarens mest unika accessoar!

Mitt samarbete med Daniel Wellington fortsätter efter succés samarbete från förra året. Jag är stolt som får flera chanser att få fortsätta presentera unika produkter som Daniel Wellington. En produkt som alltid går hem i present till pojkvän respektve flickvän, mamma, pappa eller syskon. De flesta som följer min snapchat (Maxi.Habobi) har frågat efter den klockan och nu har ni chans att beställa hem den! Läs mer om vad man får utöver min rabatt kod!

Koden är: MaximilianH och ger dig 15% rabatt på allting på www.danielwellington.com fram till 30:e juni. Den gäller i hela världen och Daniel Wellington erbjuder även free worldwide shipping. OBS! Ett grymt erbjudande nu! Alla som köper en klocka får just nu (utöver 15% rabatt) också extra, valfritt band som passar till den klockan. @danielwellington på instagram.
www.DanielWellington.com 

/Maximilian.H

IMG_9823 IMG_9808 IMG_9801

Sponsed by HugoBoss

Tredje året för mig att fira denna fina national dagen. Jag firar den med stolthet och med flaggan högst upp! Detta landet har tagit mig till den högsta graden inom min bransch och öppnat sina händer och släppt in mig varmt och tryggt igenom mina tre år i Norge. Jag firar och gör det med stolthet. Jag ska vara med i framtiden och bygga på och bygga på..
Det är så fint att se hur människor bryr sig om alla på denna dagen, alla är så fina, dressade med bunad eller kostym och alla är så glada. Fantastisk dag! Gratulerar gratulerar fina Norge!

Jag vill tack Pressekontakerna Oslo till ett otroligt fint samarbete i sista sekunden som hjälpte mig med min dress som är sponsrad från HugoBoss. Jag hämtade ut den och de skräddade den för mig dagen efter. Väldigt omtänksamt och snällt, ni räddade mig och jag är glad att jag får vara den som får presentera Pressekontakerna Oslo. Min HugoBoss  från topp till tå!

Ootd:
Dress – HugoBoss, Shirt – HugoBoss, Tie – HugoBoss, Shoes – HugoBoss, Watch – MariusLacroix

/Maximilian.H

IMG_9584 IMG_9483 IMG_9537 IMG_9635 IMG_9600 IMG_9607 IMG_9593 IMG_9482

Clean street style

Summer feelings in the air.
All white and silver is my favorite combo!
Enjoy the summer people!

Ootd:
T-shirt – Me and my brothers, – shorts – Carlings, Socks – Weekday, Shoes Adidas Ransom, Watch – MariusLacroix, Rings – Vitaly design, Sunglasses – Rayban 

Photo cred: Ida Charleen

/Maximilian.H

IMG_9322 IMG_9361 IMG_9344 IMG_9355 IMG_9392 IMG_9378 IMG_9386 IMG_9359 IMG_9416

My first performance on norwegian TV, All about fashion!

Mitt första uppträdande på norsk TV. Jag är så stolt över att jag får vara den som får presentera en outfit inför ett helt land! Jag känner att jag har tagit rätt steg mot rätt riktning, när jag slutade jobba som journalist för magasin 2minutter och började jobba på tv som stylist. Denna gången fick jag jobba framför Tv skärmen.
Det var något nytt för mig och väldigt spännande. Jag kommer ihåg att jag såg fram emot den dagen, och jaa.. nu har jag fått uppleva det. Om jag hade fått förfrågan om att göra det igen så är det ett självklart svar! Jag älskar det jag gör!
Nu är det nya tag och nya projekt på gång!

Länk: HÄR

/Maximilian.H
image

Moden den är hypad!

Moden den är hypad ja… 
Solsken i ögonen, korta shorts och miljön runt omkring är glassig!
Jag vill ödmjukt säga att jag är en stolt ambassadör som får presentera Weekday för hela världen!

Outfit of the day: 
Shorts – Weekday, T-shirt Weekday, Blazer – Weekday, Shoes – Asfvlt, Sunglasses – Rayban, Bag – Weekday 

Photo By: Simon. A

/MaximilianH

IMG_9237 IMG_9196 IMG_9246 IMG_9177 IMG_9204 IMG_9311

Your recent search!

Behind the scenes!
Jag kan inte annat än att bara älska de nya projekten som dyker upp!
Fortsättningen av serien #UngeLovende 2 är på G.
#ActorMaximilianH

Innan det har jag varit och spelat in för den nya humorserien FÖRTI; FEIT OG FERDIG med Linn Skåber och kommer ut på TV2 till hösten!
Följ min snapchat Maxi.Habobi för live uppdateringar, behind the scenes, dagens outfit, träning och kost.
C Yaa beautiful people!

Outfit:
Jacket – BLK DNM,  Leather T-shirt –  Weekday, Jeans – Weekday, Shoes – M.A.M.B 

/Maximilian.H

IMG_8897 IMG_8890 IMG_8880 IMG_8894 IMG_8943 IMG_8928

Foto: Ida Charleen