Barcelona state of mind

Barcelona state of mind…
When I arise in the morning, I think of what a precious privilege it is to be alive – to breathe, to think, to enjoy, to love.
I feel like life is really short, and it’s important to enjoy yourself and embrace whatever comes your way, whether it’s a challenging day or a great day, just welcome it with open arms. No matter who you are, you can’t escape challenges; they are part of life.

Låt oss ta vara på det som är menat för oss. Jag håller varenda minne kärt… 

/Maximilian.H

IMG_5283 IMG_5414 IMG_5413 IMG_5445 IMG_5321 IMG_5368 IMG_5334 IMG_5452 IMG_5518 IMG_5524 IMG_5215 IMG_5255 IMG_5251 IMG_5483IMG_5434

Silent streets have many things to say.

There’s something about arriving in new cities, wandering empty streets with no destination. I will never lose the love for the arriving, but I’m born to leave.

Det är svårt att beskriva denna miljön. Det är verkligen en helt annan femma när man springer runt och kollar upp mot arkitekturen… Det ser helt fantastiskt ut. I mina tankar så springer massa frågor. Hur gör man? hur lång tid tar det? varför just på detta sättet, varför just i detta landet.. Det är så fascinerande att se på.  Folk kollar på mig som om jag vore en chockad fågel… Men jag kan faktiskt inte låta bli att fota och fota.. Jag har rensat min kamera, dator och hårddisk gång på gång.. Och ja! ni ska få se det ni också!

Igår så körde vi en tidig morgon träning längs stranden och en liten shoot för UnderArmour. 

Ikväll väntar spa, shoot och kvälls middag, blir trevligt! ”but I’m born to leave” jag vill vara född till motsatsen, inget man bestämmer själv…

/Maximilian.H IMG_5132 IMG_5211 IMG_5136 IMG_5110 IMG_5215 IMG_5251 IMG_5255 IMG_5257

Barcelona P1

Barcelona part 1
Tillsammans med min göteborgska prins Amir så har vi gjort en touchdown i Barcelona. Vi blev välkomnade på ett jätte trevligt sätt av våra nya svenska vänner Tove, Linnea och Ida som är bosatta i Barcelona.
Första dagen bjöds det på en del fest i toppen av  ”W Hotel” som är en utav världens mest exklusiva hotell kedja. Grym utsikt över hela staden och stranden.
Jag kan inget annat än bara längta till varje dag som kommer. Nu är det nya äventyr som väntar ikväll, häng med… på SnapChat. @Maxi.Habobi

/Maximilian.H

IMG_4970 IMG_5088 IMG_5077 IMG_5036 IMG_5013 IMG_5097 IMG_5034 IMG_5100 IMG_5043

Fråga mig om 2017 så ska du få höra mitt svar.

Jag vill ödmjukt tacka alla mina samarbetspartners runt om i världen. Där de har gjort det möjligt för mig att resa runt till olika platser runt om och få upptäcka olika städer och äventyr. Jag klagar inte på det minsta lilla. Jag har vuxit som person, jag har lärt känna massa nya människor och massa bra människor. Jag kan inget annat än bara blicka fram mot detta nya året.

I år är det nya uppsatta mål.  Mitt fokus kommer att vara just på detta:
– Lägenhet i Storstan (lutar mer åt ett annat håll än Oslo)
– träningsresan som aldrig tar slut

Jag har alltid velat jobba mig in i bostadsbranschen… Det känns som att det är dags att steppa in.

Önskar er en god fortsättning.  2lax17 kommer att vara ett ännu bättre år!

Ett speciellt tack till ComfortHotel Stockholm som tog emot mig och mina vänner på absolut bästa sätt. Grym service, centralt läge i Stockholm där vi hade nära till allt. Vi var jätte nöjda med vårt boende och personal, fantastiskt fint upplägg.

/Maximilian

IMG_4910IMG_4947 IMG_4936 IMG_4925 IMG_4915 IMG_4921

Ekvatorn, 0 degrees 0.0″

Rösten i havet talar verkligen till hela min själ..

Varje gång jag står på en strand, så viskar vågorna till mig och säger ”om du väljer de enkla vägarna och finner glädjen i naturens skatter, så blir ditt liv enkelt att leva”
Svarta stränder…

Foto by @RagnhildHarket

/Maximilian.H

IMG_4729 IMG_4737
IMG_4747

IMG_4778
IMG_4790 IMG_4794 IMG_4819
IMG_4833
IMG_4871#dreamteam

You can never be overdressed or overeducated

Ingen dag är sig lik den andre… 
Mode och style är en konst för mig. Det är som att sätta sig ned och rita en tavla. ”vad ska man tänka på” , ” vad ska jag ha med på tavlan”. Till sist är det detaljerna som avgör de stora resultaten. Mode är som politiken runt omkring dig och minst lika mycket för mig.  Säker-stil följer med överallt.. allt mellan himmel och jord allt från Underkläder, till träningen, till jobbet osv osv.. No end.. 

Outfit of the day:
Suit – Emrys, Shoes – Acne Studios, Watch – Hugo Boss, Sunnglasses – Komono

/Maximilian.H

IMG_4286 IMG_4240 IMG_4289 IMG_4262 IMG_4264 IMG_4273 IMG_4282 IMG_4243

lek inte polis om du själv är en tjuv…

Så länge jag har bott i norden under hela mitt liv och vuxit upp här, så har jag gått på skolan, jobbat, slitit, varit rädd om min bakgrund, jobbat emot förutfattade meningar, bekämpat rasism, jobbat för att få så mycket jämnlikhet, gjort så mycket som jag bara kan och gjort det inte bara för mig själv utan för dig som är samma som mig och för våran nästa generation! Min önskan är att fler kunde hålla hand i hand.. Men så är det alltid någon som ska få det till att spåra helt ur på den motsatta vägen. Alltid någon som får oss att hamna under det mörka ljuset..
Varför är min fråga? Hur mycket girighet skall denna sjuka människan åskåda egentligen?! Hur mycket diva ska man vara?! Hur mycket egoism ska man äga?! Hur länge ska vi som jobbar och betalar skatt och sliter röven av oss från morgon till kväll och kväll till morgon få ta?! Hur kan du bry dig så lite om dig själv egentligen och inte minst oss andra. Jag orkar inte ens tänka på hur mycket konsekvenser du får ta och inte minst vi! Jag kan egentligen inte beskriva den skammen… Plz låt oss bygga och inte rasa! Vi har inte råd att gå fel väg…
Sanningen hinner alltid ikapp lögnerna, det handlar bara om tidsfrågor..  

/Maximilian. H

Outfit: 
Jacket – RockAndBlue, Shirt – Weekday, Pants – Plain Denim, Shoes NLYMAN, watch – HugoBoss, ring – Vitaly design 

IMG_2756 IMG_2776 IMG_2782 IMG_2760 IMG_2741

Inspirerat av naturen, realiserat av vetenskapen

Med tiden som jag har bloggat och varit en influenser för olika företag och produkter så som ansiktsprodukter, bilar, kläder, resor, skor osv så har jag alltid letat efter det bästa möjliga att jobba med. När jag under denna tiden har rest och solat och under min ålder som åldras så är det väldigt naturligt för mig att få sämre hud och har lättare för att skada min hud OM jag inte tar hand om den såklart.

När det gäller ansiktsprodukter så har jag valt att använda mig av Lucréce Skin care .  Jag har aldrig någon gång testat en produkt som fungera med en gång tills jag kom fram till Lucréce. Jag rekommenderar starkt de produkterna. Där allt är inspirerat av naturen och realiserat av vetenskapen.

Den gruppen jag har valt ut är dessa:
– Stem Cell Eye Therapy
– Premier Peptide Serum
-Thyme & Apricot Cleanser
-Intensive Clarifying Facial Cream
– Anti – Wrinkle Eye Cream

Du kan gå in på deras hemsida www.www.lucrece.no och checka ut om det är något som passar just dig eller någon du känner som behöver hjälp inom detta området. Här med erbjuder jag tillsammans med Lucréce en rabatt kod för er som är intresserade av att handla. När du kommit till kassan på sidan så skriver du in din rabatt kod som är:  habobi15  vilket ger dig 15% rabatt.

/Maximilian. H

IMG_2628 IMG_2645 IMG_2653 IMG_2660 IMG_2673 IMG_2681 IMG_3283 IMG_3292