Krogbesök

Ja, ibland går livet utför och flaskan tas till! HAha nej, men skämt och sido så har det varit 2 rätt så sjuka utgångar det senaste, nästa nyår och sen blir det fan minimala mängder alkohol resten av 2013 känner jag, men istället för att jag ska babbla på om skit… Här har ni bilder.. 

 

Alex, Francis och jag i en spännisduell haha! 

 

Jag och Linda är cpstört sexiga…. 

 

Jaadu, spännbög är jag… 

 

 

Snyggaste tröjan var på!! 😀 

GOD JUL PÅ ER!! Kommer btw livestreama ikväll/inatt… Så watch out på facebook! 😀 

 

Jacking it in San Diego

Hahahaha, hade absolut inte en blekaste aning om detta! 
Kommer ni ihåg Kony 2012? En stor kampanj om att sätta dit den hemska Kony?
Jag såg ett South Park avsnitt för några veckor sen med en låt som var ganska ”catchy” så att säga, så jag bestämde mig för att kolla upp den på youtube. Kollade toppkommentarerna och såg något om Kony 2012. Jag googlade Kony 2012 San Diego och mycket riktigt kom detta upp.

Man behind ‘Kony 2012′ arrested in San Diego- for masturbating in public

 

Och jag kan inte sluta garva! Här har ni en länk till artikeln om ni vill läsa

Man behind ‘Kony 2012’ arrested in San Diego- for masturbating in public

 

Och även länk till låten som nu gör hela avsnittet tio gånger bättre! 

 

http://www.youtube.com/watch?v=jbSJET3DiX8

Göteborg göteborg göteborg…

Jaa.. Jag antar att det inte är många som missat gårdagens händelser i Göteborg.. Och jag känner bara ett otroligt behov av att skriva av mig om vad jag tycker om det som hänt.. 

Jag fick först reda på det genom några på facebook som verkade ha hittat ett underhållande instagramkonto. Med tanke på att det var en massa skoj och ståhej kring detta så bestämde jag mig för att kolla in det.. Jag mådde seriöst illa av att kolla på kontot. Det var inget annat än uthängda människor överallt, vem i helvete kommer ens på en så sjuk idé? 
Jag försökte inte tänka mer på det men ja, det var ju ganska svårt med tanke på alla dagens händelser..

Runt 150 personer samlades vid Plusgymnasiet för att få hämnas på EN stackars tjej.. En tjej blev dessutom nerkastad i marken och tog emot flera slag och sparkar. Vart fan har mänskligheten tagit vägen ärligt talat? När flera personer går på en ensam TJEJ. Jag vet inte vart alla föräldrar befinner sig i detta, men här är en lista på saker som personerna som gick emot den ensamma tjejens föräldrar har missat i sin uppfostran. 

1. Våld löser inte problem, lär er prata om det istället.

2. Man går inte emot en person flera stycken, DET ÄR FEGT. 

3. Till er som stod omkring, man ingriper om någon utsätts för våld. 

4. Man respekterar svensk lag, man kastar inte sten och flaskor mot den. 

Jag är fortfarande lite väl upprörd för att skriva om det ur något annat än ett hatiskt perspektiv så jag slutar här innan grodor jag senare kommer ångra hoppas ur min mun.. Man vet ju aldrig när 100 pers helt plötsligt står utanför ens dörr och sen misshandlar småungarna eller grannen eller någon som knappt varit inblandad. 

Vart är Superman när han behövs?? 

Vad tycker ni om hela denna incidenten?? 

Man dog när han dansade till Gangnam Style

Satt och scrollade runt lite på internet och kom över en ganska rolig (jag har väl antagligen rätt sjuk humor) artikel på aftonbladets ”underbara” tidning Klick…

Sköna citat från den tyvärr ganska så korta artikeln: 
”…när han försökte sig på hästdansen från PSY:s musikvideo föll han till marken med bröstsmärtor.” 
I brittiska medier varnas nu medelålders män för allt för livligt dansande.” 

Läs och få er ett gott garv, aftonbladet levererar som alltid humoristisk ”journalistik”! 

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article15930501.ab

 

Youtubes mest sedda video är inte längre Justin Bävers skit utan Gangnam Style med Psy (kan stolt säga att jag såg den då den bara låg på några få miljoner 😉 )

 

Så, kära läsare, kommer ni att dansa Gangnam Style-dansen till helgen?!

Min inspiration Nr.1

Jag får många gånger frågor som ”Hur orkar du?” och ”Hur finner du motivationen till att träna 6 dagar i veckan?”

En person som verkligen hjälpt mig dit jag är idag är Arnold Schwarzenegger, men jag skulle nog ranka honom som tvåa på min inspirationslista… Etta ligger nämligen ingen annan än Zyzz.
Vem i helvete är Zyzz kanske ni tänker då? 

Zyzz är egentligen inte bara en person utan en känsla, en vilja, det är vad som får dig att gå de där 2 sista repsen på gymmet som du egentligen inte klarar.
Zyzz personifierades av Aziz Shavershian, som var en ung bodybuilder med en härlig syn på livet och som jobbade upp sig från en sjukt liten kropp till en i princip perfekt kropp (Min målkropp definitivt). Jag låter detta citat tala för sig självt: 

”Everybody, one day will die, and be forgotten. Act and behave in a way that will make life interesting and fun, fuck a mundane predictable life working monday to friday with something you derive no pleasure from; just living life out till you grow old and wither away. Find a passion, form relationships, dont be afraid to get out there and fuck what everyone else thinks, trust me its alot more fun that way. 

Dont ever pay people out or put people down. Instead just put yourself up and let the haters do their thing. Id rather be a person thats hated on, than a person that does the hating. A wise man one said…

Haters gonna hate!” 

 

Och trots att jag själv kan vara en hater med jämna mellanrum så jobbar jag på det 😉 

 

Zyzz innan och efter han började träna (under):Så folk, hur ser er drömkropp ut?


Vill du spana in Zyzz? Kolla dessa videos: 

Motivation från Zyzz bror Chestbrah

 

 

Zyzz-The Legacy, videon som fick mig att fastna!

 

Nattgym

Ber om ursäkt för dagar av inaktivitet.. Eller, nej egentligen inte, har helt enkelt inte känt för att blogga. 

Häromdagen var jag och min kära barndomsvän Alex (G)Rislund och gymmade på Sportlife Ullevi som nu för tiden har öppet dygnet runt! Det blev ett 3-timmars semiintensivt pass och en hel del trollande, bilderna får helt enkelt tala för sig själva! 

 

 

Antagligen den sexigaste pose som existerar, latspread haha! 

Bulkers gonna bulk, absen börjar försvinna i dessa tjockistider 🙁 

Veins, Calvin Klein och… Inter Sportstrumpor <3

Min kära vän Alex ”Never Bulk” Rislund! 

Vackrare asgarv får man leta efter…. 

 

 

jag bjuder på det fulaste någonsin…

Jaa.. Jag lovade att jag skulle lägga upp något som tack för att ni läser min blogg.. 
Jag var i Tjeckien i Februari i år.. Blev kanske liite för full.. Liite… Aa.. Se och.. Njut eller vad ni nu vill hahaha.. 

Kan även notera att jag spenderade alla mina pengar på en kväll, jag var så bakis att jag inte åt på 3 dagar och jag kunde inte dricka minsta lilla på ett helt dygn…

 

 

 

Vad är eran värsta baksmälla?

Världens bästa cover?

Igår fick jag en länk till ett youtubeklipp som kom att bli mitt första och enda klipp som lagts till i favoriter på youtube! 

Denna tjej, som heter Johanna är en ren naturbegåvning och har en pipa som ger rysningar genom kroppen! Endast en enda röst bringar samma känslor som hennes. Men den får jag länka någon annan gång! Jag är mållös..

Här har ni henne, lyssna och njut!

 

100 000 läsare! Och ett STORT tack!

Först och främst skulle jag bara vilja tacka er som skrev till mig som en reaktion på mitt inlägg angående så kallade ”haters”, det känns skönt att veta att man har stöd hos folk därute och att folk faktiskt läser och tar till sig! 

 

För det andra skulle jag bara vilja notera detta: 

 

Antal läsare
Totalt: 101060

Okej, jag erkänner, känner mig lite stolt! Så tack alla som har hjälpt mig från starten av denna blogg, alla nya, alla gamla, alla läsare där ute! 😀 
Ska komma på något roligt att bjuda på som tack.. Tror jag vet vad, men det får ni veta imorgon! 😉  

 

Vill även tacka min brah Marcel för det sjukaste jävla beastmodepasset någonsin igår! Min rygg gör så ont idag att jag skulle behöva rullstol! Bjuder på en gammal ryggbild!

Tjockisar tagning 2

För er som läste min blogg i det tidigare skedet, då det fortfarande var en modeinriktad blogg till stor del.. 
Ni kanske kommer ihåg att jag skrev ett ganska så aggresivt inlägg angående överviktiga/tjocka människor.
Tänkte att jag skulle ge er mina nuvarande tankar och mitt nya sken över dessa varelser.. 

Jag vägrar anse annat än att det i dagens samhälle finns en viss attityd som verkar lyda att alla är vackra som de är osv. Ett exempel är bilden då en kvinna sitter med en skylt där det står ”If your size 2 is beautiful, then my size 22 must be gorgeous”. 
Och jag tycker fortfarande att detta är väldigt fel, många människor smäller i sig alldeles för mycket onyttig mat och lever allmänt ohälsosamt, vilket leder till fetma och övervikt. Jag tycker det är helt fel, varför kan man inte försöka promota en hälsosam livsstil istället? 

Senaste inlägget skrev jag om jag inte minns fel dock att jag störde mig på alla tjockisar som sitter och slappar på gymmet.. Okej, jag erkänner, det gör jag fortfarande, men jag vill klargöra att jag ogillar ALLA som sitter och slappar på gymmet! Go Hard of Go Home! Jag ser även tjocka människor som sliter röven av sig på gymmet, jag anser inte att de ska ha någon extra respekt för att de tar tag i sitt liv, men inte heller att de bör tryckas ner eftersom de försöker förändra sina vanor! 

Så GO tjocka människor på gymmet som svettas röven av sig och faktiskt arbetar för att förändras!

Ett stort BU till ALLA människor som bara sitter och slappar och sen går hem och klagar över att de inte ändras! 

 

 

Hälsosamt? Knappast!


Vad tycker ni? Är det ”okej” att vara tjock?