TIME TO SAY GOODBYE!

Det här inlägget är inte skrivet av den bloggkaraktär (Merris) jag på något oförklarigtvis lyckats skapa. Just nu skriver jag från hjärtat! Det känns sorligt men samtidigt skönt att skriva detta inlägg. Jag började blogga på Finest 5 år sedan och aldrig någonsin har jag ångrat något jag skrivit. För 5 år sedan var jag sugen på något nytt och tack vore Alexander Erwik har jag fått uppleva massa roliga händelser. Jag har blivit stämd, fått utskällning, blivit älskad och jag har till och med vunnit pris på Finest Award.

Men allt har sin tid. Jag har för längesedan velat sluta blogga men har haft beslutångest över det. Det är dags för mig att gå vidare. Jag ska inte börja blogga för någon annan bloggportal, men däremot lanseras min nya hemsida inom några dagar (utan blogg). Givetvis kan ni följa mig på instagram. ”Tasbasmeral” heter jag där.

Jag vet inte om jag kommer att blogga igen, men om jag gör det är det på Finest och ingen annanstans. 

Jag vill ödmjukast tacka min vän Alexander Erwik för allt. Du är en fantastisk människa. Jag vill också passa på att tacka hela Finest redationen och Tozer, men framför allt vill jag tacka er läsare. Jag älskar er kompisar. Vi har bråkat, älskat och skrattat ihop.


All kärlek till er. 

Bilden togs när jag vann priset ” Lång och trogen” tjänst!

Helvete

Jag är så extremt upprörd, arg och ledsen på mina jävla tänder. Jag fick infektion i min nedre hörn tand som min (världens bästa) tandläkare Patrik på Bene Tandvård fick rotfylla. Käkade penicillin och treocomp ( det sistnämnda asså, fly me to the moon…) och fick ett helvete. Nu har tanden brevid blivit infekterad. 17.45 ska jag göra det vidrigaste tänkbara som en människa ska göra. Rotfyllning. Jag ska ligga med en uppspänd käft, bedövad feja och tunga. Tjena!

Kom och ta mig

Jag har legat i sängen och maraton-sovit i två dagar utan att bli bättre. Jag är inte förskyld utan jag har ont i mina leder och känner mig en aning hängig. Att vara sjuk är det värsta jag vet. Nu känns det i och för sig lite smålockande att ligga i sängen i några dagar till och äta ”take-away food” och sova lite extra.  Jag vill att febern ska höjas.  Mellanläge är ju inte någon hit. 

Jag har fått klagomål på mitt ”Lundsberg” inlägg från ”bekanta” och jag har bara en sak att säga till er som läser min blogg och som tycker att mina tankar är opassande:

Ni är toppen allihopa. Var precis som ni är och förändra er aldrig. MEN om ni tycker att mina tankar är grova och att mina blogginlägg är stötande rekomenderar jag er denna blogg! Jag tar aldrig bort blogginlägg. Det kommer aldrig att ske. Det jag skriver är mina tankar och jag tvingar ingen att läsa det jag skriver. Punkt.