Ljuvlig turridning på islandshästar …

Idag överraskade vi våra tjejer med en utflykt.

Det blev många skratt när jag vid frukosten sa att vi skulle åka bil för att sedan promenera 45 minuter i skogen då det vi skulle göra var att leta efter ett sällsynt bär som endast finns här på Gotland. ”Oh nej, så tråkigt” var kommentarerna medan de försökte kolla i min min om jag ljög eller inte.

Som tur är så var sanningen mycket roligare och det var stora leenden som vi såg när vi stannade på en gård med hästar i hagen för då förstod dem så klart …
DSC_0608

Vi hade nämligen bokat en timma på islandshästar men först gick vi och klappade hästarna i hagen som var så otroligt fina <3
IMG_5135

Den här var en riktig kelgris …
IMG_5134

På mig söta Mia blus från Fira, 799:- (finns i vitt och i den söta Tandori färgen) & Miss Me shorts. Finns på WWW.FURIA.SE
miacandy1
IMG_5117
IMG_5119

Den svart vita var min favorit och det visade sig att den hade de tagit hand efter att de hade fått kännedom att den hade misskötts och hade fått stå i en smutsig box utan att aldrig få gå ut… DSC_0613
Holly & Nicole klappade och pratade med dem … Omgivningen är fantastisk vacker så den perfekta platsen för att rida ut.
DSC_0610
Vi fick sedan hämta våra hästar, som var så klart mindre än de i hagen …
DSC_0620
Bytte om till de slitna Sexy Woman denim då jag hade inte direkt några ridkläder med mig =) Superga skorna visade sig fungera helt ok även för detta ändamål … =)
DSC_0615

Vi fick en snabb genomgång …
DSC_0617

Tjejerna var pirriga & Nicole har ridit bara i Djurparken vid något tillfälle när hon kanske var runt 3 … =)
DSC_0626

DSC_0623

DSC_0629

Det var en ljuvlig tur och tjejerna fick tom. tölta vilket inte alls är dålig …
IMG_5103
Är ni på Gotland och vill rida islandshästar? Här finner ni numret …
DSC_0616
Linda köpte 6 ägg ( 1:-/ styck) för de har även lite försäljning & kafée och så lämnade vi denna gård för att åka hem nöjda och glada efter att ha berikat oss och våra flickor med en mysig upplevelse <3
DSC_0609
Just nu tittar LInda på Youtube klipps då vi har bestämt oss för att köra ett eget program så klart =) Ämnena kommer att vara av varierade slag, från sminktips till grillning =)

Måste sluta för nu skrattar jag så att jag inte ser ngt … OMG, vad sjuka vi är (i positiv bemärkelse dock) Får dessvärre påpeka att detta är min tolkning, vissa skulle nog kunna tänka sig påstå ”i negativ bemärkelse” =)

Kram från 4 som har väldigt roligt <3

En tyckte om “2”

 1. Ia

  Ha, ha ursäkta med måste påpeka att du nog får lugna ner dig lite med redigeringarna av bilderna. Kolla in staketet på bild 2 och 5. Det var lika härom dagen då du stod vid en vit husgavel med längsgående panel som ju blev ”lite” krokig. Ha, ha sorry att jag skrattar. Du duger som du är, så du behöver inte redigera så!

  Svara
  1. michelacastellari Post författare

   Jag vet Ia, har skrattat en massa själv åt detta tro mig och även personen som tog kortet men var ”tvungen” att dra upp bysten liten för det såg ännu större ut på bild och då jag hade bara de korten så har jag lärt mig sedan 2 veckor tillbaka en ny app som jag passade på att använda =) med sina dock roliga konsekvenser =) Alltid roligt dock att få sig ett skratt så bjuder på det =) Kram

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.