En skön midsommardag på Gotland …

Är midsommardagen en sådan dag som många vaknar till med lite huvudvärk till? Inte om man som mig inte är någon som uppskattar den typen av dryck (åtminstone mängder av det) och om man är på semester med sin dotter.

Här i Visby vaknade Linda och jag efter ännu en otrolig skön natts sömn (vi sover hur gott som helst här) och gick ut på promenad med Knut och passade på att leta efter kaffe då vårt hade tagit slut.
IMG_5569Ica öppnade inte förrän 10 så vi gick till ett hotel och köpte var sin take away som vi sedan njöt under solen här i ”vår” trädgård.
IMG_5607
Mjukisbyxor från italienska Happiness brand HÄR och sweater från Dead Legacy som jag även har sovit i någon natt. Det ljuvliga med semester är att just inte bry sig och tack vore en tvättmaskin här i lägenheten kan vi tvätta allt här.

Då solen sken efter två dagar som har varit något sämre och då vi åker hem imorgon så tänkte vi göra tjejerna glada så vi föreslog att åka till badlandet vilket de blev överlycka över.

De har sprungit mellan olika pooler och mellan badlandet och leklandet medan vi har legat i solen och mer eller mindre somnat emellanåt … Otroligt skönt och vi har verkligen fått färg, är som en liten kräfta denna kväll … så visar inte … =)

Nu skall vi göra oss i ordning för en sista mysiga kväll här i Visby <3

En tyckte om “2”

 1. Nettan

  Hej

  Nu har jag kommit hem förr ett tag sedan från Småland och nu kollat tillbaka på dina inlägg…Har kollat dina insta bilder under tiden…Ni verkar ha haft det underbart och skojigt
  Idag hämtade jag ut Fira ”smila” toppen tror jag den hette, den kom redan i torsdags men då var jag ej hemma..så fin och snygg den är…Sommar skriker de om den
  Ha en bra vecka / Kram Nettan

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.