Ingen rolig färg nu!

Hejsan hjärtan!

Tänkte visa resultatet på håret från igårkväll. Slingade det bara blondt, tanken va att bara ta bort utväxten men så blev det inte. Denna slingningen gjordes för att underlätta lite när jag har besök igen om ca 3 veckor, då ska jag bli så vithårig som det bara går för att sedan lägga grå slingor. Kan väl inte direkt påstå jag har någon fin färg i håret nu, lite gult, orange, blondt, vitt och brunt haha ja typ alla färger… Äsch bara bita ihop, vill man bli fin får man allt hålla ut lite då inte allt kommer på första resultatet, tar nog minst två gånger till innan jag har mitt gråa önskade hår 🙂

Får väl bada i lite silverschampo tre veckor nu. Inser ibland att guuud vad jag mixtrar med mitt hår, men jag älskar det verkligen trots att jag inte alls tycker om denna mellantiden som man måste passera mellan två olika hårfärger, den är inte så rolig faktiskt men hör till 😉

IMG_2102

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.