Anastasia Contour kit

Godmorgon sötnosar!

Sitter redan i skolan, har fått i mig goda pannkakor till frukost och druckit en kopp varm oboy, fick även låna skolans lilla minikyl så nu står min Celsius och blir väl kyld, perfekt tills första lektionen som börjar om en timma ungefär.

Många kanske undra vad jag gör på skolan så tidigt, men idag kände jag inte för att åka bussen och då gick skjuts med bil timman tidigare, men skönt att va uppe i tid faktiskt, då har man ju lite extratid till detta, bloggandet alltså 🙂

Nu till rubriken… Jo häromdagen fick jag hem mitt efterlängtade contour kit ifrån Anastasia beverly hills vilken drömprodukt, kunde inte varit mer nöjd!! Nu ett måste till vardagssminkningen 🙂

Skulle ni vilja ha video eller bilder på hur jag lägger min vardagssminkning, samt produkter jag använder och före/efter bilder?

Ha en fin torsdag! Kram kram

IMG_2133IMG_2134

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.