Älskade sol!

Hejsan finisar!

Sitter just nu och bara njuter av hur underbart det är att solen visats sig hela förmiddagen. Det va inte igår man kunde få hjälp av solen till fina ljusa outfitbilder framför min standard fotospegel haha, har senaste månaderna behövt ljusa upp bilderna lite för att det inte ska se så mörkt och dystert ut haha. Men idag behövdes det inte 😀

Tänkte jag skulle gå bort till mammas jobb och sitta och prata lite med henne, hjälpa henna lite i butiken sen efter de gå ner och hämta mitt paket som väntar på mig på posten, visar er innehållet av paketet senare.

Hoppas ni har det underbart idag i det fina vädret 🙂

img_7314.jpg

En tyckte om “2”

  1. Alexandra

    Hej! Varför rullar du upp in tröja och visar magen? Vad är syftet med det? Menar inte alls något drygt, är bara nyfiken 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.