Hej hjärtan!

Varit frånvarande ifrån bloggen ett par dagar, håller på att skickas mellan två olika företag som vill ha min blogg så allt är så oklart och snurrigt så bloggandet har fått halka efter ett par dagar.

Men känns som att det börjar komma på banan allt och i slutat av mars kommer ni inte hitta min blogg här längre hihi. Mer om allt det när det börjar närma sig!

Har egentligen massor att säga och skriva, va ju över i London under helgen – Såå skoj va det! Dock vart jag rätt så sjuk så hade en hemsk flygresa så fick gotta mig med shopping där nere och även hemma i Sverige på Emporia när vi kom hem haha. Skulle egentligen nu gjort en video så kunde jag berättat allt och tipsat om massa butiker osv, får fundera vidare på det så kanske det kommer ut en video 🙂

Nu vet ni i alla fall att bloggen kommer flyttas, det kommer va lite halvdant fram tills dess men ska försöka få upp inlägg som vanligt ändå.

img_7520.jpgimg_7453.jpg

En tyckte om “4”

  1. Anna

    Hej! Har följt dig sen du och Fanny hade en gemensam blogg haha, och har alltid gillat dig supermycket! Blir dock ganska irriterad på att du byter portal hela tiden, varför liksom?

    Svara
  2. Anonym

    Hej! Jätte bra blogg. Skulle du kunna göra ett inlägg om hur du tränar/äter på veckorna och så? Stor inspiration

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.