De senaste dagarna…

Hejsan sötnosar!

Va ett tag sen jag skrev här sist… Tänkte skriva av mig lite, berätta om de senaste dagarna och sen tänkte jag säga ännu en gång att bloggen kommer flyttas inom kort. Många kanske undrar varför jag byter portal hit och dit men nu har jag fått ett rätt så stort erbjudande och efter denna flytt kommer jag nog stanna kvar och ingen kommer mer då behöva störa sig på att min blogg flyttas runt hihi 🙂

Jag har i alla fall haft lov, ett blandat lov med både jobb, mys, shopping och så åkte jag på och blev sjuk mitt i allt också, sådär typiskt. Skolan har nu dragit igång igen i alla fall så nu är det bara kämpa på i 4 veckor innan vi går på nästa lov igen. Så knas att jag faktiskt om bara några månader går ut skolan och äntligen får stå där i studentmössa och blommor hängandes om halsen i sverigeband haha, ska verkligen bli så skoj och riktigt skönt!

Hoppas allt är bra med er, ska se till att det inte blir så långt uppehåll tills nästa inlägg!

Kram kram

img_7884-1.jpg

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.