Halloj sötnosar!

Hejsan på er!

Blev några dagar sedan sist ändå… Inte allt för mycket som hänt sedan sist, jobbar på som vanligt, går i skolan och myser med pojkvännen. Även gått och blivit superblond i håret ( ovant med en färg och inga slingor längre ) Ska ju bli gråhårig men ska bleka ner det ännu en gång om 3 veckor sen några veckor efter det så slänger vi i tre olika grånyanser, ett steg i taget haha.  En annan himla skoj grej som hänt i alla fall är att jag fick reda på att jag blivit nominerad här på Finest i årets medlemsblogg!

HÄR får ni jättegärna gå in och rösta på mig om ni vill, hade varit jättegulligt 🙂

img_8047.jpg

En tyckte om “3”

  1. Hasse

    Men du ska ju byta bloggportal! Kan du verkligen bli nominerad då? Vad gör du om du vinner, byter i alla fall?

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.