Söndag!

Hejsan hjärtan!

Måste tacka er alla ännu en gång som nominerade mig till årets finest awards, jätteskoj verkligen! Nu går det rösta en gång om dagen fram till och med den 15 april 🙂

Söndag idag, helgen har gått fort trots att jag åkt på och blivit sjuk. Alltid ska det ställas till med antingen förkylning eller feber, halsont och liknande när man är som gladast, allt flyter på bra och träningen går fint. Jaja det är bara att försöka friskna till snabbt och ta det lite lugnare med allt. Adam fick mig till att skriva in mig på ett gym här i mönsterås istället för att jag ska ha kvar mitt kort inne i Kalmar. Haha att han fick mig att skriva in mig här va inte illa…. Men så får det vara några månader nu tills vi vet vart vi vill ta vägen fram till sommaren hihi.

Ska försöka sparka igång bloggen lite bättre ( inte första gången ni läst de… ) Haha men känner att det kan vara lite skoj nu när man kan dela med sig av träningen, outfits och leverera lite inlägg nu när ni faktiskt nominerat mig till blogg Awards!

Stor kram

img_8343.jpgimg_8282.jpg

En tyckte om “1”

 1. Tove Lindgren

  Hejsan,
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med urbanandi.se som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
  Om ni kan tänka er att skriva ett inlägg mot betalning så får ni gärna maila mig på tove.lindgren@urbanandi.se alternativt gå in på urbanandi.se och ansök om medlemskap redan idag.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Tove

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.