Bestäm dig och lev med det?

Jag har sådan huvudbry.
Det är för mycket nu och jag hinner inte med att kombinera jobbet med politiken. Allting krockar jämt och hela tiden. Tidigare när jag studerade och jobbade i samma stad där jag bor var det aldrig några problem att gå på kvällsmöten med politiken, men nu… På onsdag har jag KF, på onsdag är jag även nere i Malmö på säljträff tillsammans med mina kollegor på svenska sidan. Hur i hela friden ska det gå ihop?

Min största nyckel till framgång är att jag satsar allt när jag gör något. Det finns ingenting som heter halvdant, allt ska vara perfektion. Så just nu har jag något som närmast kan likna brutal ångest. Jag hinner ju inte med? Det är fysiskt omöjligt. Dessutom blir ju ingenting riktigt bra när jag heltiden går och funderar på det andra.

Hade det varit enkelt hade jag bara bestämt mig för att bara jobba, men såklart finns det faktorer som gör att det beslutet i dagsläget är omöjligt att fatta. Så i några månader får jag leva med hela allt, och det är svårt. För mina partikamrater förväntar sig att jag presterar som tidigare, vilket jag förstår men det går bara inte.

Min högsta önskan just nu är att allting sätter sig och jag kan få börja en stabil vardag. För det här är påfrestande och allt jag vill är att kunna ta ett beslut och sedan får det bara vara så.

Tråk tråk tråk *

Att ha semester när ingen annan har semester är så tråkigt! Den senaste veckan har jag typ inte gjort någonting. I fredags var jag och Jennie iväg på båttur på Göta kanal med hennes jobb. Mysigt! Slutade med en liten efterferre hos henne med goda drinkar och ett par shots. Igår grillade vi med partiföreningen och sedan har jag mest kollat serier hela dagen. Skönt det med.

Mötte upp min fina mamma idag för lite middag, vi planerade onsdagens trip till Botaniska och pratade om livet i allmänhet. Härligt att ha en mamma som man kan prata med.

Imorgon väntar valkonferens med (M) Norra Älvsborg i Vänersborg där vi gästas av ingen mindre än vår partisekreterare Kent Persson. Leve det! Nåväl. Nu ska jag sjunka in i soffan igen. Jag har ju trots allt semester och då ska man inte göra många knop alls. Det har jag lärt mig när jag var liten.

Men hallå eller? *

Kunde inte somna igår, hade fruktansvärda magsmärtor och så fort jag somnat så vaknade jag igen. Surt. Höll på hela natten så det blev inget KS för mig idag:(

Mami kom med lunch till mig men sen började jag galet rastlös så jag har tvättat massor med tvätt och städat i ordning i vardagsrummet samt fixat med rent i sängen. Har dessutom vädrat täcken samt kuddar ute nästan hela dagen så hej då kvalster och äckel! Längtar efter att gå och lägga mig strax. Men min jädra dammsugare alltså. Den måste fått spel eller något men dammet verkar den inte få upp….

Måste bara säga hur underbart det är med alla levande ljus man kan ha tända nu på kvällarna när det börjar bli lite mörkare:) Iiih så mysigt!

Hej och FÖRLÅT *

Jag hade ju tenta igår och la all fokus jag bara kunde på den. Därför har bloggen varit helt död den senaste veckan. Har egentligen inte funnits något att skriva om heller eftersom jag mest suttit insjunken i makroekonomins härliga värld.

Ikväll har jag varit iväg till Lerum för att delta i utbildningsnätverket som vår riksdagsledamot Camilla Waltersson Grönvall har startat. Mycket lärorikt att se hur andra kommuner jobbar och se vilka vägar de valt och väljer till en bättre framtid.

Nu ska jag äta ett par ägg till kvällsmat och dricka en härlig kopp med grönt the. Imorgon är det kommunstyrelsen och då gäller det att vara pigg och alert. Gjorde föresten om min ljusstake till kombinerad ljusstake och ampel. Visst blev det snyggt?

HÅLL KÄFTEEEEEN! *

Jag blir så jävla förbannad på min idiot till granne. Dag ut och dag in sitter han och spelar på sin gitarr och skriksjunger på nått asiatiskt språk som för mig är oigenkännligt. I normala fall hade jag antagligen inte brytt mig men när man sitter en vecka innan tenta och pluggar då borde man faktiskt kunna få plugga utan att grannens weilande i diverse falska toner gör en galen. Häromdagen försökte jag prata med honom. Det gick inte. Han förstår varken svenska eller engelska. Detta blir ett problem för mig, och om det är ett problem för mig som knappt behöver prata med honom kan jag antagligen inte ens tänka mig hur besvärlig hans vardag måste vara.

Så nu sitter jag här i soffan, boken över magen och är fly förbannad. Nej Sverige, såhär kan vi inte ha det. Vi måste sätta press på att vi kan kommunicera med våra grannar, klasskompisar och medmänniskor. Hur ska vi annars få bukt med problemen med segregation? Om en så liten sak som gitarrspelande gör mig förbannad, tänk då vad som skulle kunna hända i en skarp situation där kommunikation är ett måste! Vi måste lösa det här problemet. Nu. Snabbt.

Annars då? Jo, plugget tuggar på och jag har mindre än hälften kvar. Tänkte läsa ett kapitel till ikväll så är det ännu mindre kvar imorgon. Har plockat blommor och sånt hemma hos mamma som bjöd på lunch idag. Entrecote och sallad blev det för min del. Gottigt!

Världens godaste brunch *

Svängde ihop en omelett på bacon, lök, champinjoner och ägg såklart. Med tomater, sallad, lite crème fraîche med franska örter och balsamico blev det sjukt gott och det bästa är att det finns 3/4 kvar tills sedan! No more cooking for me today!

Slurp *

Blev ingen styrketräning idag för sis har match i morgon så vi tog en PW på lite mer än en timme. Skönt det med. Men på torsdag eller fredag kör vi istället. Ibland får man helt enkelt vara lite flexibel och inte låsa sig.

Imorgon är det dags för höstens första utskottsmöte:) Mestadels har vi redan behandlade saker som blivit ändringar på att ta ställning till och det är ju skönt att mjukstarta terminen med. Är taggad på nästa veckas kommunstyrelse! Tycker det är så himla kul och givande att vara med och engagera sig i det samhälle man bor i! Rekommenderas varmt!

Nu ska jag bara läsa några sidor till och köra igenom kapitlens övningar, sedan blir det rakt ned i bingen!

Träningsschema v.33 *

Äntligen skymmer det lite tidigare så man kan tända fina ljus och mysa <3

Som jag skrev igår har jag nu gått in i minandra fas av mitt projekt drömkroppen, jag har börjat äta mer vilket också betyder att jag kan börja träna igen. Denna veckan kommer bestå av fyra pass totalt. Tre stycken cardio och ett styrka/cardio fördelat såhär:MÅNDAG: PW 4kmTISDAG: Styrka plus löpintervaller med lillasyster utomhusONSDAG: VilaTORSDAG: Cardio 4km (jogg om mitt knä känns bättre annars PW)FREDAG: VilaLÖRDAG: Cardio 5km samma koncept som torsdagenSÖNDAG: VilaEftersom mitt knä har börjat strula igen får vi se hur hårt jag kan gå på med träningen. Ska försöka vara så still som möjligt och inte belasta mer än nödvändigt förutom vid träning. Hoppas det blir bättre snart, nu när jag är så taggad…