Do you get a little kick out of being slow minded?

Jag vill upplysa er om lotterilagen, en lag som företag som använder Facebook till tävlingar av klassen Gilla/Dela dagligen bryter. Nu är det ju kanske inte så att det är erat fel att företagen bryter mot svensk lag när dem anordnar tävlingar som denna, men jag tycker ändå att ni borde veta det. Min vän Markus har sammanfattat det hela bättre på sin blogg där han även listar företag som brutit mot lagen.Om ni vill läsa mer om vad som gäller kan ni göra det på Lotteriinspektionen.se.

Och om ni nu undrar varför jag skriver ett inlägg om det här så är det bara för att jag ORKAR verkligen inte se mer idioti, då hela mitt flöde på FB nu är fyllt av diverse tävlingar, klagomål till företag och knappt en enda uppdatering som jag verkligen vill läsa.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.