Tack Finest

 

Jag vill härmed tacka Finest och speciellt chefsredaktören Alexander Erwik för all dessa år som jag har bloggat här <3 Jag var faktiskt en av de första bloggarna som började som toppbloggare och tror att det nu är nästan 5 år sen jag skrev första inlägget….. Helt galet! Tiden går fort när man har roligt 😉 

Det är som att mitt liv är en 5 år lång bok HÄR på bloggen och det känns faktiskt otroligt ledsamt att lämna Finest familjen, men det är nu dax att gå vidare. Jag och syrran har därför startat upp en egen blogg på www.systrarnalauren.com och vi hoppas så klart att ni kommer att fortsätta följa oss båda två där 🙂 Vi har båda fått en nytändning och jag kommer att ha en mer innehållsrik blogg med både fler videoklipp, träningstips och positiva budskap.

Stort tack för den här tiden Finest. Jag tar med mig otroligt många fina minnen, upplevelser, erfarenheter och bekantskaper från denna tid och ångrar inte en sekund att jag började blogga här!!! Det har varit otroligt roligt och jag hoppas att även NI, alla fina läsare, även har uppskattat att jag delat med mig av mitt liv under sen iss min första dag som proffsboxare.

Hoppas även att många av er kommer och hejjar fram mig under min nästa VM match som går av stapeln den 3:e Maj

Vi syns i ringen 😉

Nu kör vi

image

Har började denna vecka med bra träningar för Stefan, både igår och idag, och kör på stenhårt med planering inför vår kommande gala på Eriksdalshallen 3 Maj. Skriv in det i era kalendrar redan. Återkommer med mer info alldeles strax. Nu kör vi :)

 

Energi

image

Svängde förbi min favvo-stylist Bobby (www.bobbybobby.se) på Skrapan idag och kom därifrån med ett par grymt sommarfräscha sneakers ♥

image

Grymt fräscha tycker både jag och Lazee som självklart redan har ett par :)

 

Check Lazee out

Träffade även min fantastiska mentala coach idag Björn Eklöf!

Alla borde ha ngn som honom <3

Full med positiv energi efter vårat pepping snack idag 🙂 Tack bästa Björn

Läs även hur det går med träningen och följ inte bara min utan även Jessicas blogg på www.systrarnalauren.com <3 <3 <3

 

Knockoutdeals

image

Idag var jag tillsammans med Haninge boxarna Jesper, Rocco och Soheil på Media Markt i Länna. Hela dan stod vi och showa och tränade lite i butiken för att hjälpa till att promota deras knockout deals som dom har hela helgen :)

 

Smygstart

Idag gör jag och syrran Jessica smygstart på vår nya gemensamma blogg. www.systrarnalauren.com Kommer bli fett! Vi är super taggade och hoppas verkligen att ni kommer att följa oss där då vi snart bara kommer att blogga på den sidan :)

Klicka gärna in på mitt första inlägg HÄR

Jessicas första inlägg kan ni läsa HÄR

Välkomna till systrarna Laurens gemensamma blogg. All kärlek till er läsare <3

Tigernaglar

Igår var jag på Best of Nails och fixade naglarna som vanligt. Är alltid så nöjd när jag går därifrån men denna gång var jag extra nöjd då Sandra gjorde tiger mönster i permanent lackning. Super snyggt och bästa är att det håller sig snyggt i minst 3 veckor 🙂

image

Blir ompysslad av Sandra
image

Sandra målar på tigermönstret för hand med pensel efter grunden var lagd

image

Tiger hoppar på sitt byte, haha. Bullen som syrran kom förbi med 😉

image

Även Jessica gör sina naglar där och satt här och väntade på sin tur med bästisen och snyggingen Lollo 🙂 ♥

image

Kände mig som en riktig tiger efteråt 😉 haha

Vill du och göra naglarna fina inför våren så har Emelie, en av dom duktiga anställda på BESTOFNAILS rabatt just nu. Nämn bara att du läst om det på min blogg så får du nagelförlängning, med fransk manikyr el helfärg, för endast 500 kr (ordinarie 750 kr). Eller så kan du även välja permanent lackning (som jag har) för 300 kr. Det är en gelé-lack som håller upp till 3 veckor och är torrt direkt när du lämnar salongen.

Best of Nails

Lästmakargatan 24A

11144 Stockholm

Telefon 08-5333 2665

Bra start på veckan

image

Körde hela boxningspasset med tandskydd idag och körde på i stenhårt tempo i 20 ronder totalt

image

Efter boxningen gick jag för första gången någonsin direkt på med 12 min TAPOUT med kettelbells efter ett hårt boxningpass och känner mig i så otroligt bra form just nu. Invincible liksom ;)

image

Åkte sen på ett möte med Stefan, Vido och Josef om ett kommande arrangemang vi håller på att styra upp och jag har aldrig haft en så här bra känsla inför en gala/match tidigare :)

image

Här finns det boxningshistoria ♥

image

Pass nr 2 blev löpning och lite fysträning med bla chins och dips. Det blev 1,5 km uppvärmning, 3 km Max, 1,5 km nedvarvning. Totalt 6 km.
Det bästa var att jag sprang 3 km under 13 minuter. Höll 14.0 i hastighet från start till slut. Känner mig både stark, snabb och uthållig just nu :)

Tack Energy Armor för extra kicken jag fått av armbandet ♥ Går att köpa massa olika färger och sorter på www.eaenergyarmor.se 🙂