Värmeverktyg vs. hårfärg

Hej på er! 

Nu tänkte jag passa på och ge er en OTROLIGT bra inblick i vad vi som frisörer får kämpa med dagligen. Nämligen att tjata hål i huvudet på våra kunder, att dom MÅSTE tänka på vad dom gör med håret för att få färgen att hålla så bra som möjligt. Det finns en anledning till att vi babblar på om färgbevarande produkter och inte minst, värmeskydd! Det är ganska ofta man hör ”Jag tycker håret har blivit gult” eller ”Färgen höll inte så bra sist”. Då är frågar jag alltid, vad har du gjort med håret? Har du fönat, plattat, lockat? Använder du värmeskydd då? Har du rätt schampo, balsam och inpackning? Nu förstår ni varför. 

Jag och en kollega pratade om att göra en video för att visa hur värme påverkar hårfärg. Speciellt när det handlar om ljusa färger som pasteller och kalla blonda nyanser. Detta var ungefär ett år sedan och vi kom aldrig till skott. Men nu har vår allas favorit Guy Tang gjort en sådan! Woohoo! 

Titta gärna på detta klipp och är det någonting ni tycker är konstigt eller undrar över så tveka inte att fråga!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.