No blow dry, no big deal!

Hej på er latmaskar!

Ja, alltså no offence. Jag har bara världens bästa nyhet till er som inte orkar, vill, kan eller har lust att föna håret. Eller ni som kanske har pausat från värmestyling för att vila håret. No Blow Dry Hair Cream från Redken. Detta är alltså en stylingkräm som inte ska fönas in. Du tar i den i handdukstorkat hår, antingen kramar upp det för att få lite scrunch eller tvinnar håret för att få en liten beachig känsla. Den kommer även hjälpa till att torka håret fortare tack vare redkens Air-Tex teknologi. Det finns en för finare hår (Airy Cream) och en som är för normalt hår (Just Right Cream). I USA finns även en för grövre hår men den får vi inte hit till norden som det ser ut nu tyvärr.

Den kommer alltså inte kännas ”produktig” utan endast hjälpa till att ge dig en effortless look. Det går även utmärkt att krama i den i torrt hår för att liten uppfräschning, men var då lite sparsam så det inte blir för mycket av det goda. Ca pris på den här underbara produkt är 250kr. Som hittat om ni frågar mig!

noblowdrynoblowdry3 noblowdry2 noblowdry1

4 Kommentarer

 1. Kristin säger:

  Tack för tipset! Klickade hem direkt 🙂 Kan du skriva om glossing/glaze både salong och hemmabehandlingar.

  1. Vad kul! Hoppas du kommer gilla den! 🙂
   En glaze kan man säga är en ”uppfräschning” eller när man vill ändra i nyansen av färgen. Alltså varken göra det mörkare eller ljusare. Men normalt sett så är det en färg som man använder. Jag brukar använda en lättare variant av en färg, alltså inte en helt målarfärgtäckande ”tung” variant utan en som är mer som ett läppglans istället för att matt läppstift kan man säga. Det är ju lite tycker och smak samt beroende på vilken färg man jobbar med. Jag rekommenderar ALDRIG att man gör färgbehandlingar hemma. Låt frisörer som har utbildning i färglära sköta detta så slipper man tråkiga överaskningar och sen onödigt mycket dyrare frisörbesök.
   Kram!

 2. Anneli Kåhre säger:

  Hej!Tyckte att det här lät intressant. Mitt hår är tunt och blir lite flygigt när jag fönar det ibland. Gör jag inget så blir det bara hängigt. Tror du att det här skulle funka då. Vill ju ha lite stadga i håret men ändå inte kännas för stylat.

  1. Hej! Du kommer absolut slippa det flygiga. Att håret blir hängigt kommer den inte hjälpa för. Då beror det snarare på hur ditt hår är klippt eller så måste du jobba mer med en volym och texturgivande produkt.
   Kram Linda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.