Nyheter från Aquis

Inlägget innehåller annonslänkar


Mina favoritturbaner från Aquis, som jag har skrivit om innan här på bloggen, har nu kommit i tre nya färger. En grå, en rosa och min favorit, den svarta.

Har man mörkt, färgat hår så kan jag varmt rekommendera den svarta. Då slipper man att de ljusa handdukarna blir dassiga i färgen. Man behöver inte heller vara rädd för att tvätta turbanerna, dom är nämligen gjorda för att kunna tvättas upp till 600 (!) gånger i 40 grader. Jag kan inte säga nog tydligt hur JÄKLA BRA dom här är. Ni bara måste testa dom. Perfekt present till bästisen, mammsen eller syrran också för övrigt! Priset? 369kr, ett riktigt kap! Ni hittar dom på bland annat eleven (adlink).

44D2C3DD-9DD4-47D6-874C-97CF694EA58Eaquis-collage

2 Kommentarer

  1. Kristin säger:

    Kul med tips på bra produkter! 🙂
    Skulle dock vilja veta om det är stor skillnad på en sån här och på de mikrofiberturbanerna man kan köpa på tex Rusta?

    1. Hej! Ja, det är det. Aquis hårturbaner och handdukar är i ett speciellt patenterat material som fungerar så att hela handduken suger upp vattnet från håret, ungefär som en disktrasa som absorberar vatten. Vanliga frotté eller microfiberhanddukar suger ju endast upp vatten där håret kommer i kontakt med handduken. Du kanske har sett att det ofta är fuktigt fläckvis på din handduk om du haft den uppsatt som en turban i håret efter du tvättat det?
      Jag har skrivit om dessa innan och där finns länk till deras hemsida där du kan läsa mer om dem, bara att söka i bloggen. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.