Lovely Hazelnut

Den här gulliga tjejen var hos mig i veckan och hade helt ofärgat, långt hår. Hon ville ha lite naturliga slingor i sitt bruna hår, som i sig själv var en helt otroligt fin färg. Vi klippte även av en dryg decimeter och lättade upp de tunga längderna med en uppklippning.

Det är ovanligt med helt ofärgade hår numera, så när någon kommer in på salongen utan en gnutta färg i håret är det nästan som att se en enhörning!

Vi gjorde slingor för att bryta upp det bruna men jag lade slingorna så att det inte blir en jobbig utväxt att hålla efter. Lite som en soft ombre ungefär. Resultatet blev jättefint i en hasselnötsnyans. Vad tycker ni?

brownie (1) brownie

1 Kommentar

  1. N säger:

    Tack för en underbar blogg! Har suttit och sträckläst hela ditt arkiv sedan jag hittade den! 🙂 Jag har dock en fråga, jag har sett ofta att du rekommenderat Redken och eftersom jag varit på jakt efter ett nytt schampo under en tid så valde jag att testa deras Extreme serie. Mitt hår är verkligen så preparerat och slitet efter olika färgningar men jag upplever att denna serie gjort underverk med mitt hår! Men när man har färgat hår och det är så pass slitet så har ju färg en tendens att ”rinna ur”.. Borde man prioritera ett schampo som är anpassat för just färgat hår då istället för extreme serien? Jag vill egentligen inte byta bort mina extreme produkter men samtidigt vill jag ju ha ett schampo som bevarar hårfärgen så länge som möjligt, vad gör man??? 🙁

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.