Olaplex – Är det verkligen någonting som funkar?

Det är ibland en hel del diskussioner om huruvida Olaplex verkligen är en produkt som funkar eller inte. Alla andra ”wannabees” där ute då, funkar dom likadant? Nope, Olaplex är den ENDA produkten på marknaden som kan reparera svavelbindningarna i håret. Alla andra produkter som gärna vill utge sig för att vara en ”plex-produkt” är säkert toppen för håret och säkert vårdande på sitt sätt. Men den kan inte göra det Olaplex gör.

Här kommer en intervju med kemisterna som ligger bakom den patenterade mirakelprodukten Olaplex.

2 Kommentarer

  1. Mikaela säger:

    Olaplex är ????????????????????????????????❤️

  2. mariesliv säger:

    Jag älskar olaplex, har räddat mitt hår! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.