Årets sista veckor – det närmar sig

Hej på er!

Nu är vi inne på slutspurten av året. Julveckan är här och de sista två veckorna på 2017. De sista två veckorna för mig på salong Tid. Sen bär det av mot nya äventyr. Jag tror de flesta vid det här laget vet att jag i januari kommer flytta till ny salong, och inte vilken salong som helst utan min egna. Det känns fortfarande overkligt och långt bort men snart är vi där. Där är SÅ sjukt mycket att fixa med men det känns så jäkla bra, och jag har dessutom en av mina bästa vänner med mig på den här galna resan. Dreamteam deluxe! Vi hoppas bli klara med allt som rör vår branding, koncept och hemsida denna vecka så att vi kan lansera den för er alla. Hur nyfikna är ni på det?

Det är många som har velat boka tid och jag har helt fullt fram till februari, men det går såklart jättebra att boka tid därifrån och framåt. Det är bara att slänga iväg ett mail till mig på info@lindamikaelsdotter.se

Jag vill även passa på att säga STORT TACK till alla er som skickat så fina lyckönskningar och grattis till oss när vi outade salongsköpet. Det ska bli så kul att få ta med er på resan med allt vad det innebär!

2018 kommer bli så jäkla legendary! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.