Kontakt

Jag finns på Peace & Noise som ligger på Östermalm i Stockholm.

Vill ni kontakta mig för frilans, samarbeten, tidsbokning eller för andra frågor går det bra att maila på info@lindamikaelsdotter.se

Följ mig på Instagram @lindamikaelsdotter

6 Kommentarer

 1. Jojo säger:

  Hej! Jag har bokat tid på din salong, dock fanns det inte tid hos dig så det blev hos Johanna. Jag har aldrig varit hos er innan. Har långt, mörkbrunt hår med ljusare slingor, vill toppa mig och ljusa upp mer genom balayage. Tycker du att hon är bra på det? På er insta har jag mest sett henne göra blonda eller röda hår. Förstår att det är en konstig fråga, men känns ju tryggt när frisören har mer klockrena bilder på det man vill ha, som jag känner att du har. Skulle känna mig lite tryggare med din rekommendation..

  1. Linda Mikaelsdotter säger:

   Hej, ursäkta det sena svaret hade helt missat 🙂
   Johanna är jätteduktig på att färga, men vi jobbar väldigt olika. Eftersom detta är ett kreativt och konstnärligt yrke så kan man inte förvänta sig exakt samma resultat som någon annan frisör får fram.
   Hoppas du blir nöjd hos henne annars är du varmt välkommen att boka tid hos mig. Jag har precis öppnat upp min kalender för 2016. Kram!

 2. Tjerese säger:

  Hej!
  Jag undrar en sak jag är i mig själv mellanblond/ljusblond
  Har färgat det sen ca 2 år tillbaka med Olika färger åt det mörka hållet
  Jag har nu svart i botten och rött i längderna 2 olika röda nyanser
  Jag vill då ha den färg riktigt röd, fast inte mörkröd å inte för ljus gärna lite violetta inslag har du några bilder på det?
  Hade jag bott närmre så hade det varit kul att boka tid.
  Lite långt att boka tid 60mil bort.
  Har varit hos olika salonger men blir aldrig riktigt nöjd får inte den färg jag menar känns det som i bland.
  Kanske förklarar jag dåligt eller fattar jag dem fel..

 3. Therese säger:

  Ursäkta Therese var namnet. 🙂

 4. cathy säger:

  hur man boka tid hos er ,,jag har blond hår vill lite honey färg …har skickat mail också tack

 5. Ida säger:

  Hej Linda!

  Jag har precis varit hos frisören efter att ha låtit håret vila under en längre tid. Jag hade tänkt mig ljusbeige slingor för att trolla bort en del grått som har kommit samt för att ge lyft åt det andra som är mer mellanblont. Grejen är att jag har väldigt mycket röda pigment som slår igenom och mitt hår verkar vara väldigt svårfärgat. Jag har börjat tappa förhoppningen om att hitta en frisör som kan färga mitt hår och få det bra. Jag har tittat på de du har gjort och det ser jättefint ut. Är det ok att komma förbi salongen du jobbar på för att få en konsultation?

  Med vänlig hälsning, Ida

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.