Dagens tips – Glossybox.

Hej på er!
Idag tänkte jag tipsa er sötnosar om en box som heter Glossybox.
Denna boxen har jag prenumererat på i säkert 2 år. Den innehåller massa skönhetsprodukter och är olika varje månad.
Den är inte speciellt dyr och den är ju underbar att ha själv men den är också en väldigt fin present till någon man tycker om som tycker om skönhetsprodukter m.m.
Jag rekommenderar den SÅ HIMLA MYCKET!

Glossybox, klicka här!

Jag personligen tycker att denna boxen är väldigt bra då jag är JÄTTE DÅLIG på produkter inom skönhet. Jag har fått jätte många konstiga saker skickat till mig som jag innan inte vetat vad det är men i boxen kommer även ett litet kort med info om produkterna. Det är as bra för oss som vill kunna lite mer men som inte riktigt fått en kläm på det innan.

Hoppas er morgon varit underbar hittills. Min har varit väldigt chill men jag har ont i halsen och är lite dålig överlag. Jag hoppas på att kurera mig ganska snart så vi kan göra massa nya videos men just nu har jag knappt någon röst och jag hostar helt galet mycket..
img_2613.jpg

Fortsätt läsa

Tjenixen företagis!

Godmorgon!I det här inlägget så tänkte jag faktiskt tala lite kring 

det här med samarbeten och detta är riktat lite mer åt företagen än åt er privatpersoner som läser men ni är självklart med i det här. 
Många företag hör av sig och en del hör av sig till min gamla mail som inte används mer än till spel. Jag vill bara påminna er om att -> mikkizlilja@hotmail.com är min jobbmail, min mail där jag svarar och godkänner eller nekar pressutskick och övriga samarbeten. 
SKICKA INTE PAKET TILL MIN NUVARANDE ADRESS. 

Hör av er till mig så får ni nya adressen för att kunna skicka saker, skicka alltså inte saker jag inte vet för tillfället för jag bor på en helt annan adress där jag inte kommer åt posten eller paketen pga skydd. 
Jag ville bara säga detta. Jätte kul om/när ni hör av er! 

Ha en underbar Söndag! ❤️

Fortsätt läsa

Börja träna

Vet ni vad? Imorgon ska jag hoppa på en träningschallenge som nästan 5000 personer gör eller ska göra enligt listan. Jag är ju faktiskt smal o allting och detta är inte nå syfte med att gå ner i vikt eller liknande. Jag har faktiskt precis kommit upp till 47 kg. Fattar ni vilken lycka de är för mig? 

Jag låg på 45 kg i februari och sen hände en grej som gjorde att mitt psyke mådde så jävla dåligt att jag föll ner till exakt 42 kg. Läkarna blev oroliga kring min vikt eftersom jag är ca 175 cm lång. Jag ska som sagt väga lite mer och jag vill ha en vikt mellan 55-60 kg men de är långt dit! 

Nu har jag alltså sprängt upp från 42 kg till 47 kg på 5 månader.. vilket är typ omöjligt för mig. Jag har JÄVLIGT SVÅRT att gå upp i vikt. Brukar ta 1 år för mig att gå upp 1 kg liksom. Nu bara sprängt iväg 5 kg på 5 månader!!! Helt otroligt glad!! Dock har jag en väldigt otränad kropp. Jag ligger mest i soffan och äter chips eller sitter vid leksakslådan och äter bullar typ. Jag är inte den som är den nyttigaste så att säga. Dock vet jag att jag INTE är tjock så det är det absolut inga tvivel om så oroa er inte och om jag skulle börja gå ner i vikt så kan jag lova att denna challenge kan kasta sig åt helvete. Detta är ordnat liksom med en PT så de är kirrat liksom. 

Hur som helst så ska det bli jätte kul att testa det här och jag tänkte faktiskt låta er vara med! Klart ni ska få följa hela vägen! Dock är jag dålig med maten liksom. Jag är allergisk mot allt så jag tänkte att no judge på min ohälsosamma skit kost. Den lär inte ändra sig mer än att jag kanske slutar med chips och sånt mitt i veckan (will try) men aa ni får följa det också, så klart! 🙂 


Fortsätt läsa

En vaken kaos natt. 

Jag är sjukligt trött. Hela huvudet liksom exploderar och jag är typ så trött att jag är yr. Léah vaknade dock runt 02.00 och vägra att somna om.. här ligger vi nu 05.22 och försöker fortfarande natta.. det går inte alls! 
Detta är en utav nackdelarna med att vara ensamstående. Man kan liksom inte dela upp de när sömnen förstörs. Tur att man älskar sitt barn över allt annat här i världen så sömnen faktiskt får bli en annan prio än henne. Man orkar mer än man tror även om man känner sig helt slut vissa dagar. 
Aja ska väl se om hon vill somna om innan 07.00 iaf annars går vi väl upp och äter lite frukost och leker ett tag. Det återstår att se. ☺️

Fortsätt läsa

New in och tjöt

Hej sötnosar! 

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Jag är väldigt trött och funderar på att käka lite chips och sedan lägga mig i sängen och se på serie i hopp om att somna relativt tidigt. Bruka inte sluta så bra men man vet ju aldrig! 

Imorgon ska jag fara på stan. Vi ska lämna in lite saker och fixa lite ärenden. Funderar också på att kanske kika på nå bhar eller något för mina bara går sönder.. jag får fan panik på det.. -.- 

Hur som helst. Nu ska jag ta lite chips o sen krypa ner i bingen. Natti <3 

Fortsätt läsa

Tips hudvård!


 

Ville bara slicka in med ett super bra tips! Och för er som är lite nyare läsare, ni kan bara klicka på bilden så kommer ni vidare och kan läsa mer om deras produkter eller liknande. Jag kände att det var längesedan jag gav ett ärligt tips om vad jag rekommenderar. Vad tycker ni? Vet att ni gillat tips inlägg tidigare så ska vi fortsätta med det? Lite oftare? 🙂

Fortsätt läsa

Mitt i natten! 

Hej på er! 

Det är mitt i natten och här sitter jag och funderar på helt onödiga saker. Vi ska på lekland imorgon så att sitta här just nu känns verkligen inte som en smart idé. Larmet ringer vid 09.00 visserligen men klockan är ändå runt 02.00. Gash! 

Jag kommer uppdatera med lite roliga saker imorgon. Hoppas ni är super utvilade och super taggade! 😀 

Bjuder på en bild på mitt lilla pucko! Gud va ja älskar henne <3 

Fortsätt läsa

du är bara skräp. 

Jag skulle vilja säga att du bara duger ibland. Jag skulle vilja säga att jag bara hör av mig dom stunder då tiden kanske känns tråkig för mig. Jag skulle vilja säga att du duger innan jag hittat någonting annat. Vet du varför jag också alltid kommer tillbaka till dig? Jo för jag vet att oavsett vad så kommer du alltid finnas där. 

Ni läste precis dom här meningarna och tänkte något i stil med ”wtf du är dum i huvudet.” Vilket också kan vara mycket möjligt att jag är, det tänker jag inte gå in och säga emot. Inte just nu iallafall. Jag tror att vi alla är lite vanskapta kring vissa saker men det är också någonting som jag tror är bra. Kan inte peka på något speciellt dock men Hey.. vem bry sig? 

Jag tror ändå att dom flesta råkat ut för meningarna som står däruppe. Självklart har INGEN sagt de till en, de betvivlar jag väldigt starkt att någon skulle göra om den inte är helt känslokall och respektlös. Dock är det också väldigt vanligt att man känner så. Jag känner så nästintill VARJE DAG jag loggar in på mina sidor. Det är killar.. vänner, bästa vänner, ex, mina ex kompisar osv. Dom skriver ett tag, finns där, jag finns för den, ja ni vet.. helt plötsligt slutar den skriva eller svara (jag är heller inte den som bombar utan ja fattar ju att något är fel.) och vips där har dom skaffat tjej, under tiden man skrivit, flirtat oså. Man ba what? Va hände? Fast är man egentligen förvånad? Nä egentligen inte men klart man suckar ändå. 

Sen plötsligt en dag.. kanske några veckor efter, några månader eller ett år efter så kommer ett meddelande. Som om allt var som vanligt. ”Hej babe :*” eller ”min snygging, hur är det? :*”  För det första.. vad ger dig rätten att kalla mig för ”din,” för det andra.. varför duger jag bara ibland? För det tredje.. usch. 

Jag är väldigt glad att dessa personer visar sig faktiskt. Ingen vill ju ha en relation med såna.. inte jag iallafall men det är jobbigt när det är ens närmsta vänner som ba plötsligt försvinner, plötsligt kommer tillbaka, plötsligt tro man har någon jävla flirt eller något. 

Förstår ni inte själva hur mycket ni kanske sårar. Helt ärligt så har jag bara älskat 2 killar (tror ja) på riktigt som jag haft en relation med. Jag har as svårt att lita på folk, jag är rädd för att gå in i relation med killar, jag har alltid min skyddsnäve uppe så jag släpper inte in människor tätt inpå mig. Jag vet dock en sak.. även fast jag är långt ifrån den bästa själv men man lek inte med folks känslor oavsett om den bry sig eller inte.. man stampar inte på människor och sen gör om de 100 gånger för den kanske faktiskt kände någonting för dig. 

Detta händer allt för ofta i dagens samhälle. Detta händer BÅDE TJEJER OCH KILLAR men jag kan liksom bara skriva ur min egen synvinkel och jag gillar pojkar. Hur som helst kan jag aldrig sätta mig in i en sits som en kille har direkt. Vi är lika men också jävligt olika. Vi har olika krig i våra liv. Mina krig är inte dom minsta men dom är långt ifrån dom största. 

Jag vill alltid finnas där för allt och alla. Jag älskar era mail ni skickar och berättar om er själva, era liv, saker ni varit med om osv. Känns som jag är delaktig i någonting oavsett om det är bra eller dåligt. Ni får gärna fortsätta med det och även skriva ifall de är okej att jag delar de på bloggen eller inte. Det är oftast väldigt starka, fina och underbara mail. <3 ni är fina och jag vill inte att någon, oavsett vem. Pojke, flicka, man eller kvinna ska känna sig utnyttjad utav något slag.. ni fixar det! Ni kan stå emot och putta bort dessa människor. Jag själv håller på. <3 

Fortsätt läsa

Svar om ** och cellgifter. 

Hur är läget? Jag fick min sista cellgiftsbehandling (förhoppningsvis) idag och jag är relativt nöjd med dagen. Jag var 3 timmar försenad, min behandling var kvar när dom hade släckt ner och låst halva sjukhuset (just den sidan jag var på) och jag höll på att gå vilse i korridorerna men annars gick det faktiskt bra! Jag har kontrollprover den 24/7 och ett återbesök igen den 1 augusti så håller tummarna på att allt ska gå bra. Jag vill verkligen inte ha mer cellgifter.. det är starka saker, man mår både som mögel och hur awesome som helst. Så knepigt verkligen.. fattar inte hur.. ^^ 

Utöver det så är det många som undrat vem de är jag är intresserad utav och hur det går och ifall jag kan spoila vem det är och allt sånt där.. Jag känner dock inte att jag behöver dra upp vem det är, det är ju som sagt ingenting emellan oss egentligen. Vi har inte gjort mer än o kramas hej o hejdå liksom vilket man inprincip kan göra med vem som helst. Han är medveten om att jag är intresserad så det är inte därför jag ”döljer det” men jag vet hur en del läsare kan bli helt crazy, kontakta den, kolla upp den, stalka sönder osv och helt ärligt så är det lite läskigt. Nog för ja blir glad att ni gör nå psyko koller för att se att killen är bra o sådär men jag vill faktiskt lära känna honom själv. Oavsett om ja i framtiden får en chans där eller om vi bara förblir vänner liksom så vill jag ändå ha chansen att själv få ta reda på hur han är åtminstone 80-85 % utav hans personlighet, ja vet inte hur mycket han vill kasta fram heller men u get the point. Vet också vilka otrevliga kommentarer/anonyma saker på ask jag kommer få som typ ”men du har valt själv förut och titta hur det gick.” 

Jag vet.. jag är dålig på att se bra och dåliga människor men jag har också varit osäker på dom även fast jag velat tro de bästa om dom. Blind o kär, absolut men jag ser ändå när någon gör fel. Problemet är väl att jag inte riktigt kan hantera det ensam alla gånger.. hur dom helst uppskattar jag om ni bara låter det vara. Vi kan kalla honom B bara så vet ni ifall de är han jag snackar om någon gång. Och hur det går? Det går ungefär som kladdkaka och muffins. Det är två goa saker men inte ofta dom ställs upp tillsammans. Haha wtf va de där ens? Vi ses alltså men inte speciellt ofta och inte själva. Gash.. ja borde gå och sova och istället för att radera de jag precis skrev så fortsätter ja skriva för det är jävligt jobbigt att radera. Oavsett vad så äre något som ja inte riktigt förstår själv som pågår. Hoppas det svaret duger. 

Jag ska strax gå och bada! Ikväll blir det film antar jag och sen bara sova. Har inte speciellt mycket planerat så det kanske är lika bra? Jadå. 

Fortsätt läsa
1 2 3 39