The secret

Veckan rullar på i bra fart och äntligen är helgen inom räckhåll!

Idag har jag till största del suttit i möte på jobbet, semestrarna är över och vi laddar om inför höst och vinter med massa nya utmaningar. Jag har bestämt mig, som jag nämnt innan, att jag denna hösten ska jag lägga stor vikt vid mitt välmående och maxa denna mörka tid med massvis av positivitet och glädje. Jag är alldeles för dålig på att vara tacksam för det jag har och se hur långt jag har kommit här i livet. Ibland måste man bara stanna upp och inse ”fan, jag har lyckats rätt bra ändå!”. Men trots det så finns det alltid nya mål att uppnå!

De senaste dagarna har jag börjat lyssnat på boken ”The secret” som handlar om hur man blir ”mästaren” i sitt eget liv genom att tillämpa just ”hemligheten” på olika sätt i livet, allt från relationer, levnadsstandard, hälsa, yrkeslivet eller pengar. Allt börjar med en själv och ens syn- och tankesätt på saker och ting, just därför ska jag våga tro mer på mig själv och att jag kan uppnå vad jag vill med rätt mentalitet.

Bildresultat för the secret

Välmående för mig handlar om att må bra inifrån och ut så jag unnade mig egentid genom att göra ett återbesök på Linh Nails för att få mina naglar fixade. Det blev en höstlig färg och en lite spetsigare form, jag är så nöjd!

 

♥ Isabelle

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.