Ny blogg – samma adress

Det är med sorg som jag nu kommer att lämna Finest. Jag har bloggat här i tre år nu, men jag kände att det var dags att börja stå på egna ben och kunna bestämma lite mer med design osv.. Alexander Erwik är en grym person och har varit en bra chef. Jag kan varmt rekommendera er att börja blogga här!

Men, jag tackar för mig nu, så får vi se om jag kanske kommer tillbaka hit i framtiden.

Ni hittar min nya blogg på:

www.milady.se


Nu är vi hääär!!

Ooooooh äntligen är vi framme! Var så jädra trötta igår alltså!! Vi somnade med kläderna på. Kevin fastnade i tullen, trodde inte att han skulle komma in.. blev ett himla kaos kan jag säga. Nu på morgonen har vi ätit american pancakes, yey. Nu är vi i studion! =)

Mot Los Angeles!

Jag och Kevin smyger runt här hemma hos mig och packar osv.. Klockan är 3, men inte i Los Angeles, då är det kväll. Så vi ska försöööka dygna.. Men jag är rätt så trött av mig, så vi får se hur det går. Kommer inte kunna blogga förrän jag kommer fram, men kommer nog försöka slinka in några Instagraminlägg! =) @ellenbergstrom

Nääää, jag kan inte dygna.. måste sova.. aah. Puss!

Här nedan kommer en bild från fotograferingen med Pavel Maira! Ska även bli header hade jag tänkt! =)

Resultatet

Och så här blev resultatet hos Rapunzel:

Blev väldigt nöjd! Nu är jag redo för Los Angeles och lite solsken!! Wiiie!

Imorgon måste jag antagligen åka till Vingåker. I början av förra veckan lyckades jag nämligen tappa bort mitt körkort… Vet inte riktigt hur jag lyckades men.. efter en dag med shopping på stan med löst kreditkort och körkort i fickan så fanns bara kreditkortet kvar när jag klev innanför dörren. Att åka till Los Angeles utan körkort är rätt så skittråkigt!! Bil är nästintill ett tvång där om man ska kunna ta sig någonstans. 

Så, förhoppningsvis så blev mitt körkort tillverkat och skickat idag!! Håller tummarna stenhårt!!

Nu ska jag bannemig sova. Har varit fullt ös idag. Spelade in lite voice over till Elsas Värld på eftermiddagen också. Fick se på avsnitt 1-4.. så jädra kuuul!!! Inte så långt kvar nu 😀 Och bara 3 dagar kvar tills säsong 1 släpps igen på TV3Play för er som inte sett eller vill se igen. Men kan säga att det är stooor skillnad på säsong 1 och säsong 2… =) 

Puss på er! 

Ska testa tejp!

Är på Rapunzel, i deras nya salong på Regeringsgatan 67! Jag ska faktiskt testa att sätta i löshår med tejp! Har ju kört med keratinvax innan, men tycker att det blir lite uppdelat, eller det syns att det är löshår om man inte borstar igenom det. Det känns redan mycket bättre, det lägger sig mycket mer naturligt också 😀 Jag tänker att jag klipper page när jag kommer hem från LA istället.. Eller vi får se, haha. Chicken.

Innan.
Helt slitet hår. Ser ut som en liten gubbstrutt. 

Lördags

Oj, och här hann det redan bli måndag! Haha. Var i studion hela dagen igår.

I lördags mötte jag upp Kevin Bäckström som jag inte träffat på flera månader!! Vi tog oss en liten utgång på Suite med Strebel. Hade jäkligt kul faktiskt!!

Haha, jag har umgåtts med tre Kevin denna vecka. Blir konstigt att hålla reda på alla. Kevin Högdahl, Kevin Vaz och Kevin Bäckström, haha. Det är ju inte ett heeelt vanligt namn heller?