Slutbloggat!

Hej bloggen 😉

Efter lite eftertanke har jag bestämt mig för att sluta blogga. Det har varit ett händelserikt år och det har varit väldigt kul att dela med mig här, dock känner jag att jag aldrig riktigt ”bloggat” helhjärtat, detta har mer varit ett fönster för dom som varit intresserade av min musik. Jag kommer nu lägga mer fokus på min facebooksida, Instagram och twitter och istället ge bättre kvalite där. Jag är snart aktuell med ny musik och jag hoppas att ni väljer att fortsätta följa mig i framtiden på någon av mina andra sidor!

www.facebook.com/mimiohpage

www.twitter.com/mimiohtweets

Instagram: mimioh86

Tack för alla fina kommentarer och stöd här!

Puss och kram från mig

 

 

 

Vild kväll!

I Onsdags spelade Steve Aoki på Ambassadeur och det var en galen kväll. Tog inte så mycket bilder tyvärr, men det var helt fullt på amba och galen stämmning som alltid när Steve Aoki spelar!

Steve Aokis fotograf som turnerar med honom är väldigt lik Russel Brand tycker jag.

Steve + Sverige = sant!

Feeeest!!!!!

Helgen som gick..

Bilder från helgen…

Fredagshäng och självklart stod tacos på menyn 😉

På ett tåg mot Skövde.

Sjukt god råbiff på Glädjen i Skövde.

Sluurp!

Gröna byxor.

Avslutade helgen med en juice på thaibåten. Sista rycket nu så man får ju passa på!

Äntligen..

…har jag lämnat in min Iphone på reparation! Jag har inte kunnat ringa eller ta emot samtal på typ en månad och det visade sig vara ett ganska vanligt fel, man måste löda om en ljudkomponent. Nu har jag lämnat in den till IphonereparationOdengatan 27 (http://www.iphonereparation.se/) och från och med idag har jag en fungerande telefon igen, hallelujha!

 

 

 

Fan..

Jag har lite bloggtorka just nu! Jag har en jättekul grej på gång som jag inte kan berätta så mycket om än..

I övrigt så tycker jag det är rätt mysigt att det börjar bli höst. Tillbaka till lite rutiner igen och jag känner mig kreativ och taggad på att skapa massa ny musik! På Instagram uppdaterar jag lite oftare, föj mig där!

Instagram:


mimioh86