Shopping

Hej! Nu somnade min lilla gangster :). Hur kan man ha så stark vilja när man är två äpplen hög?

Robin sov i 3 timmar i förmiddags, sen åkte vi ned till torget, där jag handlade två blusar och så fikade vi med mormor och morfar, alltså mamma och pappa.

Här är en av blusarna..

Jag har snöat in på blusar nu. Gärna i tungt material om ni är med på hur jag menar :).

Det blir tidigt i säng i dag, om vi får gårdagens natt i repris. Håller tummarna att han får sova gott.

Natti natti

Välkommen fas 8…

OMG vi har haft den värsta natten sen Robin kom. I går vaknade han vid 22:00 när jag gick och la mig. Sen grät han hysteriskt till kl 02:30. Vi prövade allt, ALLT! Ingenting hjälpte. Jag kände att nu går jag, typ ut, bort från gråten, jag måste sova. Mådde illa av trötthet och var så arg inombords på att inte veta vad som är fel. När han var så här ledsen på resan trodde vi att han hade ont i örat, nu grät han lika mycket men i flera timmar. Jag tror inte att han har ont någonstans utan jag tror att det är nästa fas. Alltid samma hysteriska gråt. När Robin föddes skulle ju en barnläkare kolla honom först så han fick ok innan vi släpptes hem. När jag la ned Robin där blev han så ledsen och arg. Så arg så han vibrera. Läkaren sa att han ville kolla så att sockret var bra för han skakade så häftigt, han sa att: ”antingen är han VÄLDIGT arg eller så har han lågt socker”. Det visade sig att sockret var bra, min son var bara VÄLDIGT arg. Och ja, precis så är det. Han vibrerar av ilska, gråter tills han tappar luften och är helt otröstlig. Det slutade med att vi tände lampan, jag låg och spelade på mobilen och Robin låg då och tittade på. Då kunde han somna tillslut. Jag vaknade på det sämsta humöret. Har nog aldrig vaknat så arg. Har även svinont i halsen. Jävla skit! Nu har Robin somnat om igen, lika arg inför denna sovningen men han grät inte så länge. Jag har öppnat en Nocco (min absolut bästa vän i dag). Har fått upp min andra kökslampa så känner mig nöjd över det :). Nu skall jag bara få fast barnlåsen till lådorna, jag prövade men det gick åt h*lvete så jag gav upp. Skall nog åka ned till torget och kolla på kläder i dag, måste ut och göra nått.

Vi hade en väldigt mysig dag i går med fika på torget med storasyster & co och så kom Lenne och hängde med oss hela kvällen! 🙂

Ha en go dag!

Nytt gym..

Hej! Nu har jag varit och prövat ett annat gym. 10 000 gånger bättre! Bättre maskiner, utrymme och utbud. Så här kommer jag att köpa kort.

Trivdes väldigt bra här!

Nu sitter jag och väntar på att Robin skall vakna så att vi kan åka hem, får ju besök kl 12:00…. 🙂

Hej hopp!

Lördag

Hej! I går skulle ju min utesoffa komma men i stället kom innesoffan, helt fel men jag blev jätteglad! Roligare att få den nu än utefoffan. Så nu har vi en soffa igen! 🙂

Jag, mamma och pappa var i väg halva dagen och så köpte jag en jäkla massa till lägenheten. Men det mesta var beställningsvara så det kommer om ca 2-3 veckor, så då får ni se på resultatet. Längtar ihjäl mig till mattan jag köpte :).

I dag kanske Lenne kommer och hälsar på. Faster och farbror kommer förbi en sväng och sen kanske jag skulle mig våga på lite träning, de har svidigt rejält i halsen i två dagar. ORKA.

Min lille prins i bilen. Här sitter han i babyskyddet, den finns kvar i mamma och pappas bil. Så länge han är så liten så går ju de fint fint att använda.

Hej svejs från soffan..

Snööö

Godmorgon! Här snöar det för fullt. Suck, jag som får min utesoffa levererad i dag och hade ju velat inviga den med barmark och soool ;). Jaja de dagarna kommer väl de också.

I stället får vi inviga pulkan och kanske Robin skall få göra sin första snögubbe!

Hej hopp!

Inredning

Hej! Nu ligger jag här och funderar. Jag vet inte riktigt vad och hur mycket jag vill ha här hemma. Prio ett är ju förvaring. Men jag vill inte köpa saker bara för att ha en massa förvaring (som sen står tomt eller fylld med skit). Så jag har bestämt mig för att börja med tv-bänken. Där blir det förvaring och sen får jag se hur mycket mer jag behöver. Skall gå långsamt fram denna gång, handlar annars på mig allt för fort. Jag skall även se till att få upp mycket hyllor på väggarna, så att jag kan ställa upp alla ljusstakar mm så de syns, men lämnar så mycket golvyta som möjligt fri. Så jag inte köper en byrå bara för att jag behöver ytan att ställa saker på :). Hajar ni?

Ja de va mina tanker just nu. Robin sover och jag behöver den tiden till att bara slappa då han är väldigt klängig och grinig vaken tid. Inte likt min kille. Kanske är det tänder på g? Han har nu i alla fall 3,5 tand 🙂

Hej hopp!

PS. Gu va tråkigt det är med sådana här vilodagar… DS.

Torsdag

Hej! I går och början på i dag har Robin varit väldigt grinig. Han har ätit lite mat men inte alls som han brukar. Så han är inte helt 100. Han sov bra i natt men efter bara två timmar vaken var han supergrinig och arg, så vi gick och la oss och det tog inte lång stund förrän han somnade. Han blev ju dålig förra fredagen så det kan ju ta några dagar till. Har läst hur många det är som ligger klubbade i influensan nu och hur hårt den slagit. Så om vi kommer undan med det här är jag tacksam. Han har ju ingen feber och vatten och ersättning får han i sig. Men han har blivit så smal :(, han hade ju inget att ta av innan han blev sjuk. Usch, känns så hemskt när man lyfter honom och känner benen. Fy, får mig nästan att gråta. Vi tar en dag i taget och snart är han sig själv igen!

Jag har passat på att spackla hål och fixa lite nu när han sover. De kliar så i fingrarna, vill åka och köpa allt nytt NU!!

Ha de!

Tjaaa!

I natt sov vi 10 timmar, vaknade som en ny människa. Underbart!

I dag har jag, mamma och Robin då förstås varit i Kungälv och monterat fast hans stol. Så nu åker han så säkert det går. Känns skönt! Sen var vi och handlade.

Nu har Robin somnat och jag skall hänga tvätt.

Jag måste i väg till IKEA snart! Blir galen på Robin när han öppnar ALLA skåp och drar fram varenda pryl, eftersom han gör det heeeeeeeeeela tiden. Hade vart en sak om det typ bara var kastrullskåpet men nu får han upp alla utan de översta. Förut kom han upp i soffan också (SVINnöjd) och bakom soffan är ett fönster där jag förvarar fjärrkontroller och annat han inte skall ha. Det är inte lika barnsäkert i denna lägenhet ännu. Men jag jobbar så fort jag kan på att få det de 😉

Det får bli en promenad i det fina vädret när grabben vaknat! Kanske gå bort till vår lekplats och gunga lite 🙂

Tjatja

OMG

Å herre jisses!! Allt är klart! Nu vill jag lägga mig ner på golvet och gråta, av trötthet och glädje över att allt med försäljning och inköp av lägenhet är i hamn. I går när jag höll på att kräkas upp mina inälvor (ursäkta), så tänkte jag ”bara jag överlever detta dygnen så kan jag vila sen” och nu är jag här! HALLELUJA!!

I dag körde vi bilen till verkstan, sen köpte vi en bilbarnstol, så i morgon är bilen klar och på torsdag får jag hjälp med att montera fast stolen. Så skönt va! Nu börjar det roliga, fix med lägenheten. Snart kommer sofforna! Så sjukt obekvämt att ligga i en hård tvåsittssoffa haha.

I morgon känner jag för en lååååång promenad och bara aaaaandas..

Natti natti