Onsdag

Tja! Nu har jag krupit ned i sängen och kommer somna snabbt som blixten. I morse vakande min plutt kl 05:30 och tyckte att vi skulle ta morgon så då gjorde vi de. Vi åt gröt i hop och sen knallade vi till gymmet.

Jag körde väldigt lugnt med lätta vikter. Men skönt att bara få byta om till träningskläder.

Efter träningen gick vi hem och lagade lunch. Grabben åt lika bra i dag. Jag ÄLSKAR att se han äta! 🙂

Sen fick jag energi till att sänka spjälsängen. Men jädrar va svårt det var själv! Höll på att slå sönder den. Just precis då sms:ade Lillsyster ”jag kommer till dig nu”. Tack gode Gud! Så med hjälp gick det fint! Jag och Robin följde med och hämtade Syrrans troll på förskolan sen gick vi med dem hem och åt mellis.

Robin fick en docka av Molly som hon tyckte att han skulle ha 🙂

Han döptes till Sture (namnsdag i dag).

Hemma igen höll energin från träningen i sig så jag dammsög, tvättade golv och dammtorkade. Grabben somnade på vägen hem så han var inte så sugen på att somna 18:00 som han brukar utan han somnade för natten kl 20:30 :).

I morgon skall jag ta cellprov, sen blir det Öppna förskolan. Hade velat klämma in träning däremellan också.

Nu säger jag natti natti <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.