Paus

Hej alla fina läsare. Jag har haft en del att göra den senaste tiden som ni kanske har märkt. Nya saker på gång som är mkt spännande. Jag har inte  uppdaterat min blogg så mycket som jag skulle vilja. Jag är ledsen för det vänner. För att vara riktigt ärlig så hinner jag i dagens läge inte uppdatera den heller. 

Jag kommer därför att ta en paus med bloggen då jag känner att den för tillfället tar för mycket av min tid. Tid jag nu vill lägga dels på mig själv och dels på mina nära och kära. Jag tror att ni förstår vad jag menar.

 

 

 

Förhoppningsvis kommer jag tillbaka med nya tag och mycket spännande ny läsning. Jag kan inte riktigt säga hur lång tid denna paus kommer att pågå. Kanske kommer jag då och då ge er en lång uppdatering. Men jag kan inte lova just nu.

Med ett framgångsrikt första år bakom mig med min musik lutar jag mig tillbaka med siktet framåt och med nya tag.. men som sagt, först lite Minaya-tid.

Fortsätt gärna att lyssna på min musik och kom gärna på någon spelning här fram över.  Besök min hemsida;  (det verkar vara något strul med hemsidan, ska genast fixas) eller min Facebook för uppdateringar.

KRAAAAAAAAAM

 

Dina vackraste ord (Min debutsingel)

 

 

No subject1

Jag är på väg till jobbet nu. Luften är skön på morgonen och jag är så glad att det är vår.  Idag har jag min vinröda vårkeps från Brixton. 

Erykah Badu och Teddybears till Hultsfred

erykah-badu

I dag får Hultsfred X:s hiphop/soul-program ett riktigt tungt tillskott. Nu är det nämligen klart att Erykah Badu kommer till Hultsfred i sommar. Sedan debuten 1997 har Erykah Badu bara uppträtt i Sverige två gånger tidigare och senast hon gästade landet var 2007.

Då Erykah Badus debutskiva ”Baduizm” sålde fem gånger platina i USA blev Badu tidernas bäst säljande kvinnliga debutant och sen dess har hon fortsatt att gå sin egen väg. Musiken har varvats med skådespeleri och för två år sen inledde Erykah Badu skivsviten ”New Amerykah”.

Tidigare i år släppte Eryka Badu den andra delen i sviten – ”New Amerykah Pt.2” – och från den spelade hon nyligen in den omtalade videon till singeln ”Window Seat”. Spelningen på Hultsfred blir Badus enda Sverigespelning i sommar.

Även Teddybears är klara för Hultsfred X. Därmed får ett redan starkt svenskt program (Kent, The Hives, The Ark, bob hund med flera) ytterligare förstärkning. Vi kan även avslöja att Teddybears blir det band som avslutar den 25:e Hultsfredsfestivalen. Dom blir sista bandet ut på scen under sommarens festival.

 

HELA DAGENS BANDSLÄPP:
ERYKAH BADU [US]
TEDDYBEARS [S]
MAYER HAWTHORNE & THE COUNTRY [US]
JAMAICA [FR]
ELI ”PAPERBOY” REED [US]
THE MIDDLE EAST [AUS]
MONARK X [S]