WEEKEND

Tjehäng hos mig. Lördagsspelning med ”The Matchmen” på Liljan i Borlänge. Spelning i och med SM-finalen i bandy på Friends Arena. Kort och gott, så såg min helg ut precis så.
Reminder: Jag ska bli bättre på att ta lite roliga bilder. 😉

Kärlek!

MELLO 2013

Jahaa, då var det avklarat för denna gången. Melodifestivalen alltså. Man får gratulera Robin Stjernberg till vinsten!
Även om jag gillade Robins nummer, så hade jag en bestämd uppfattning om vem jag ville skicka till Eurovision… Yohio! Åååh, vad jag gillar den killen.. OCH att skicka honom till Malmö, hade inte bara betytt att vi skickar underhållning, det hade troligen startat en debatt och väckt känslor i Europa, som jag tror hade varit en mycket viktig en. Jag står bakom hans budskap, som han pratat mycket om inför deltävlingen och finalen.
Men återigen, Robin är otroligt duktig och jag håller alla tummar för honom!

Kärlek!

VIDEOINSPELNING

Idag satte jag mina skådespelarkunskaper på prov när jag var med och spelade förbannad flickvän i Riff Knives nya musikvideo. Den släpps i slutet av Mars, spännande!
Nu blir det söndagsmys!

Kärlek!

SATURDAY

Wohoo..
Igår hade jag en kväll för mig själv. Min själ och jag låg i soffan med tända ljus och chokladpraliner. Ibland behöver vi spendera tid med oss själva för att känna efter hur vi mår och för att hämta energi.
Att lära känna sig själv handlar mycket om egentid. Vilka tankar som rör sig i huvudet när ingen annan är i närheten. Ta fem minuter och stäng av all teknik, som vi lever med 24-7. Tv, radio, mobil, dator.
Vad tänker och känner du när du inte är stimulerad av en massa ljud och måsten? Vad säger din kropp? Är du villig att lyssna? Kan du slappna av?

Kärlek!

LONG GONE

Ja, jösses vilka uppehåll jag tagit i bloggen.

Har hänt så mycket på senaste.. Jag har varit i Sälen och firat mammas femtioårsdag tillsammans med vänner och familj, haft besök från Trysil, varit i London, Göteborg och Helsingborg. Full rulle och allt har verkligen gått i ett.

Imorgon vankas Finest Awards, jag går förstås omkring som ett frågetecken och funderar på vad jag ska bjuda på för stass. Hmm…

Om man nu skulle känna att jag är en stjärt-Maja som är värdelös på att blogga och om man känner att ”undra vad hon gör, tösamajan” så kan man alltid klicka in på Instagram och kika. Där heter jag MinnahKarllson.
Haha, allvarligt talat, hur lat får vår generation bli? Vi går från blogg till Twitter och från Twitter till Instagram, nu räcker det med att bara slänga upp en bild.. Eller? Ska man uppdatera alla?
köra ett lång givande blogginlägg, vara rolig på Twitter och försöka se snygg ut på Instagram? Däremellan ska man inte glömma FB.. Wahaaah, vår mediala värld skrämmer mig en aning. Call me old fashioned.

Kärlek till er!

LONDON

Var för första gången i London i helgen.. Vilken stad! Så otroligt mycket vackra byggnader. Vi hann med mycket, men fortfarande massor kvar att se, behöver nog åka dit snart igen!

Kärlek!

GOTT NYTT

Dags för ett nytt år… Igen!
Vad lämnar jag 2012? Jag lämnar framför allt negativ energi, stress och tvekan bakom mig. Jag tar istället med mig nya fina bekantskaper, engagemang och minnen.
2013 ska handla om MIG, mina mål och välmående. Konstigt hur man ”inbillar” sig att ett nytt år ska förändra en, men jag tror att vi använder oss av varje årtal som ett kapitel i vårt liv. Man känner sig mer motiverad att använda varje nytt år som en ny start, fylla på med nytt hopp och ny energi.

Ta hand om varandra och era hjärtan! Vi har många nya kapitel att skriva!

Kärlek!