Mina fina julklappar…

Vill ni veta vad jag fick i julklapp? Bara bra saker och det jag önskat mej, så klart.

Julia hade med mycket möda och stort besvär valt ut ett par mysiga benvärmare. Av Jenny fick jag ett  klippkort med 10 vackert utförda diskmaskinsurplockningar + 5 gratis hugs som jag kan kräva at anytime (<— fast bara fem eftersom hon är för cool för fler för att hon har för mycket swag…) och av Matthias fick jag ett vackert armband i sameslöjd från Shop in Lappland (<— Kika gärna in på länken, för där finns jättemycket fint).

Snart är 2013 till ända och det är dags att avrunda med en obligatorisk återblick av det gångna året. Same procedure as every year, liksom… Det tänkte jag sysselsätta mej med under morgondagen. Nu blir det film och pizza.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.