Sentimental Sunday Brunch

Jag kastade ihop en improviserad Sunday brunch baserad på ett sentimentalt ”back when I lived in the Keys” som föll den övriga familjen i smaken.

Bacon, äggröra, rostat bröd, tiger- och blåbärsmuffins och en obligatorisk Virgin Mimosa. Eftersom ICA hade stängt när jag kom dit (<— Det är ju trettondags afton… Det visste inte jag, men nu gör jag det…) så blev det inga doughnuts. Jag får helt enkelt planera lite bättre nästa gång.

När jag ringde till Giovanni på korttids för att kolla om han var redo att komma hem i morgon så frågade han hur dags och när jag svarade att jag hämtar honom klockan 10 så suckade han högljutt och sa: ”Uff! Så jädra tidigt…” Ett gott tecken på att han har det bra och trivs. Dessutom hade han och en av personalen upptäckt att hon bor i huset precis jämte oss. Visst… Piteå är inte stort, men vilka är oddsen för det, liksom?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.