Em event, trafficking och nyårslöften!

Kvällen var verkligen en salig blandning. EM event är otroligt duktiga och gulliga. Deras event känns alltid proffsiga, mysiga och lyckade! Ikväll åkte vi buss från stan ut till kista.

(null) med mig som dejt hade jag Veronica. Veronica och jag har känt varandra sedan vi var sex år och även om vi umgås mer sporadiskt så har jag henne nära.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null) jag var vrålhungrig i vanlig ordning och åt alldeles för mycket av de goda snittarna! Sedan fick vi lyssna på Staffan Nordstrand som verkligen är en eldsjäl. Han skriver romaner och föreläser om trafficking. Han har personligen arbetat i många många år med att köpa loss så många kvinnor han kan i Thailand och gett dom jobb i byggbranschen som han härstammar ifrån.

(null)

(null)

(null) efter den magstarkt föreläsningen så kastas vi in i nyårslöftena! Egentligen en kort föreläsning om hur man sätter upp mål och fullföljer dom. Massa nyttigt som jag kommer ta med mig i jobbet som vardagscoach med kunder.

(null)

(null)

(null) föreläsningen hade träning som ett exempel och föreläsaren och underbara Emma fick visa praktiska övningar.

(null) jag hittade två stora snygga grabbar som också säger #nejtillcancer, mer om dom kommer i ett senare inlägg! Nu ska den här trötta donnan (lol) stupa i soffan med chipspåsen!

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.