Förmiddag ute

imageimageimageSpenderade två timmar ute i lekparken och i området på förmiddagen. Lek, sprakcykelåkning och promenad för mig och Maya medans Yasmine sov i vagnen. Skönt att förmiddagen flöt på för dagarna blir otroligt långa om man bara är inne med båda barnen.

Shoppa online

Som ni vet är jag ett stort fan av nätshopping. Det är inte bara smidigt med tanke på att man kan göra det dygnet runt i lugn och ro utan det är den där känslan att få ett paket som är bäst.

Hittade genom en kompis en ny sida häromdagen – www.rocknromance.se Det finns en massa snygga i kläder och accessoarer från märken som By Malene Birger, F.A.V, Valerie, Custommade, OOTD, Love Forever…Bor ni i Kungshamn så finns de även som butik där.

Var tvungen att klicka hem några favoriter från By Malene Birger. Som en liten ”slut på mammaledigheten” present till mig själv. Ångrar dock redan att jag inte köpte doftljus från Voluspa, de är ju underbara!

Har nu fått äran att snart presentera en lyxig tävling i samarbete med Rock’n Romance på Instagram (@thecloudberry) Håll utkik!

Några By Malene Birger favoriterimageimage

Stiligt sött

Idag hämtade vi ut barnens nya stolar vi fyndade på Jollyroom. De hade rea på dessa fantastiska stolar. Den lika kostade inte ens 500:-! Dessutom heter märket ”Cloudberry Castle” helt passande nog med tanke på att jag är ”The Cloudberry” ;) imageMaya ska ha den lila eftersom hennes rum går i lila och Yasmine har rosa. Ni ska få se bilder när jag fixat lite.

Färgbomb

Jag har ju alltid varit en ”svart” tjej och väljer svart när det kommer till kläder och accessoarer nästan jämt men det har blivit mer och mer färg. Älskar färgbomber. Hur läckert var inte min nya Kenzo tröja tillsammans med J.Lindeberg västen och Marc By Marc Jacobs väskan?!

image