Allvarlig blick

Det var en allvarlig liten tjej som var på rutinläkarkontrollen. Men hon klarade sig galant. Växer på bra och är med på allt.

Leopardkläderna är MarMar Copenhagen från ByEngberg, rosetten är även den från ByEngberg och jackan är från Tutto Piccolo.

image

Ny bilstol

Yasmine har fått en ny bilstol. Nej vi har inte bytt till stol två utan bara bytt babyskydd. Just i detta fall är det dock lite som att vi faktiskt bytt till nummer två för storleksmässigt får hon plats i denna så himla mycket bättre än i gamla babyskyddet som blivit alldeles för trångt för vår lilla tjej.

Det är alltså Maxi Cosi Pebble som är utbytt mot Orbit Baby G3′s babyskydd. Stolen klarar upp till 15 kg och har en rekommendationsålder på 0-15 mån. Den är gjord på tyg som är 100% fritt från bromerade flamskyddsmedel (BFR) och har moderna säkerhets- och sidokollisionsskydd.

Förutom att hon sitter väldans bra i denna stol så är det oerhört skönt att slippa adaptrar och grejer på vagnen. Alla delar har ju samma botten och klickas bara i chassit. Längtar tills vi hunnit ta en biltur och prova stolen i bilen! Tänk om hon kanske kan tycka om att åka bil (hon hatar det) nu när hon har en skön rymlig stol att sitta i.

imageimage imageimagePapparazziskyddet är utmärkt mot solen (tyget har små hål så det kommer in luft).image

 

Vad gör du?

Någon blev precis tagen på var gärning när denne höll på att riva ut blöjor på golvet. Frågar man ”vad gör du Yasmine” så ler hon och lägger tillbaka dem, tittar på en och drar ut dem igen. Samma sak vid matbordet. Saker åker bort från tallriken och när frågan ”vad gör du” kommer så läggs det tillbaka på tallriken för att strax därpå återigen hamna utanför. Livet är en ständig test för mammor.

image