Shopping i Bollnäs

Tog en tur till Bollnäs idag. Den enda butiken här som har lite intressanta kläder ska tydligen lägga ner. Trist men bra just nu för det var ytförsäljning. Fyndade ett par coola jeansshorts med nitar från Fornarina och ett vitt linne från HunkyDory. Fanns lite annat som jag skulle kunna tänkt mig men det fick räcka. Kanske åker dit igen 😉 Det var upp till 75% på märken som HunkyDory, Odd Molly, F.A.V., Rosemunde, Tiger, Boomerang…image

Cykelvagn!!

imageJollyroom paketet med cykelvagnen har efter lite provkörning fått även gubben att vara rätt nöjd med köpet. Ja till och med mina föräldrar har insett att denna vagn är toppen!image image image imageNu har vi endast kört den som vagn (ska prova den bakom en cykel när vädret blir roligare) men vilken fjädring! Bra med utrymme för barnen där inne, bra med bagageplats och den är utrustad med säkerhetssaker som tex flagga och reflexer.

Första intrycket av North 13.5 Cykelvagn Speeder Blue är att den fyller en grym funktion både som cykelvagn och som vagn. Perfekt att ”slänga” in kidsen och sticka till affären eller på utflykt till badet eller kanske till och från vänner sena kvällar.

 

En lekdag

Förmiddagen tillbringade jag ensam med kidsen då gubben var på golfbanan. Vi lekte och städade och tro det eller ej men jag rensade lite ogräs mellan stenplattorna ute. Ja plötsligt händer det. image image image image imageEfter lunch åkte vi till Lek & Bus i Infra City där vi mötte upp Martin och hans barn. Maya och Leo klarade sig själva och körde fullt ös. De minsta lekte lite men satt mest och fikade och åt mat.

Heta morsor

imageMan behöver verkligen inte gå och se sunkig ut bara för att man är preggo eller morsa. Det finns galet snygga mamma/amningskläder. Jag har fått äran att dela med mig av en rabattkod hos Glammom som precis designat om sin hemsida. 20% på allt med koden ”thecloudberry15″!! Rekommenderar starkt amningsbh:arna!! De sjukt snygga och även de mer sportiga att ha på natten!!