Mysig fredagsmiddag med shot

Haft middagsgäster ikväll, supermysigt! Bjöd på pizza igen. Det har blivit en favorit här hemma att bjuda på. Rätt enkelt och det är både gott och smart. Alla hittar något som de gillar. Barnen var rätt trötta men lekte ändå fint.

Rätt stor kontrast på helgerna nu förtiden. Ena helgen Fireball shot på Stureplan med brudarna och nästa hemma med Ingefära shot och övertrötta kids runtomkring 😉

Tack Philip, Sara och Freja för att ni kom :)

image imageimage image image image

Enklaste men goda efterrätten!!

Kvällens efterrätt kan vara bland det enklaste jag gjort men så gott! Smidigt och väldigt läckert att få det direkt från ugnen till kaffet. Doften spred sig i hela huset. Allt som allt tog det ca 15-20 min att göra.

Körde ca 15 min i varmluftsugn på 200 grader.

Skulle egentligen haft runda smördegsplattor och gjort som en stjärna men det här gick ju också. Nästa gång ska jag dock snurra lite mer. Galet att detta endast involverar två ingredienser!! En burk Nutella och två paket smördeg! Man kan dock pensla med ägg innan ugnen om man vill.

image image image image image image image

Alla hjärtansdag 2016 – presenttips

Köp en ring ur denna limited edition från BERING. Finns i olika färger. Jag älslar dem! Snyggast är ju att blanda dem. Älskar Berings koncept med att man själv bygger ihop sina ringar. Bra pris (300:-/st) är det också på dem så man har råd att köpa flera. Vill ha allihopa!! Man behöver ju inte ens ha ytterring utan de är ju fantastiska ensamna med. Finns att köpa i en mängd olika klock- och smyckesaffärer.

imageimage image

Just Say No

image

Har ni hört finaste Sophie J’s nya låt ”Just Say No” som Camilla Läckberg skrivit? Jag har fått den på hjärnan! Haha kan inte sluta vissla refrängen. Lyssna en gång så får ni se hur snabbt den sätter sig på hjärnan :) Grym!

Ni hittar Just Say No HÄR.

Skulle ha gått på releasefesten förra veckan men kunde inte :( Eftersom denna grymma tjej är lillasyster till en nära vän till oss så kändes det extra surt att missa festen. Här är iallafall lite bilder tagna från Scenbloggen.se från den kvällen.

image

 

Fantastiska Jan var där med :) Han är ju ändå lite speciell i våra liv då han faktiskt sjöng både på Mayas dop och vårat bröllop 😀

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

När ursäkterna är slut

När ingen är sjuk, när man inte behöver hämta barnen, när man inte ska iväg, när man inte sovit mycket sämre än vanligt, när man inte behöver jobba över, när man helt enkelt har slut på ursäkter och inte kan skjuta upp det längre….Ja det är då man äntligen pallarar sig till gymmet. Men väl där så känns det ju ändå bra.

image

Sommarfeelings

Jag har ledsnat lite på vintern och lämgtar efter sommaren. Köpte en låda jordgubbar igår och det gav lite sommarfeelings. Riktigt goda faktiskt och halva lådan försvann på ett kick och då hade jag själv endast ätit en halv!

image image image image image