Vad pysslar jag med?!!

Ja vad håller jag på med egentligen som tar upp all min tid?!? Jag jobbar och har ungefär tusen andra saker att ordna med också. Dessutom en massa ”extra” jobb på jobbet just nu. Ni får helt enkelt hålla ut tills kalaset är över nästa vecka, då blir det iallafall ett projekt mindre.

Jag är inte lagom

Jag gör inte saker på ett sätt som skulle kunna beskrivas som lagom. Det är helt enkelt inte jag. Jag är allt eller inget. Rakt av. Det har gått ett dygn sedan jag bestämde att vi går all in med att ordna ett kalas för Yasmine och man skulle nog kunna säga att det är just exakt precis det jag gjort.

Kan inte riktigt avslöja än vad som är i görningen men det blir lite mer än bara kaffe och en prinsesstårta från Ica Maxi denna gång. För att citara min stackars man ”alltså du vet att hon fyller 2 år…”. Jo jag vet men det här med kalas/event är helt enkelt min grej 😉 Stoppade dock mig själv vid hyrning av hoppborg och hästar 😉

Yasmine tycker iallafall att det är kul och hjälper mig att välja färger och saker och berättar vad hon gillar.

På onsdag skickas inbjudningarna ut…här är en liten sneak peak på hur de kommer att se ut.

image

Barnkalas – nu kör vi

Nu har vi velat fram och tillbaka om det ska bli något kalas för vår lilla 2-åring om 1,5 vecka. Hur många ska bjudas, när, vilka och allt vad som nu surrat omkring. Nu har jag tagit beslutet, vi går all in. Alla hennes 17 kompisar på avdelningen blir bjudna…

Nu börjar planeringen av tårta, mat, godispåsar, lekar och annat…

Min man känner inte riktigt samma entusiasm som jag 😉

På äventyr i närheten

Tog vagnen och packade med lite frukt, godis och saft och gick iväg på en promenad. Hittade en liten lekplats vi inte varit vid förrut. Det kom två änder och tittade på oss medans vi åkte båt. Åt lite frukt i båten med innan vi fortsatte vårt äventyr.

Vi lekte att vi var små sköldpaddor som hade simmat vilse i det stora havet. Sen var Yasmine en liten haj som vi skulle akta oss för. Men vi fick hjälp för om man ser en sköldpadda så ska man hjälpa den att simma fortare så inte hajarna kan ta den.

Vi kom till en affär så vi passade på att köpa med oss lite grillad kyckling hem. Eftersom bussen kom precis när vi kom gåendes tog vi den hem. Spännande att åka buss.

imageimage image image