Välkommen hösten

Jag är redo för hösten. Jag älskar alla fina höstfärger både ute i naturen och på kläder. Så skönt att få använda lite tjocktröjor och halsdukar. Gillar mörkret på kvällen då man ligger i soffan med en varm kopp te och levande ljus.

imageimage

Ingen tid

Väldigt lite med tid för bloggen just nu bara så ni vet. Har lite annat skoj för mig och sen är det den jäkla flytten som jagar mig. Om några timmar är vi inne i oktober och månaden vi flyttar är alltså här. Packa lite kanske? Panik! Usch känner fortfarande att det hela är mest jobbigt än bara roligt.

Tröstshoppade lite idag.image

Vinterkläder till kidsen

Hög tid att köpa vinterkläder att ha på förskolan till barnen. Förra året hade Maya en vinteroverall från Geggamoja och den var riktigt bra så vi kör på Geggamoja i vinter med till båda barnen. Prisvärt och bra kvalite tycker jag.

Står i valet och kvalet om vi ska ta tvådelat set till Maya? Hur tänker ni? Tänkte ta de cerisefärgade vinterkläderna (Maya hade helsvart overall förra året), alternativt svarta byxor. Vad tror ni om det?

HÄR (<- länk) hittar ni Geggamojas vinterkläder.

image

Det är inte lätt alltid

Det här med att hinna med allt man vill och bör göra är inte alltid lätt. Håkan skulle iväg redan vid lunch men vi hann gå ut en sväng med barnen på förmiddagen. Eftermiddagen fick de tillbringa inne då jag varken hade orken eller lusten att gå ut. Det fick bli lek, ritning och dans här hemma istället. Varje gång jag bestämmer mig för att stanna inne med barnen får jag ångra mig sen då de blir galna inomhus.image image image image image image

Senast in i garderoben

Senaste köpen till höstgarderoben kommer från Wakakuu. Jeans från Blk Dnm och halsduk från Missoni. Kan inte få nog av Missonis alla underbara färgkombinationer. Tror att Missoni Home kommer ligga högt upp på önskelistan när vi har flyttat. Bäddset, lakan, prydnadskuddar, lampor och puff skulle passa utmärkt i nya huset.imageimageimageimage

Söndagsmiddag på lördagen

Idag kommer mina föräldrar på middag så vi var och handlade lite. Ska försöka röra ihop en pasta med lax och räkor. Köpte en blandad kompott av bl a salladslök, grädde, hummerfond, färsk laxfile, räkor och rom. Får se vad det blir av detta.

Just nu sover barnen, Håkan och jag tänkte börja rensningen av vinden men det känns mycket mer lockande att dricka en kopp kaffe och bara sitta… Undrar om vi någonsin kommer få sakerna packade..

image.