Inredning på hjärnan

Nu när vårt fina matbord är på plats (se inlägget innan) och vi sålt vårat gamla så känns det riktigt roligt att leta inredning. Det är rätt tomt än så länge så det behövs både möbler, lampor, saker på väggarna och gardiner. Vi är ju himla bekväma med att ha det helt vitt överallt men har tröttnat lite och skulle kunna tänka mig någon färg.

image

Inredning – Ny matgrupp

image

Den nya matgruppen vi fyndade på www.mobelbazaren.se är på plats nu. Blev faktiskt ännu bättre än vad vi trodde. Håkan var lite skeptisk när vi beställde eftersom webbsidor som säljer möbler så billigt ibland kan vara lite sisådär med att leverera rätt saker och hela men det här gick hur bra som helst. Det var dessutom rejält inpackat. Jag trodde att det skulle vara rätt lätta saker men både bord och stolar är rejäla och väger rätt mycket.

Nu återstår bara att bestämma sig för hur bordet ska stå. Vi har ställt det utmed burspråket just nu men funderar på om det ska stå på tvären? Sen ingick två bordsskivor (förlängning) så jag tänker att det kanske är snyggare att ha dem på så att bordsbenen inte sitter ute i hörnen?

En annan fråga är vad för stil på fönsterlampa som skulle kunna passa? Rent inredningsmässigt velar vi även kring val av eventuell duk, bordslöpare, bordstabletter, något i fönstret…? Help!!!

image imageimage image image image image image image image image

Mysig fredagsmiddag med shot

Haft middagsgäster ikväll, supermysigt! Bjöd på pizza igen. Det har blivit en favorit här hemma att bjuda på. Rätt enkelt och det är både gott och smart. Alla hittar något som de gillar. Barnen var rätt trötta men lekte ändå fint.

Rätt stor kontrast på helgerna nu förtiden. Ena helgen Fireball shot på Stureplan med brudarna och nästa hemma med Ingefära shot och övertrötta kids runtomkring 😉

Tack Philip, Sara och Freja för att ni kom :)

image imageimage image image image

Enklaste men goda efterrätten!!

Kvällens efterrätt kan vara bland det enklaste jag gjort men så gott! Smidigt och väldigt läckert att få det direkt från ugnen till kaffet. Doften spred sig i hela huset. Allt som allt tog det ca 15-20 min att göra.

Körde ca 15 min i varmluftsugn på 200 grader.

Skulle egentligen haft runda smördegsplattor och gjort som en stjärna men det här gick ju också. Nästa gång ska jag dock snurra lite mer. Galet att detta endast involverar två ingredienser!! En burk Nutella och två paket smördeg! Man kan dock pensla med ägg innan ugnen om man vill.

image image image image image image image

Alla hjärtansdag 2016 – presenttips

Köp en ring ur denna limited edition från BERING. Finns i olika färger. Jag älslar dem! Snyggast är ju att blanda dem. Älskar Berings koncept med att man själv bygger ihop sina ringar. Bra pris (300:-/st) är det också på dem så man har råd att köpa flera. Vill ha allihopa!! Man behöver ju inte ens ha ytterring utan de är ju fantastiska ensamna med. Finns att köpa i en mängd olika klock- och smyckesaffärer.

imageimage image

Just Say No

image

Har ni hört finaste Sophie J’s nya låt ”Just Say No” som Camilla Läckberg skrivit? Jag har fått den på hjärnan! Haha kan inte sluta vissla refrängen. Lyssna en gång så får ni se hur snabbt den sätter sig på hjärnan :) Grym!

Ni hittar Just Say No HÄR.

Skulle ha gått på releasefesten förra veckan men kunde inte :( Eftersom denna grymma tjej är lillasyster till en nära vän till oss så kändes det extra surt att missa festen. Här är iallafall lite bilder tagna från Scenbloggen.se från den kvällen.

image

 

Fantastiska Jan var där med :) Han är ju ändå lite speciell i våra liv då han faktiskt sjöng både på Mayas dop och vårat bröllop 😀

imageimageimageimageimageimageimageimageimage