Som en kväll ska vara

Mina älskade föräldrar kom lagom till middagen så jag har både lite hjälp här hemma och sällskap ikväll. Jag och Maya bakade en kladdkaka på dagen att bjuda på.

Nu sover båda kidzen, vi sitter och tittar på teve. Galna utekvällar med tjejpolarna är sjukt roligt, glammiga event och lyxiga resor är underbara men sådana här familjekvällar är speciella och utan dem hade inget annat varit värt att leva för. Familjen är det bästa jag har. Sen kan man välja hur man vill vinkla saker, vad man väljer att dela med sig av.

imageimage

Nyheter från Little Jalo

Jag var inne på Little Jalos hemsida och såg att jag helt missat att de precis har släppt nya produkter. Jag fullkomligt älskar både färg, form och speciellt materialet. Klart våra små ska få det bästa även de.

*Ponchon är gjord av kid mohair och finns i tre färger.

*Halsdukarna finns i likadana färger som ponchona och är i cashmere.

*Mössorna kommer i tre olika varianter, två i cashmere och en i kid mohair. Den i kid mohair finns i tre färger.

*Vantarna är i cashmere.

Är lite ledsen över att ponchon inte finns i vuxenstorlek men det gör halsduken iallafall. Älskar ju att matcha! Den grå färgen är favoriten. Hur snyggt är det inte med ponchon, halsduken och mössan!

imageimageimageimageimageimageimage

NIVEA – Q10plus Anti-Wrinkle

Jag fick hem NIVEAs nya Q10plus Anti-Wri kle Serum Perals för ett tag sedan. Detta serum kommer i form av små pärlor som innehåller en vitaminliknande substans som finns naturligt i huden. Det här serumet ska både mjuka upp huden och göra den slätare. Jag ska ge den ett par dagar men redan nu gillar jag känslan och konsistensen.

Använder serumet med Moisturizing Day Cream och CC Cream, även de från NIVEAs Q10plus Anti Wrinkle serien.

NIVEA har många av mina favoritprodukter inom en otroligt bra prisklass. Alla dessa produkter får man för under femhundralappen!

imageimageimageimageimage

Bästa rea-köpet

Jag har hamnat i en orange/röd period tror jag. Inte bara håret har fått gå åt det hållet under en längre period nu utan även accessoarerna. Det är ju inte direkt typiskt mig att köpa sådana här färgglada saker men den här väskan piggar verkligen upp.

Får nog klassas som mitt bästa reaköp denna januari-rea.

imageimageimageimageimage

Stylight Fashion Influencer Awards 2015

I tisdags var det alltså dags att kora vinnarna i årets upplaga av Stylight Fashion Influencer Awards i Berlin och jag var där. Kvällen skulle kunna beskrivas enkelt – Fashion de Luxe! Inne på galan trängdes några av världens absolut hetaste i bloggmodevärlden så det är ingen överdrift om jag säger att vi räknade till säkert 150 Chanelväskor.

Galan bjöd på modevisning med Tigha och en rad med priser delades ut. Den före detta Victoria’s Secret modellen Bar Refaeli var en av jurymedlemmarna (övriga var Sylvie Meis, Bryanboy, Benjamin Guenther och Anita Tillmann) och även den vackraste människan på plats. På scen agerade Louise Roe och Patrice Bouedibela konferencier.

Tyvärr vann inte min favorit Anine Bing sin kategori ”MOST SUCCESSFUL BLOGGER BUSINESS” men hon verkade rätt glad efteråt ändå.

Efter galan minglade vi bland alla finalister och på efterfesten bjöds det på både mat och dryck. Alla fick med sig en lyxig goodiebag också (se tidigare inlägg).

Stort TACK till Stylight för inbjudan och en fantastisk kväll!

Bilder: Stylights pressbilder (de svartvita är våra)

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage

Det är inte barnen

Vi är mitt uppe i att helt sluta amma. Yasmine fick ju ett tvärt avslut när jag stack två dygn till Berlin. Håkan kämpade tillsammans med mina föräldrar och fick i henne så pass mycket mat att hon iallafall lärt sig äta även om det inte är mer än på sin höjd halva portioner. Jag kämpade samtidigt med pumpen där borta i Tyskland.

Därför känns det extra tungt när vi väl passerat första fasen att jag ammat när jag kom hem. Håkan stack till fjällen, kidzen väcker varandra, Y äter inte tillräckligt och ger sig inte om hon inte får amma när hon är trött. Jag har åtminstone inte ammat utan att hon faktiskt ätit mat innan. Hon älskar vår mat och verkar tycka att det är gott men är inte så haj på att få i sig så mycket än.

Inatt sov vi alla i soffan, det var så vi somnade. Y vaknade väl nästan tio gånger och ville snutta. Sen var det tydligen dags att vakna vid sex tyckte båda barnen.

Som jag alltid sagt. Det är inte barnen som är jobbiga men det är tufft att ha barn. Skillnaden på att ha en och två är verkligen stor med.

Någonstans hittar man ändå kraft att ta hand om sina älskade barn även fast man är trött. De är ju ändå det finaste som finns. Packade på oss kläder och gick ut och lekte lite i snön.

imageimageimageimageimageimage