Vinnarn – ROCK’N ROMANCE

Efter lite tekniskt strul så går det äntligen att shoppa loss hos ROCK’N ROMANCE igen på deras nya fräscha hemsida. Från och med imorgon och över valborg erbjuder de dessutom 20% på allt med koden ”VÅR-15″ så passa på att shoppa! Så mycket fina nyheter! Här är några av mina favoriter.image imageNi är många som har väntat på att få veta vilka två som vann By Malene Birger tävlingen jag har haft tillsammans med ROCK’N ROMANCE…. och nu ska jag inte dra ut på det mer. Denna gång säger jag grattis till @stylebylouise och @roxenmosmode! Skicka dm till mig på Instagram med namn, adress och telefonnummer.

Jag glömmer en unge

Ibland känns det som att jag glömmer en unge, den minsta. Egentligen är det mest hon som får all min tid och uppmärksamhet i de flesta fallen men när det gäller saker som födelsedagar och dop är hon bortglömd. Det där med dop…Maya hade ett stort dop med kyrka och fika för över 100 pers. Maya hade ett stort 1-årskalas med massa bakelser och tårtor.

Om en vecka fyller vår lilla tjej ett år. Hon är inte döpt och inget kalas är planerat. Ingen fin tårta är beställd. Inte ens någon present är klartänkt. Jag måste ta tag i det här… För min lilla sessa måste få ett litet kalas och inte bara kastas in i förskolevärlden på sin födelsedag.

Måndagmorgon

Måndagmorgon och påväg till jobbet. Den här veckan lär gå snabbt eftersom det är röd dag på fredag. Morgonen börjar med att det är kraftiga förseningar i tågtrafiken (igen). Jag har bestämt mig för att sluta bli irriterad, det har ju ändå blivit mer en vana än något speciellt. Är ute i god tid så jag ska ändå hinna fram i god tid. Önskar er alla en härlig dag!image

Följ Orbitresan

Ett tips för er som vill veta mer om världens coolaste vagn Orbit Baby G3 – följ med på Orbitresan! Under ett par veckor kommer ni kunna följa Orbiten och se dess smarta funktioner då den reser omkring till olika värdfamiljer i Sverige. Vill du vara världfamilj och få prova denna vagn i just den kombination som passar din familj så kan man fortfarande anmäla sig!! Du hittar all info på Orbitresan HÄR (<länk).image