Rensning

imageRensning av alla goodiebags pågår fortfarande. Mer än vad jag trodde…hittar saker överallt! Hittat en massa bra saker som jag ska använda med :)

Annika och brorsan, ni har varsin goodiebag som väntar på er ;)

Köpta färdiga köttbullar

Kan man köpa frysta färdiga köttbullar till jul eller får man skit då? Det är ungefär det jag tänker varje år när jag sitter och rullar köttbullar. Det tar ju en evighet. Har precis gjort köttbullar på 2 kg köttfärs. Smart som jag är så struntar jag i att pilla med dem i en stekpanna i en till evighet, jag lägger dem på en plåt och gör dem halvfärdiga i ugn. Sen fryser jag dem och så på julafton steker vi dem så de blir både färdiga och får fin färg. Perfekt runda blir dem också.

Vi var dock tvugna att steka några och äta ;)

imageimage

Två ton goodiebags

Att få goodiebags är ju alltid väldigt lyxigt och roligt men tyvärr är det ju alldeles för mycket som bara blir liggandes. Jag har en kista som är fullproppad med just goodiebag saker och alla förråd är överfulla med kassar. Perfekt när tex duschcremen är slut eller om man behöver en ny nappflaska men ändå.

Emellanåt ger jag ju bort en massa saker till vänner och familj men det blir mer och mer fullt i vårt hus av saker så just nu sitter jag och sorterar och rensar.  Någon som vill komma förbi och hämta en ”goodiebag” ;)?

Personliga presenter

image

Jag gillar personliga presenter, då känns det som att presenten verkligen är menad för en och att personen man får den av verkligen lagt ner tid och tanke. Nu har barnens namnfiltar i ull från Nameon kommit. Mycket finare i verkligheten än på bild så jag är positivt överraskad. Blir super att ha i bilen. Nu kanske barnen visserligen inte funderar så mycket på tanken bakom men jag tycker att det är fint och barnen kommer säkerligen att hålla sig varma :)

Perfekt kvällsshopping

imageimageimageimageimageimageimage

Jag tänkte att så här en fredagskväll så är alla hemma och har fredagsmys så då kan jag fixa de sista julklapparna utan att behöva trängas så jag körde en snabbis inne i Täby C. Knappt några människor alls :D Perfekt!

Hade gjort research innan på SPRALLs hemsida och hittat vad jag skulle ha till barnen så det var bara att gå raka vägen och plocka det jag redan bestämt mig för. Fördelen när det är sjukstuga hemma är att man hinner både nätshopping och nätkollning ;)

De har så otroligt mycket fint på SPRALL. Både kläder, leksaker och inredning.

UV – badkläder

Lika bra att starta ännu en tävling när vi ändå är igång. Denna gång i samarbete med Solamigos.

Dessa otroligt fina uv-badkläder från Solamigos kan du nu tävla om på min Instagram (@thecloudberry).

Kläderna är helt ekologiska, gjorda i ett tunt, mjukt, stretchmaterial med överlägsen andning- och absorberingsförmåga så de kan användas även under andra aktiviteter. Dessutom torkar de rekordsnabbt!

Det är viktigt att skydda sig mot solen. Visste ni att hudcancer som är den vanligaste cancern idag?

Detta är namn och storlek på de priserna man kan vinna (i ordning från vänster till höger på collage-bilden):

1. Hoodie Camouflage Pink +
Harem Pants Camouflage Pink storlek 110/116

2. Bodysuit Patch Dream, storlek 110/116

3. Dress Vintage Skull, storlek 110/116

4. Surf shorts Space Fantasy, storlek 146/152

5. Babysuit Rose Medallion, storlek 86/92

6. Leggings Hibiscus, storlek 122/128

För att tävla tittar ni in på min Instagram @thecloudberry

imageimageimageimageimageimageimage

 

Helt plötsligt händer det

imageimageimage

Idag helt plötsligt så fattade Yasmine hur hon skulle ta sig framåt. En blandning mellan att åla och krypa. Nästan som en larv. Dessutom försökte hon komma upp på fötterna. Lycklig liten tjej som tar sig fram. Annars har hon lärt sig hur man plöjer runt som en ångvält med lära-gå-stolen ;)

Fota sin önskelista

Imorgon ska vi försöka se till att fixa de sista julklapparna. Vi har en plan. Först ska jag gå in i en Jackie butik och fota vad jag önskar mig och sedan ska Håkan gå in och handla ;) Visst låter det bra?

Skämt o sido så har vi faktiskt sagt att det räcker med något lite denna jul. Fick ju så otroligt fina födelsedagspresenter båda två för bara några veckor sedan.

Jag har redan en massa favoriter iallafall från Jackies Instagram (se bilderna) just in case ;)

image