Blandade känslor

Idag är en dag med blandade känslor. Känslor och tankar som är både glada och ledsna. Det är min sista dag som mammaledig innan jag börjar jobba igen på måndag. Jag tar alltså helg precis som alla andra idag. Jag får två dagar innan väckarklockan kommer att ringa för första gången på nästan exakt ett år.

Jag vill vara hemma med min ”bebis” och jag vill inte att hon ska behöva börja så tidigt på förskola (hon börjar om 2 mån då hon blir ett år, Håkan är hemma tills dess).

Men samtidigt kan jag knappt vänta på att få återgå till arbetet och träffa alla kollegor. Dessutom tror jag att det är bra för oss alla att Håkan får ”se hur det är” att vara hemma med barn och att jag måste släppa kontrollen och lita på att han grejar allt och låta honom få göra saker på sitt sätt (vissa saker iallafall ;)).

image

Förmiddag ute

imageimageimageSpenderade två timmar ute i lekparken och i området på förmiddagen. Lek, sprakcykelåkning och promenad för mig och Maya medans Yasmine sov i vagnen. Skönt att förmiddagen flöt på för dagarna blir otroligt långa om man bara är inne med båda barnen.

Shoppa online

Som ni vet är jag ett stort fan av nätshopping. Det är inte bara smidigt med tanke på att man kan göra det dygnet runt i lugn och ro utan det är den där känslan att få ett paket som är bäst.

Hittade genom en kompis en ny sida häromdagen – www.rocknromance.se Det finns en massa snygga i kläder och accessoarer från märken som By Malene Birger, F.A.V, Valerie, Custommade, OOTD, Love Forever…Bor ni i Kungshamn så finns de även som butik där.

Var tvungen att klicka hem några favoriter från By Malene Birger. Som en liten ”slut på mammaledigheten” present till mig själv. Ångrar dock redan att jag inte köpte doftljus från Voluspa, de är ju underbara!

Har nu fått äran att snart presentera en lyxig tävling i samarbete med Rock’n Romance på Instagram (@thecloudberry) Håll utkik!

Några By Malene Birger favoriterimageimage

Stiligt sött

Idag hämtade vi ut barnens nya stolar vi fyndade på Jollyroom. De hade rea på dessa fantastiska stolar. Den lika kostade inte ens 500:-! Dessutom heter märket ”Cloudberry Castle” helt passande nog med tanke på att jag är ”The Cloudberry” ;) imageMaya ska ha den lila eftersom hennes rum går i lila och Yasmine har rosa. Ni ska få se bilder när jag fixat lite.