På egna ben

Det blir stabilare och stabilare att kunna stå helt själv. Hon kan inte ställa sig upp själv än men har börjat intressera sig för att försöka dra sig upp med hjälp av bord.

Man blir himlans glad när man kan se allt från en annan vinkel med.

imageimageimage

Som en kväll ska vara

Mina älskade föräldrar kom lagom till middagen så jag har både lite hjälp här hemma och sällskap ikväll. Jag och Maya bakade en kladdkaka på dagen att bjuda på.

Nu sover båda kidzen, vi sitter och tittar på teve. Galna utekvällar med tjejpolarna är sjukt roligt, glammiga event och lyxiga resor är underbara men sådana här familjekvällar är speciella och utan dem hade inget annat varit värt att leva för. Familjen är det bästa jag har. Sen kan man välja hur man vill vinkla saker, vad man väljer att dela med sig av.

imageimage

Nyheter från Little Jalo

Jag var inne på Little Jalos hemsida och såg att jag helt missat att de precis har släppt nya produkter. Jag fullkomligt älskar både färg, form och speciellt materialet. Klart våra små ska få det bästa även de.

*Ponchon är gjord av kid mohair och finns i tre färger.

*Halsdukarna finns i likadana färger som ponchona och är i cashmere.

*Mössorna kommer i tre olika varianter, två i cashmere och en i kid mohair. Den i kid mohair finns i tre färger.

*Vantarna är i cashmere.

Är lite ledsen över att ponchon inte finns i vuxenstorlek men det gör halsduken iallafall. Älskar ju att matcha! Den grå färgen är favoriten. Hur snyggt är det inte med ponchon, halsduken och mössan!

imageimageimageimageimageimageimage