Ny bil

Man blir ju lite sugen på en ny bil efter att ha kört Mercedes GLK hela helgen. Så snygg, speciellt insidan. Ruskigt läckert med ”all black” look och det silvriga på instrumentbrädan. Sjukt ovant att bilen stängde av varje gång man stannade men grymt miljötänk. Automatiska stängningen av bagageluckan var också en sak som slår vår bil.

Lite surt är det allt att behöva lämna tillbaka denna skönhet… Lär inte vara den sista gången vi hyrt bil på Mercedes i Kista/Akalla.

imageimageimageimageimage

Lady in red

Några röda tips så här inför Alla Hjärtans Dag. Sitter och beställer lite saker från SHEINSIDE nämligen. Blir lika förundrad varje gång över hur billigt det är. Dessutom fri frakt och hittills inga tullavgifter! Det enda som krånglar till det lite är storlekarna men det har blivit bra när jag gått efter måtten som står under varje plagg eller om jag gått upp en storlek :) Sen är det inte direkt hela världen om något inte skulle passa, det är ju nästintill gratis ändå ;)

Red Sleeveless Open Scallop Back Pleated Dress

125,73:-
image

Red Long Sleeve V Neck Dress

144,97:-

image

Red Spaghetti Strap Backless Maxi Dress

159,03:-

image1422596452224022579

 

 

 

En dag i Uppsala

För ovanlighetens skull köpte jag ingenting (var dock nära en sjal och en kappa) utan fixade bara naglarna. Håkan köpte ett par GANT jeans i Rådhuset som hade bra rea. Såg en hel del fina saker där (speciellt Tory Burch smyckena var intressanta) som jag skulle kunna tänka mig men hade inte riktigt lust att kolla ordentligt.

image

Hotellweekend i Uppsala

Vi har installerat oss på Clarion Hotel Gillet i Uppsala för en mysig weekend. Älskar verkligen att bo på hotell. Så lyxigt att bara vara och äta god frukost.

Är säker på att vi kommer sova bra för sängen är helt underbart mjuk och täcket är sådär skönt som bara hotelltäcken är.

imageimage