Tidiga mornar och kvällar

Ligger i sängen redan och ska försöka få lite sömn innan det är dags att jobba. De senaste nätterna har jag fått vakna och amma lite säkert 10 gånger så jag har knappt hunnit sova. Inatt ska Håkan sova med Yasmine så hon får vänja sig av med nattamningen. Jag måste få sova nu när jag jobbar. Frågan är om jag kommer att kunna sova utan min ”lilla bebis” ;)

image

Nytt från Elodie Details

Helgens besök i Elodie Details butik slutade ju som sagt inte bara med en ny vagn utan även en hel del annat. De nya sakerna är underbara men vi kunde ju inte köpa hela butiken så vi började med två haklappar, filtar och badcapar ;) Sen blev det den svarta skötväskan som jag velat ha hur länge som helst och en svart dyna för att kunna skydda och matcha i nya vagnen.

image image image image image image image image image image

Var det så här det var

Var det alltså så här det var att jobba. Hann knappt börja jobba fören arbetsdagen var slut och det gick över förväntan att komma in i det igen. Klarade mig (peppar peppar) felfritt och det var galet roligt att träffa alla kollegor igen.

Håkan och Yasmine hade också haft det toppen tillsammans idag så det här är så bra så.

Nära nu

Är påväg till jobbet. Det är nära nu. Nu är det mest bara roligt. Väckarklockan hann jag dock inte uppleva. Jag och Yasmine var säkert vakna minst en gång i timmen inatt. Men är ju mer eller mindre van med det så jag känner mig rätt pigg just nu ändå.image

Imorgon är det dags

Imorgon är det dags att återgå till arbetet! Som jag längtar men usch vad jag ändå skulle vilja vara hemma med Yasmine. Men det var så här vi bestämde redan innan hon föddes att det skulle vara. Att hon skulle börja förskola redan när hon blir ett och att jag skulle få börja jobba ”tidigt” (skulle faktiskt börjat redan i jan men vi sköt upp det) och att Håkan skulle prova på det här med att vara föräldraledig. Men jag är ändå övertygad om att det här kommer att bli bra och passa oss fint :)

Lite söndagsångest har jag nog blandat med lite nervositet. Ett år borta…det är ju som att vara ny på jobbet nästan. Mycket att komma in i igen.

Wish me luck!