En dag på Wakakuu

Vi åkte till min favoritaffär Wakakuu när vi piggnat till. Vi bjöds på en hel fantastisk lunch av gänget från Pix Pintxos & Cocktails. Denna restaurang är en ny samlingspunkt i Göteborg. Spännande, gott och så fint!

Sen fick jag håret stylat av Eleven Australia och fick tänderna blekta av min vän Susanne från Brilliant Smile Akuten. Ni ska få se mer om det senare.

Självklart blev det shopping med!!

image image image image image image image image image image image image image image image image image

Jul på Liseberg

Igår var vårt första stopp på Liseberg. Omg vad kul det var! Balder gjorde oss till barn på nytt. Vi såg en härlig isshow med – Hans & Greta. Vad duktiga de var! Hela Liseberg är så otroligt mysigt vinterpyntat. Så vackert. Julmarknaden hade jag kunnat gått hur länge som helst på.

image image image image image image image image image image image image image

Håll käften

Vilka jäkla håll käften naglar rent utsagt. Jag är kär i mina nya naglar som jag precis fått. Ännu mer galet är att Hanna som gjorde dem faktiskt sitter bara ett kvarter bort från mig. Så otroligt skönt att ha nära dit! Fantastisk glad och härlig tjej och wow vad duktig hon är!

image image image image image image

På upptäcktsfärd

Vi klädde på oss en massa kläder och trotsade minusgraderna och gick en promenad på jakt efter en lekpark. Barnen fick äntligen använda de nya vinterkläderna från Geggamoja.

Vi hittade en fantastisk lekplats precis nedanför oss. Massa roligt och den ligger så fint vid vattnet. Det var dock bra kallt ute så efter ca en timma bestämde vi oss för att gå hem och äta våra lussekatter som vi bakade på morgonen.

image image image image image image image image image image