Klänningar till barnen

Måste uppdatera barnens garderober. De är överfulla men mest med kläder de växt ur. Vad tycker ni om dessa nya godingar från svenska favoriten How To Kiss A Frog? Jag ÄLSKAR dem! Givna en plats i resväskorna när vi åker utomlands i sommar. Den översta är min barnklädesfavorit denna sommar av alla märken. Älskar färgerna och mönstret! image image image image image image image image image image image image image

Vardagsstress

Denna vardagsstress är nog den jobbigaste. Det är liksom inte extra mycket eller inte egentligen något som är jobbigt utan det är bara det att det är massa vardagssaker att tänka på och pussla med.

Allt från vad man ska äta till middag, när och vem som ska handla den, vad som måste tas med till dagis, vad som ska packas med på semestern, när man ska ha semester, vad man ska göra på semestern och funderingar om varför och hur saker som hänt blev som de blev till vem som ska hämta när och var, tankar kring jobb, framtid och hur sjutton klockan kunde bli så mycket så man snart ska upp igen. Ja allt som hör till vardagen. Mitt huvud spränga av allt just nu.