Som en kväll ska vara

Mina älskade föräldrar kom lagom till middagen så jag har både lite hjälp här hemma och sällskap ikväll. Jag och Maya bakade en kladdkaka på dagen att bjuda på.

Nu sover båda kidzen, vi sitter och tittar på teve. Galna utekvällar med tjejpolarna är sjukt roligt, glammiga event och lyxiga resor är underbara men sådana här familjekvällar är speciella och utan dem hade inget annat varit värt att leva för. Familjen är det bästa jag har. Sen kan man välja hur man vill vinkla saker, vad man väljer att dela med sig av.

imageimage

Nyheter från Little Jalo

Jag var inne på Little Jalos hemsida och såg att jag helt missat att de precis har släppt nya produkter. Jag fullkomligt älskar både färg, form och speciellt materialet. Klart våra små ska få det bästa även de.

*Ponchon är gjord av kid mohair och finns i tre färger.

*Halsdukarna finns i likadana färger som ponchona och är i cashmere.

*Mössorna kommer i tre olika varianter, två i cashmere och en i kid mohair. Den i kid mohair finns i tre färger.

*Vantarna är i cashmere.

Är lite ledsen över att ponchon inte finns i vuxenstorlek men det gör halsduken iallafall. Älskar ju att matcha! Den grå färgen är favoriten. Hur snyggt är det inte med ponchon, halsduken och mössan!

imageimageimageimageimageimageimage

NIVEA – Q10plus Anti-Wrinkle

Jag fick hem NIVEAs nya Q10plus Anti-Wri kle Serum Perals för ett tag sedan. Detta serum kommer i form av små pärlor som innehåller en vitaminliknande substans som finns naturligt i huden. Det här serumet ska både mjuka upp huden och göra den slätare. Jag ska ge den ett par dagar men redan nu gillar jag känslan och konsistensen.

Använder serumet med Moisturizing Day Cream och CC Cream, även de från NIVEAs Q10plus Anti Wrinkle serien.

NIVEA har många av mina favoritprodukter inom en otroligt bra prisklass. Alla dessa produkter får man för under femhundralappen!

imageimageimageimageimage

Bästa rea-köpet

Jag har hamnat i en orange/röd period tror jag. Inte bara håret har fått gå åt det hållet under en längre period nu utan även accessoarerna. Det är ju inte direkt typiskt mig att köpa sådana här färgglada saker men den här väskan piggar verkligen upp.

Får nog klassas som mitt bästa reaköp denna januari-rea.

imageimageimageimageimage