Nära nu

Är påväg till jobbet. Det är nära nu. Nu är det mest bara roligt. Väckarklockan hann jag dock inte uppleva. Jag och Yasmine var säkert vakna minst en gång i timmen inatt. Men är ju mer eller mindre van med det så jag känner mig rätt pigg just nu ändå.image

Imorgon är det dags

Imorgon är det dags att återgå till arbetet! Som jag längtar men usch vad jag ändå skulle vilja vara hemma med Yasmine. Men det var så här vi bestämde redan innan hon föddes att det skulle vara. Att hon skulle börja förskola redan när hon blir ett och att jag skulle få börja jobba ”tidigt” (skulle faktiskt börjat redan i jan men vi sköt upp det) och att Håkan skulle prova på det här med att vara föräldraledig. Men jag är ändå övertygad om att det här kommer att bli bra och passa oss fint :)

Lite söndagsångest har jag nog blandat med lite nervositet. Ett år borta…det är ju som att vara ny på jobbet nästan. Mycket att komma in i igen.

Wish me luck!

Nya fransar

imageHar varit i Tyresö hos fina Samira och fått nya fransar. Det blir verkligen en enorm skillnad när man får fransar. Älskar det! Tyvärr är mina egna fransar på ena ögat lite dumma men hon lyckas ändå alltid få till det bra.

Framkalla bilder via app

Sitter och tittar igenom telefonen på bilder. Tänkte försöka mig på att beställa lite bilder genom en app som jag fick erbjudande om – Grafifoto.

Man har ju liksom bara digitala bilder och jag har varit så dålig på att framkalla riktiga kort så nu jäklar.

Den här appen framkallar Instagrambilder och andra bilder du har i telefonen på svanenmärkt papper med hållbarhet på 100 år. Fort går det tydligen med för de framkallas och skickas samma dag du lägger beställningen om man gör det innan kl.12:00. Själva appen kostar inget.

Jag gillar storleken 10*10 cm. Snyggt med en massa småbilder och roligt med kvadratiska bilder.

Erbjudande! Ange rabattkod ”kompis” så får du 10% i rabatt. Gäller tom 13/3 2015.

image

Jag får väl erkänna

Det tar emot detta, verkligen men jag får väl erkänna att vi har på ”mello”. Tittar inte direkt men halvlyssnar. Det är tragiskt och dåligt. Riktigt dåligt. Tyvärr finns det inte så mycket annat att välja på här hemma hos mina föräldrar. Tur att man kan facebooka, blogga och instagramma iallafall.

Bästa shoppingen till barnen

Vi tog en tur förbi Elodie Details butiken på Östermalm. Blev en hel påse med vår nyheter och sen köpte vi den underbara grå vagnen med guldchassi! Maya har ju Apple Of My Eye vagnen så Yasmine behövde ju en egen vagn att ha på resor. Nej alltså det var inget ”spontanköp” utan den har vi pratat om ett tag.

Denna underbara vagn är vår nu :) imageÄlskar Elodie Details butik/showroom som alltid är då fint dekorerat med deras fina produkter.imageimageMånga av nyheterna fick följa med hem, vad får ni se senare.imageimageimage

Va fan…

…hur får man kidsen att sova längre än till fem?!?! Spelar ingen roll hur länge Maya är uppe och nej hon sover inte på dagen. Vi har provat att hon sover själv, breve, på oss, i mörker, i ljus… Det är inte roligt att behöva vakna tidigare än vad krogen stänger :P