Date med Mr. Grey

Mannen är på fest och barnen sover så nu är det min tur att ha kvällsdate med den där Mr. Grey som alla snackar om. Har varken läst boken (böckerna?) och har ingen aning om vad filmen ska handla om förutom lite tantsnusk. Nu kör vi!

image

Spetsjakt

Hittat helt underbart snygga kläder i spets på H&M. Byxorna till höger verkar dock vara slutsålda i storlek XS. Men de andra plaggen har jag klickat hem. Ska på jakt efter det tredje paret för de är ett måste till sommaren! (Jag vet att byxorna till vänster är rätt lika de till höger men de klickade jag hem utifall att jag inte får tag i de andra)

imageÄven Ida Sjöstedt har ett par plagg i spets som verkligen är ”2 die 4″. Har dock inte klickat hem något av dem (än) då klänningar tyvärr inte är något jag använder speciellt ofta.

image

 

Dagbok

När jag var yngre så skrev jag faktiskt dagbok varje dag, hade även en period runt och efter gymnasietiden då jag antecknade mitt liv. Nu är det dags att börja igen.

Min fina vän Nette som driver LIKALYX (underbaraste kollektionen av bla filtar, dregglisar och mössor i bästa kvaliten där allt är så ekologiskt som det bara kan bli) har nu kommit med den vackraste dagboken jag någonsin sett.

Den här dagboken är en sådan där bok som man vill ha framme. Jag ska ha en som gästbok också. Den är i vitt läder med guld print. Fram och baksidan har olika texter.

Den här helgen får alla 20% på den i webshoppen med koden ”iallahem” så passa på! Självklart är även dagboken skapad under miljötänk då tryckeriet arbetar enligt följande:

- De planterar skog, dvs de återger miljön det som de tar.
- De iakttar elförbrukning per tryckark.
- En precisare pappersberäkning för varje arbete.

image image image image image image image image

Host host

Jag har tappat rösten, hostar hela nätterna och snorar. Tur att jag kan vara hemma och mysa med mina småtjejer. Då känns ju allt lite bättre iallafall. Bakade precis en kladdkaka så nu ska det mumsas kladdkaka och drickas te. Jag är en riktig temänniska här hemma medans det är kaffe som gäller när jag är på jobbet.

Usch jag ser verkligen förstörd ut men bjuder på denna verkliga bild.image