Vad gör du?

Någon blev precis tagen på var gärning när denne höll på att riva ut blöjor på golvet. Frågar man ”vad gör du Yasmine” så ler hon och lägger tillbaka dem, tittar på en och drar ut dem igen. Samma sak vid matbordet. Saker åker bort från tallriken och när frågan ”vad gör du” kommer så läggs det tillbaka på tallriken för att strax därpå återigen hamna utanför. Livet är en ständig test för mammor.

image

Sovhjälp – Fåret SAM

image image image image imageVår stora tjej på snart 3 år och 5 månader tycker ju att det är dags att vakna och gå upp runt 05:00-06:00 varje morgon. Det tycker inte jag. Nu ska vi prova fåret SAM från ZAZU.

Sam är en väckarklocka som är gjord med tanke att hjälpa barn att förstå när det är dags att vakna. När Sam blundar är det sovdags och då är även skärmen mörkblå. En halvtimma innan det är dags att gå upp blir skärmen grön så barnet vet att det snart är dag. När det är dags att gå upp blir skärmen ljusblå och Sam slår upp sina ögon. Sam kan också användas som nattlampa så jag tror denna kommer att bli perfekt för Maya.

Vi har tränat på att förstå vad Sam vill att man ska göra och är redo att prova på riktigt ikväll.

2-1 Louis Vuitton

Det är faktiskt nästan sant att man kan kalla Neverful-väskan för en 2-1 väska och då syftar jag inte på den lilla väskan som hör till utan på att det faktiskt går att styla väskan så den ser ut som två helt olika modeller. Jag gillar verkligen när den är ihopdragen.

image image image image image image image image