Favorit för huden

[Pressutskick]

Har alltid varit rätt sämst på att smörja in mig och göra något för huden. Orkar aldrig smörja in kroppen med lotion, enda gången jag gör det är när jag är utomlands för då måste jag för att inte flagna.

För några år sedan provade jag en in-shower body lotion från NIVEA, en duschcreme med lotion i och jag älskade den! Men sen har jag inte fått tag i den då jag tyvärr glömt bort att den finns.

Så hur glad blev jag inte då det kom ett bud med just denna och en in-shower milk. Man är liksom insmord och klar när man kliver ur duschen.

(Det finns ett test man kan göra för att se vilken hudtyp/personlighet man har och vilka produkter som passar en HÄR.Lite roligt är att just min favorit var en av de produkter som passar mig bäst enligt testet.)

image

 

Fortsätt läsa

Valet av fredag

Idag kände jag egentligen för både en kväll på stan med vänner och drinkar och en mysig lugn hemmakväll. Valde det sistnämnda. Lite skaldjur och nu film känns nu som det perfekta valet.

image image image image image image

Fortsätt läsa

Kanske tillbaka snart

Som ni märkt har jag inte varit så aktiv denna vecka. Kom av mig lite efter helgen och blev helt på offigt humör men idag fick jag ett glädjande besked så nu känns allt lite bättre igen. Ska försöka komma igen med bloggandet till helgen. Nu sova! Är helt galet trött!

 

Fortsätt läsa

Can’t wait

Weekend med mannen bokad. Denna gång ska vi till Wien. Ser verkligen fram emot denna resa. Wien verkar vara lite som Prag? Massa vackra byggnader 🙂

 

Kan det bara bli vår snart?!?

image

Fortsätt läsa

Välbehövlig helg

Det har varit en riktigt skön helg, barnfria och mest slapp på hotellrummet. I lördags gjorde vi absolut ingenting utan låg på rummet hela dagen och tittade på tv. Antar att man kan säga att Scandic No. 53 får mer än godkänt när vi faktiskt endast lämnade rummet för frukost och middag. Det var liksom så galet skönt att bara ligga och slappa och glo på tv. Världens godaste charkbricka hade de med.

image

Fortsätt läsa

Blandade känslor

Denna dag har bjudit på många känslor, både bra och så lite sämre. Både för egen del och för vänners skull har jag idag blivit både ledsen, arg, frustrerad och irriterad. Över livet och över mänskligheten.

Vad är det för fel på mänskligheten? Varför ska det vara så svårt att skilja på ditt och mitt? Varför kan inte folk respektera och acceptera varandra? Varför kan man inte glädjas över andras lycka? Varför ska man alltid jämföras och ”tävla”? Varför vill så många göra andra illa? Varför är livet bra orättvist ibland?

Så skönt att vara hemna igen och få krama på barnen igen iallafall. Bland alla materiella saker och problem så är familjen det enda riktigt viktiga.

 

Fortsätt läsa

Hotellrumslördag

Det är visserligen riktigt härligt väder men passar på att bara vara och slappar på hotelleummet här på Scandic No. 53. Sov fantastiskt bra, älskar hotell där det finns gardiner som verkligen gör rummet kolsvart. Knäpptyst är det också trots att hotellet ligger på Kungsgatan mitt i smeten.

image

Fortsätt läsa

Hotellhelg med min man

Efter typ mer vab än jobb i vinter och nu senast en förkylning a la hell så är det en väldigt skön känsla att få vara barnfri och incheckade på hotell. Tack mamma o pappa!

Ligger i en grymt skön hotellsäng på Scandic No. 53Kungsgatan precis vid Hötorget i city. Så där perfekt mjuk kudde, sköna lakan och massa filmkanaler.

Rummet är helt fantastiskt i övrigt med. Allt från design till detaljer. Perfekt läge och nära till precis allt.

imageimage image image image image image image image image imageimage image image image

Fortsätt läsa