Bästa shoppingen till barnen

Vi tog en tur förbi Elodie Details butiken på Östermalm. Blev en hel påse med vår nyheter och sen köpte vi den underbara grå vagnen med guldchassi! Maya har ju Apple Of My Eye vagnen så Yasmine behövde ju en egen vagn att ha på resor. Nej alltså det var inget ”spontanköp” utan den har vi pratat om ett tag.

image

Va fan…

…hur får man kidsen att sova längre än till fem?!?! Spelar ingen roll hur länge Maya är uppe och nej hon sover inte på dagen. Vi har provat att hon sover själv, breve, på oss, i mörker, i ljus… Det är inte roligt att behöva vakna tidigare än vad krogen stänger :P

Blandade känslor

Idag är en dag med blandade känslor. Känslor och tankar som är både glada och ledsna. Det är min sista dag som mammaledig innan jag börjar jobba igen på måndag. Jag tar alltså helg precis som alla andra idag. Jag får två dagar innan väckarklockan kommer att ringa för första gången på nästan exakt ett år.

Jag vill vara hemma med min ”bebis” och jag vill inte att hon ska behöva börja så tidigt på förskola (hon börjar om 2 mån då hon blir ett år, Håkan är hemma tills dess).

Men samtidigt kan jag knappt vänta på att få återgå till arbetet och träffa alla kollegor. Dessutom tror jag att det är bra för oss alla att Håkan får ”se hur det är” att vara hemma med barn och att jag måste släppa kontrollen och lita på att han grejar allt och låta honom få göra saker på sitt sätt (vissa saker iallafall ;)).

image

Förmiddag ute

imageimageimageSpenderade två timmar ute i lekparken och i området på förmiddagen. Lek, sprakcykelåkning och promenad för mig och Maya medans Yasmine sov i vagnen. Skönt att förmiddagen flöt på för dagarna blir otroligt långa om man bara är inne med båda barnen.

Shoppa online

Som ni vet är jag ett stort fan av nätshopping. Det är inte bara smidigt med tanke på att man kan göra det dygnet runt i lugn och ro utan det är den där känslan att få ett paket som är bäst.

Hittade genom en kompis en ny sida häromdagen – www.rocknromance.se Det finns en massa snygga i kläder och accessoarer från märken som By Malene Birger, F.A.V, Valerie, Custommade, OOTD, Love Forever…Bor ni i Kungshamn så finns de även som butik där.

Var tvungen att klicka hem några favoriter från By Malene Birger. Som en liten ”slut på mammaledigheten” present till mig själv. Ångrar dock redan att jag inte köpte doftljus från Voluspa, de är ju underbara!

Har nu fått äran att snart presentera en lyxig tävling i samarbete med Rock’n Romance på Instagram (@thecloudberry) Håll utkik!

Några By Malene Birger favoriterimageimage