Can’t wait

Weekend med mannen bokad. Denna gång ska vi till Wien. Ser verkligen fram emot denna resa. Wien verkar vara lite som Prag? Massa vackra byggnader 🙂

 

Kan det bara bli vår snart?!?

image

Fortsätt läsa

Välbehövlig helg

Det har varit en riktigt skön helg, barnfria och mest slapp på hotellrummet. I lördags gjorde vi absolut ingenting utan låg på rummet hela dagen och tittade på tv. Antar att man kan säga att Scandic No. 53 får mer än godkänt när vi faktiskt endast lämnade rummet för frukost och middag. Det var liksom så galet skönt att bara ligga och slappa och glo på tv. Världens godaste charkbricka hade de med.

image

Fortsätt läsa

Blandade känslor

Denna dag har bjudit på många känslor, både bra och så lite sämre. Både för egen del och för vänners skull har jag idag blivit både ledsen, arg, frustrerad och irriterad. Över livet och över mänskligheten.

Vad är det för fel på mänskligheten? Varför ska det vara så svårt att skilja på ditt och mitt? Varför kan inte folk respektera och acceptera varandra? Varför kan man inte glädjas över andras lycka? Varför ska man alltid jämföras och ”tävla”? Varför vill så många göra andra illa? Varför är livet bra orättvist ibland?

Så skönt att vara hemna igen och få krama på barnen igen iallafall. Bland alla materiella saker och problem så är familjen det enda riktigt viktiga.

 

Fortsätt läsa

Hotellrumslördag

Det är visserligen riktigt härligt väder men passar på att bara vara och slappar på hotelleummet här på Scandic No. 53. Sov fantastiskt bra, älskar hotell där det finns gardiner som verkligen gör rummet kolsvart. Knäpptyst är det också trots att hotellet ligger på Kungsgatan mitt i smeten.

image

Fortsätt läsa

Hotellhelg med min man

Efter typ mer vab än jobb i vinter och nu senast en förkylning a la hell så är det en väldigt skön känsla att få vara barnfri och incheckade på hotell. Tack mamma o pappa!

Ligger i en grymt skön hotellsäng på Scandic No. 53Kungsgatan precis vid Hötorget i city. Så där perfekt mjuk kudde, sköna lakan och massa filmkanaler.

Rummet är helt fantastiskt i övrigt med. Allt från design till detaljer. Perfekt läge och nära till precis allt.

imageimage image image image image image image image image imageimage image image image

Fortsätt läsa

Hade nästan glömt

Jag hade nästan glömt hur jobbigt det är att vara så här förkyld. Rinnande näsa, täppt näsa, röd näsa, svidande näsa, frossa, svettningar, rethosta, kli i halsen, svidande ögon, seg kropp…

Well det går mot rätt väg iallafall och jag känner att slutet av denna förkylning kommer närmare. Less på att vara hemma. Inga roliga serier, instängt och trist, ändå ingen lugn och ro med två små galningar hemma, ingen lust eller ork att göra något vettigt…

Jag behöver helg. Då ska jag bli bortskämd och få egentid med min man. Ska bara göra mig av med det sista snoret först.image

Fortsätt läsa

Blommor ger glädje

Vi har nästan alltid snittblommor här hemma. Jag tycker verkligen att det gör så mycket. Det ser liksom hemtrevligt ut och det är ju en sådan lyxig känsla, man blir verkligen glad när man ser blommorna. Just nu har vi en massa buketter här hemma, rena rama blomsterbutiken.

image image imageimage image

Fortsätt läsa

Kärlek här hemma

Det är alltid en massa kärlek här hemma, iallafall under allt vardagsmojs. Men då vi ändå firar kärleken varje dag så kan vi lika gärna göra det i dag med.

När jag legat mer eller mindre däckad hela dagen och snorat upp flera toarullar ja då fixar min gubbe en massa gott att äta.  Blommor och ”presenter” i form av egentid tillsammans bara jag och Håkan. Vi ska på hotellweekend både här i Stockholm och utomlands. Det har blivit allt tydligare att det är just att få komma iväg ibland som betyder mest i presentväg nu 😉

image image image image imageimage

Fortsätt läsa

Blus med rosett

Det här kan vara en ny favorit här hemma. Älskar blusar med band/rosetter. Ännu bättre är att denna Rachel Zoe blus har jag tittat ett tag på och så dök den upp på rean hos Wakakuu.

imageimage image image image

Fortsätt läsa