Ny favorit

Jag har haft ett par favoriter när det kommer till balsam. Tex från Paul Mitchell och Kevin Murphy. I helgen fick jag ju en massa produkter från Eleven som de valt ut och anpassat efter just mitt hår. Har bara hunnit prova just balsamet och mitt hår älskar det! Det ligger lite bättre i pris än mina tidigare favoriter med. Luktar jättegott (men ska erkänna att det finns ett annat balsam för andra hårtyper som luktade gudomligt – melon – som jag måste prova enbart för lukten) och gav mitt hår en superglans.

image

Postnord?

Jag ska få hemleverans mellan 17:00-21:00. Ungefär 17:30 ringer postkillen från Postnord och säger att han inte hittar och att adressen inte finns på gpsen? Vi pratar ett tag och han säger att han är på vår väg men 5 nummer ner och att han kommer snart. Nu är klockan snart kvart över nio… Kommer han snart eller?

Brunch på BiljardPalatset

Igår när vi vaknade var vi ju hyffsat sega. Rätt tufft schema med utgångar båda kvällarna resulterar ju i få timmar sömn. Men det hade vi planerat perfekt med skönt häng på BiljardPalatset som serverade en härlig brunch. De hade en smörgåstårta som verkligen knäckte allt. Perfekt ställe för en mysig lördag eller söndag. De hade live musik och det var så härligt. Man kunde även köra lite olika aktiviteter där som biljard och shuffleboard men vi nöjde oss med att bara bjuta av maten och sitta och snacka.

image image image image image image image image image image image image image image

:O

Vaknade mer död än levande men nu sitter jag på pendeltåget påväg till jobbat. Har haft en kanonhelg med brudarna men det var så underbart att få krama och pussa på barnen (och mannen) idag! De sov när jag kom hem och vi väckte dem inte.

8ight – Göteborgs bästa

Igår hade vi en grym kväll på nyöppnade 8ight som ligger mitt på avenyn. Vi fick faktiskt göra entre på klubben genom köket eftersom vi bodde på Hotel Bellora och det gick att gå ner direkt från hotellet. Fantastiskt bra eftersom vädret inte var det bästa.

Första intrycket när vi kom in på 8ight var att det ser så otroligt rent och lyxigt ut. Det till och med luktade gott och nytt.

En sådan här klubb vill vi ha till Stockholm!! För att vara en klubb där man egentligen måste stå på listan för att komma in så var det en skön blandning av sköna människor.

Min fina Louis Vuitton tårta bars in med lite sång och dans med! Grym personal!!image image image image image image image image

En dag på Wakakuu

Vi åkte till min favoritaffär Wakakuu när vi piggnat till. Vi bjöds på en hel fantastisk lunch av gänget från Pix Pintxos & Cocktails. Denna restaurang är en ny samlingspunkt i Göteborg. Spännande, gott och så fint!

Sen fick jag håret stylat av Eleven Australia , sminkad av tjejerna från Ca Va och fick tänderna blekta av min vän Susanne från Brilliant Smile Akuten. Ni ska få se mer om det senare.

Självklart blev det shopping med!!

imageimage image image image image image image image image image image image image image image image image

Jul på Liseberg

Igår var vårt första stopp på Liseberg. Omg vad kul det var! Balder gjorde oss till barn på nytt. Vi såg en härlig isshow med – Hans & Greta. Vad duktiga de var! Hela Liseberg är så otroligt mysigt vinterpyntat. Så vackert. Julmarknaden hade jag kunnat gått hur länge som helst på.

image image image image image image image image image image image image image