Planering

Mitt liv just nu består av planering. Planering med att få ihop vardagen med Österrikeresa och inskolning men mest planering med flytten. Det känns ärligt talat BARA jobbigt med denna flytt. Ser naturligtvis fram emot att bo i nya huset men själva flytten är för jävlig rent ut sagt.

Sen planeras den kommande tjejresan till Göteborg för fullt. Lyxigaste eventet någonsin.imageFoto: Petitecharliesthlm

Borta bäst men hemma ännu bättre

Äntligen har vi landat hemma i Sverige. Äntligen sitter vi i bilen påväg hem. Tre timmar försenat flyg och tre extra timmar att slå ihjäl på en rätt trist flygplats var mindre roligt men det gick över förväntan. Barnen har varit toppen! Superskönt med taxitransfer (egen transfer), idag fick vi en hel minibuss för oss själva.image Tur att det fanns lite leksaker på flygplatsen.image

Förberedelser inför flytten

I oktober flyttar vi från vårt radhus till vårt hus och jag kommer att blogga om flytten, förberedelser och hur det är att flytta med två små barn.

Det närmar sig som sagt flyttdags och även om jag helst bara vill förtränga det och ”vakna upp” efter flytten är klar så är det dags att ta tag i praktiska saker inför den. Bara det här med flyttlådor. Hur många behöver man?!? Vi har sjukt mycket saker. Tre våningar, ca 150 kvm inkl. biarea. Jag har gissat på över 100 lådor men vi börjar med 70 stycken.

Först tänkte vi köpa begagnade eftersom de är billigast men sen insåg vi att det är både tid och otympligt att åka och hämta och bära så många så nu har vi beställt nya istället.

Gulakatten.se har 10% på hela sortimentet med koden ”GKsept15″ under slutet av augusti och september ut så priset blev ändå bra och det bästa är att flyttlådorna kommer hemlevererade!image