Vad gör du?

Någon blev precis tagen på var gärning när denne höll på att riva ut blöjor på golvet. Frågar man ”vad gör du Yasmine” så ler hon och lägger tillbaka dem, tittar på en och drar ut dem igen. Samma sak vid matbordet. Saker åker bort från tallriken och när frågan ”vad gör du” kommer så läggs det tillbaka på tallriken för att strax därpå återigen hamna utanför. Livet är en ständig test för mammor.

image

Sovhjälp – Fåret SAM

image image image image imageVår stora tjej på snart 3 år och 5 månader tycker ju att det är dags att vakna och gå upp runt 05:00-06:00 varje morgon. Det tycker inte jag. Nu ska vi prova fåret SAM från ZAZU.

Sam är en väckarklocka som är gjord med tanke att hjälpa barn att förstå när det är dags att vakna. När Sam blundar är det sovdags och då är även skärmen mörkblå. En halvtimma innan det är dags att gå upp blir skärmen grön så barnet vet att det snart är dag. När det är dags att gå upp blir skärmen ljusblå och Sam slår upp sina ögon. Sam kan också användas som nattlampa så jag tror denna kommer att bli perfekt för Maya.

Vi har tränat på att förstå vad Sam vill att man ska göra och är redo att prova på riktigt ikväll.

2-1 Louis Vuitton

Det är faktiskt nästan sant att man kan kalla Neverful-väskan för en 2-1 väska och då syftar jag inte på den lilla väskan som hör till utan på att det faktiskt går att styla väskan så den ser ut som två helt olika modeller. Jag gillar verkligen när den är ihopdragen.

image image image image image image image image

Date med Mr. Grey

Mannen är på fest och barnen sover så nu är det min tur att ha kvällsdate med den där Mr. Grey som alla snackar om. Har varken läst boken (böckerna?) och har ingen aning om vad filmen ska handla om förutom lite tantsnusk. Nu kör vi!

image

Spetsjakt

Hittat helt underbart snygga kläder i spets på H&M. Byxorna till höger verkar dock vara slutsålda i storlek XS. Men de andra plaggen har jag klickat hem. Ska på jakt efter det tredje paret för de är ett måste till sommaren! (Jag vet att byxorna till vänster är rätt lika de till höger men de klickade jag hem utifall att jag inte får tag i de andra)

imageÄven Ida Sjöstedt har ett par plagg i spets som verkligen är ”2 die 4″. Har dock inte klickat hem något av dem (än) då klänningar tyvärr inte är något jag använder speciellt ofta.

image

 

Dagbok

När jag var yngre så skrev jag faktiskt dagbok varje dag, hade även en period runt och efter gymnasietiden då jag antecknade mitt liv. Nu är det dags att börja igen.

Min fina vän Nette som driver LIKALYX (underbaraste kollektionen av bla filtar, dregglisar och mössor i bästa kvaliten där allt är så ekologiskt som det bara kan bli) har nu kommit med den vackraste dagboken jag någonsin sett.

Den här dagboken är en sådan där bok som man vill ha framme. Jag ska ha en som gästbok också. Den är i vitt läder med guld print. Fram och baksidan har olika texter.

Den här helgen får alla 20% på den i webshoppen med koden ”iallahem” så passa på! Självklart är även dagboken skapad under miljötänk då tryckeriet arbetar enligt följande:

- De planterar skog, dvs de återger miljön det som de tar.
- De iakttar elförbrukning per tryckark.
- En precisare pappersberäkning för varje arbete.

image image image image image image image image