Framkalla bilder via app

Sitter och tittar igenom telefonen på bilder. Tänkte försöka mig på att beställa lite bilder genom en app som jag fick erbjudande om – Grafifoto.

Man har ju liksom bara digitala bilder och jag har varit så dålig på att framkalla riktiga kort så nu jäklar.

Den här appen framkallar Instagrambilder och andra bilder du har i telefonen på svanenmärkt papper med hållbarhet på 100 år. Fort går det tydligen med för de framkallas och skickas samma dag du lägger beställningen om man gör det innan kl.12:00. Själva appen kostar inget.

Jag gillar storleken 10*10 cm. Snyggt med en massa småbilder och roligt med kvadratiska bilder.

Erbjudande! Ange rabattkod ”kompis” så får du 10% i rabatt. Gäller tom 13/3 2015.

image

Jag får väl erkänna

Det tar emot detta, verkligen men jag får väl erkänna att vi har på ”mello”. Tittar inte direkt men halvlyssnar. Det är tragiskt och dåligt. Riktigt dåligt. Tyvärr finns det inte så mycket annat att välja på här hemma hos mina föräldrar. Tur att man kan facebooka, blogga och instagramma iallafall.

Bästa shoppingen till barnen

Vi tog en tur förbi Elodie Details butiken på Östermalm. Blev en hel påse med vår nyheter och sen köpte vi den underbara grå vagnen med guldchassi! Maya har ju Apple Of My Eye vagnen så Yasmine behövde ju en egen vagn att ha på resor. Nej alltså det var inget ”spontanköp” utan den har vi pratat om ett tag.

Denna underbara vagn är vår nu :) imageÄlskar Elodie Details butik/showroom som alltid är då fint dekorerat med deras fina produkter.imageimageMånga av nyheterna fick följa med hem, vad får ni se senare.imageimageimage

Va fan…

…hur får man kidsen att sova längre än till fem?!?! Spelar ingen roll hur länge Maya är uppe och nej hon sover inte på dagen. Vi har provat att hon sover själv, breve, på oss, i mörker, i ljus… Det är inte roligt att behöva vakna tidigare än vad krogen stänger :P

Blandade känslor

Idag är en dag med blandade känslor. Känslor och tankar som är både glada och ledsna. Det är min sista dag som mammaledig innan jag börjar jobba igen på måndag. Jag tar alltså helg precis som alla andra idag. Jag får två dagar innan väckarklockan kommer att ringa för första gången på nästan exakt ett år.

Jag vill vara hemma med min ”bebis” och jag vill inte att hon ska behöva börja så tidigt på förskola (hon börjar om 2 mån då hon blir ett år, Håkan är hemma tills dess).

Men samtidigt kan jag knappt vänta på att få återgå till arbetet och träffa alla kollegor. Dessutom tror jag att det är bra för oss alla att Håkan får ”se hur det är” att vara hemma med barn och att jag måste släppa kontrollen och lita på att han grejar allt och låta honom få göra saker på sitt sätt (vissa saker iallafall ;)).

image

Förmiddag ute

imageimageimageSpenderade två timmar ute i lekparken och i området på förmiddagen. Lek, sprakcykelåkning och promenad för mig och Maya medans Yasmine sov i vagnen. Skönt att förmiddagen flöt på för dagarna blir otroligt långa om man bara är inne med båda barnen.