Helt plötsligt händer det

imageimageimage

Idag helt plötsligt så fattade Yasmine hur hon skulle ta sig framåt. En blandning mellan att åla och krypa. Nästan som en larv. Dessutom försökte hon komma upp på fötterna. Lycklig liten tjej som tar sig fram. Annars har hon lärt sig hur man plöjer runt som en ångvält med lära-gå-stolen ;)

Fota sin önskelista

Imorgon ska vi försöka se till att fixa de sista julklapparna. Vi har en plan. Först ska jag gå in i en Jackie butik och fota vad jag önskar mig och sedan ska Håkan gå in och handla ;) Visst låter det bra?

Skämt o sido så har vi faktiskt sagt att det räcker med något lite denna jul. Fick ju så otroligt fina födelsedagspresenter båda två för bara några veckor sedan.

Jag har redan en massa favoriter iallafall från Jackies Instagram (se bilderna) just in case ;)

image

Vi mår bättre

imageimageMagsjukan verkar peppar peppar ta i trä vara på väg någon annanstans! Vi mår ”bra” men är lite ”sega”. Det börjar märkas av att vi hållit oss isolerade och instängda sen i tisdags. Maya är uttråkad här inne och Yasmine med då jag inte är riktigt pigg att aktivera dem. Tur att de är himla goa ändå :)

Bästa ståbrädan

imageimageimage

Sen första gången jag såg Orbits ståbräda, Sidekick, så har jag ju tyckt att den ser väldigt cool ut. Vilket barn gillar inte att få åka ”skateboard” liksom ;) Men nu kan jag berätta att det inte bara är utseendet som är coolt utan rent praktiskt är denna Sidekick suverän.

Den sitter smidigt fastmonterad utan att vara i vägen (vagnen blir obetydligt bredare) och när du inte använder den hakas den enkelt fast i lodrätt läge.

Till skillnad från andra ståbrädor så är brädan placerad på sidan så den som åker kan se framåt! Maya tycker att det är toppen att kunna stå rakt fram och titta (man behöver inte stå i sidled på brädan). Placeringen av brädan gör ju även att man själv kan gå ordentligt utan att ha både en bräda och ett barn precis framför fötterna :)

En annan rolig grej med just denna Sidekick är att det går att ha en på varje sida av vagnen! Dubbelt skoj!

Snygg förvaring

imageimagePå min önskelista denna jul finns bl a det här skåpet för örhängen från ChillDesign.se . Stilrent och enkelt men fint med alla örhängen i. Tänker att det ser både fint ut att kunna se alla örhängen och praktiskt med bra översikt då mina örhängen just nu ligger lite huller om buller i askar och lådor. Skåpet finns i olika kombinationer i svart och vitt. Snälla tomten (och snälla Håkan) ;)

Fy fan

Ligger halvt utslagen i sängen. Mår fruktansvärt illa. Maya började ju kräkas igår och fortsatte i natt. När jag vaknade i morse kände jag hur orolig jag var i magen och sedan vid lunch började jag kräkas. Vidrigt. Håkan känner att det är på gång för honom med. Mardröm! Yasmine är förkyld men glad.

Läshörna

imageimageimageimageimageVälkommen till vår lilla läshörna. Den underbara Troll Sun bedside criben som vi haft intill vår säng är nu den perfekta lilla soffan. Fina ”sagokuddar” från Frank&Poppy och åkpåsen från Nordlys är en perfekt matta.

Säg att det inte är sant!

Jag orkar inte! En dålig repris från förra året är påväg att inträffa? Maya kräktes en gång när hon skulle sova och nu håller hon på igen. Några dagar innan julafton, som förra året. Hon och Håkan var magsjuka lagom innan julafton och sen blev jag sjuk dagen innan och halvrisig på självaste dagen. Jag vägrar göra om det!

Yasmine verkar förkyld. Ligger breved mig och sover, hostar och snörvlar. Vi ska försöka hålla magsjukan borta från minstingen. Jag och hon har installerat oss på övervåningen, Håkan kämpar där nere med Maya. Vädra, tvätta, sova och desinfektionssprit.

Det här känns både ledsamt, trist, irriterande och bara jävligt jobbigt.

Önska oss lycka till.

Nytt barnklädesmärke

imageimageimageimageimage

Idag träffade jag ju som jag berättade en gammal bekant. Malin som med sitt Rock the Goat inom kort kommer att släppa en barnkollektion med cashmerekläder för barn 3-16 år. Det här är verkligen en kollektion av kvalite. Jag har redan ett par klara favoriter, sjalarna och basic-tröjorna kommer jag garanterat att matcha mig och Maya i ;) Camouflage tröjan i underbara pastellfärger är också en given hit. Så otroligt roligt att det äntligen kommer lite cashmere till barn. Det är ju ändå så fantastiskt skönt material. Jag väntar med spänning på släppet! Bra jobbat Malin!!