I did it!

Jag gick dit. Jag befann mig på Balance och träffade min nya PT vid utsatt tidpunkt trots absolut noll motivering eller ork för att träna. Efteråt kände jag mig ändå väldogt nöjd med min PT. Så nöjd att jag faktiskt känner mig lite sugen på att besöka Balance igen, kanske till och med innan nästa PT lektion om en vecka. Ja vi får väl se… Kanske kanske att jag kommer lyckas ta mig dit någon gång i veckan under en viss tid… kanske föer gånger… kanske under en längre tid… kanske inte alls… ja vi får se… Det kommer inte bli en träningsblogg det här iallafall, det är säkert.

image

Gurka

Farmor och farfars inlagda gurka. Något av det allra bästa som finns. En av de där små sakerna som jag alltid kommer att få mig att tänka på farmor och farfar. Har lagt in flera kilo gurka nu i dagarna. Min älskade farmor och farfar finns alltid kvar i mitt hjärta och i mina minnen.

Recept på inlagd gurka

2 kg västeråsgurka

1,5 dl salt

2 msk gula senapsfrön

2 msk svarta senapsfrön

2,5 dl ättikssprit

10 dillkronor

1 kg strösocker

*Skölj gurkorna

*Täck gurkorna med vatten och häll i saltet

*Låt stå i kylskåp ett dygn

*Skiva gurkorna

*Blanda socker med senapsfröna

*Varva gurkor med socker, senapsfrön och dill

*Häll på ättikan

*Går att äta efter några dygn men smakar godast efter någon månad

image image

En sådan där perfekt söndag

Den här söndagen har varit en sådan där söndag som man själv älskar att visa men som man avskyr när andra visar. En sådan där dag som visar upp en familjedag ur ett helt perfekt perspektiv. Inget tjaffs, inga konstigheter alls utan bara en massa kärlek. Det började med att jag gick upp och bakade frallor/scones till frukost. Hela familjen vräkte i sig.

image image

Sen åkte vi till Håkans mamma i Strängnäs där vi fick så god lunch. Vädret blev ju kanonfint så vi gick till en lekpark. Perfekt lek med barnen.

image image

Nu är vi hemma och barnen är på strålande humör och leker, de har ätit och duschat. Jag har hunnit lägga fram kläder inför morgondagen och förberett allt. Hann även lägga in 2 kg gurka till (ett inlägg om det kommer senare). Håkan är iväg och köper sushi till oss och planen är att lägga barnen innan hockeyn börjar.

Varför kan det inte alltid vara så här fantastiskt enkelt ;)?

 

Skön lördag med bullbak

Jag och barnen har varit hemma själva idag då min kära man varit på golfbanan exakt hela dagen. Barnen tyckte att vi skulle baka så vi fixade till ca 80 kanelbullar. Finns nog bara 60 kvar nu… Ansträngde mig inte så noga med bullarnas utseende denna gång utan var mest ute efter att det skulle gå så fort som möjligt 😉 Men sjukt goda blev dem iallafall.

image

Nu ligger kidsen och sover och jag väntar på att gubben ska dyka upp (han är på middag efter golfen). Jag har det rätt bra här i soffan med en skål chokladpudding med grädde 😛

Bildbomb på nya hårfärgen

Jag har varit nöjd varje gång jag klivit ut från Hår3000 på Hötorget men nu senast så var jag fånigt nöjd. Jag tokälskar färgen! Tack Camilla som fixade detta!

Så här blekt gulaktig såg jag ut innan. Det märktes att det har varit sommar och att man varit på Cypern och badat i salt- och klorvatten.

image image

Så här fantastiskt ser det ut nu. En kall och helt perfekt ombre.

image imageimageimageimage

Före- och efterbilder här hemma

En massa saker, färger eller mönster har ju aldrig varit något vi är bra på. Vi har dock ändå tyckt att det ser lite väl tomt ut och liksom inte så personligt. Så nu ca ett år efter inflytt har jag tagit tag i detta med inredning och visst ser det mysigare ut nu? Det är inte riktigt klart ännu, har lite saker som ska fixas, inhandlas och bytas ut först men vi gillar det som blivit klart hittills!

Matsal föreimage image

Matsal efterimage image

Vardagsrum föreimage image

Vardagsrum efterimage image

Jag ska flytta!

Jag ska flytta! Iallafall så kände jag så när jag var tvungen att checka ut från Scandic Park. Ville ju flytta in där. Rummet var ju fantastiskt och även läget skulle ju passa mig fint. Centralt och mysigt läge precis vid Humlegården. Sängen var så himla skön, länge sen jag sov så bra. Precis vad jag behövde efter en massa vab och en utgång med brudarna!

image