Håll käften

Vilka jäkla håll käften naglar rent utsagt. Jag är kär i mina nya naglar som jag precis fått. Ännu mer galet är att Hanna som gjorde dem faktiskt sitter bara ett kvarter bort från mig. Så otroligt skönt att ha nära dit! Fantastisk glad och härlig tjej och wow vad duktig hon är!

image image image image image image

På upptäcktsfärd

Vi klädde på oss en massa kläder och trotsade minusgraderna och gick en promenad på jakt efter en lekpark. Barnen fick äntligen använda de nya vinterkläderna från Geggamoja.

Vi hittade en fantastisk lekplats precis nedanför oss. Massa roligt och den ligger så fint vid vattnet. Det var dock bra kallt ute så efter ca en timma bestämde vi oss för att gå hem och äta våra lussekatter som vi bakade på morgonen.

image image image image image image image image image image

Fullträff!

Barnen har haft små stolar från Kids Koncept men då de gått sönder så köpte vi ett set Cloudberry Castle möbler från Jollyroom. Två små stolar och ett bord. Bordet har små förvaringskorgar under o    ckså. Musikinstrumentsetet från Woodlii som Maya fick i födelsedagspresent är omtyckt av båda tjejerna. De spelar,  sjunger och dansar. Perfekt att förvara under bordet med.

imageimageimageimageimage

Lagad middag

Det var ett tag sedan vi åt en riktigt lagad middag tillsammans bara jag och Håkan. Men idag fick det bli sen middag när barnen somnat. Jag fick inspiration av min vän Natali som har matbloggen Smakar.se och gjorde en variant av hennes parmesanpotatis. Dock så ser mina inte alls så fina ut då potatisarna jag hade var alldeles för avlånga så skivorna blev för lika. Men det var väldans gott. Jag hade bara smör, vitlök, flingsalt och svartpeppar denna gång men nästa gång ska jag köpa någon ört.

image image image image image image

4-årskalas

Det blev ju trots allt ett kalas för Maya igår. Jag lyckades få ihop en tårta. Vi hade bara bjudit de närmsta kompisarna som hon leker med och deras familjer men det kändes lagom. Pga allt med farmor hann jag inte riktigt göra allt som jag tänkt men jag tror att Maya var rätt nöjd ändå.

Tyvärr blev det inte så mycket bilder då jag var lite ur form och mest tänkte på farmor som precis lämnat oss. Hade gjort godispåsar i genomskinligt papper med lite godis i + ett Frost lepsyl och en liten ficklampa i. Barnen fick även glittertatueringar och lysande stick.

image image image image image