Snygg förvaring

imageimagePå min önskelista denna jul finns bl a det här skåpet för örhängen från Chill Design. Stilrent och enkelt men fint med alla örhängen i. Tänker att det ser både fint ut att kunna se alla örhängen och praktiskt med bra översikt då mina örhängen just nu ligger lite huller om buller i askar och lådor. Skåpet finns i olika kombinationer i svart och vitt. Snälla tomten (och snälla Håkan) ;)

Fy fan

Ligger halvt utslagen i sängen. Mår fruktansvärt illa. Maya började ju kräkas igår och fortsatte i natt. När jag vaknade i morse kände jag hur orolig jag var i magen och sedan vid lunch började jag kräkas. Vidrigt. Håkan känner att det är på gång för honom med. Mardröm! Yasmine är förkyld men glad.

Läshörna

imageimageimageimageimageVälkommen till vår lilla läshörna. Den underbara Troll Sun bedside criben som vi haft intill vår säng är nu den perfekta lilla soffan. Fina ”sagokuddar” från Frank&Poppy och åkpåsen från Nordlys är en perfekt matta.

Säg att det inte är sant!

Jag orkar inte! En dålig repris från förra året är påväg att inträffa? Maya kräktes en gång när hon skulle sova och nu håller hon på igen. Några dagar innan julafton, som förra året. Hon och Håkan var magsjuka lagom innan julafton och sen blev jag sjuk dagen innan och halvrisig på självaste dagen. Jag vägrar göra om det!

Yasmine verkar förkyld. Ligger breved mig och sover, hostar och snörvlar. Vi ska försöka hålla magsjukan borta från minstingen. Jag och hon har installerat oss på övervåningen, Håkan kämpar där nere med Maya. Vädra, tvätta, sova och desinfektionssprit.

Det här känns både ledsamt, trist, irriterande och bara jävligt jobbigt.

Önska oss lycka till.

Nytt barnklädesmärke

imageimageimageimageimage

Idag träffade jag ju som jag berättade en gammal bekant. Malin som med sitt Rock the Goat inom kort kommer att släppa en barnkollektion med cashmerekläder för barn 3-16 år. Det här är verkligen en kollektion av kvalite. Jag har redan ett par klara favoriter, sjalarna och basic-tröjorna kommer jag garanterat att matcha mig och Maya i ;) Camouflage tröjan i underbara pastellfärger är också en given hit. Så otroligt roligt att det äntligen kommer lite cashmere till barn. Det är ju ändå så fantastiskt skönt material. Jag väntar med spänning på släppet! Bra jobbat Malin!!

Julklappsshopping

imageHade nästan glömt att det inte är lika härligt att shoppa så här innan jul. För mycket folk och trångt. Mötte iallafall en gammal bekant som bor utomlands och nu håller på att lansera en barnkollektion av cashmerekläder under namnet Rock the Goat. Mer om det senare.

Vi fikade nere på Espresso House på NK och sen blev det shopping uppe på fyran. Hittade faktiskt en massa bra julklappar till tjejerna och till brorsans bonusbarn. Hade velat ha några små saker till men orkade inte trängas med alla människor som började strömma in. Beställt lite fina saker på nätet med från bla Sprall och Confidentliving med så egentligen räcker det med saker till barnen nu.

Det är officiellt!

Äntligen kan jag glatt berätta att jag numera är ambassadör för Orbit. Jag har blivit med Orbit Baby G3 med Helix.

Jag har varit ute och provkört denna vagn i helgen (har inte hunnit köra den som syskonvagn utan bara enkel med den coola brädan, sidekicken) och jag skulle kunna skriva flera sidor om alla funktioner och om saker jag upptäckt men jag börjar med att bara visa några bilder. En sak vill jag dock berätta redan nu och det är att vagnen är fantastisk. Den har överraskat mig positivt på så många sätt så ja, ordet fantastisk är faktiskt passande.

Så från och med nu så kan ni fråga mig om allt som har med Orbit att göra.

86247  5  3  1

Julbak

Håkan har varit på kryssning och kom hem nu ikväll men jag och barnen har haft mina föräldrar här sen igår. Massa mys, lek och bakning. Det är så skönt att ha dem här. Så underbart att se dem vara så nära barnen med.

Nu har jag frysen fullproppad med lussekatter, självklart utan russin ;) Gjorde stora lussekatter men det blev ändå över 60 stycken.

En av Mayas favoritsysslor just nu är att sätta på NonStop på pepparkakor med lite glasyr så det blev både bullbakning och pepparkaksdekorering.

imageimageimageimage