Kommande 7 dagarna

Full rulle med aktiviteter, 4 barnkalas, 2 födelsedagar och en middag inom de närmsta 7 dagarna. Den ni! Dessutom massa jobb och min kära man är på utbildning denna vecka. Vissa veckor bjuder på mer fullspäckade scheman än andra 😉

Fortsätt läsa

Äntligen ordentligt med sol

Den här helgen har ju verkligen bjudit på fantastiskt väder. Massa sol och lagom kallt. Mina föräldrar sov över så idag blev det skridskoåkning och korv ute till  lunch.

Så himla skoj att se hur snabba barn är på att lära sig. Yasmine kunde ju knappt stå ordentöigt själv förra gången då hon provade skridskor för första gången men idag kunde hon ta sig fram riktigt bra när man höll henne i handen.

Maya pinnar på otroligt bra och skulle minsann åka ett varv på den plogade banan.

Avslutade dagen med familjemiddag. Även Håkans pappas fru och hans syrra kom över. Mysig söndagskväll. Nu blir det sängen. Alla är rätt möra.

Fortsätt läsa

Färgklickar

Lite färgklickar i vinterrusket.

Jacka: Freddie g • Väska: YSL

Päls: Stylelevel • Väst: J Lindberg • T-shirt: Kenzo •  Väska: Stylelevel • Scarf: Hermes

Skor: Nelly • Sjal: Louis Vuitton

Fortsätt läsa

Kort hår och ny färg

Fick ett ryck och kände för lite ljusare hårfärg igen, har haft mörkt rätt länge nu. Tyvärr har jag ju haft i rödaktiga färger så uppljusningen blev lite sämre på de partierna men det är inget man tänker på i det stora hela och jag är sjukt nöjd med färgen som blev på övriga håret. Kommer bli toppen efter några omgångar hos frisören. Klippte av en bra bit också.

Fortsätt läsa