Min mamma

Min mamma (och pappa). Min första kärlek. Min största trygghet. Min största supporter. Du är den som alltid funnits där, lärt mig om livet, visat mig vägen, tagit hand om mig, hjälpt mig och älskat mig oavsett.

Att blodsband skulle vara det starkaste som finns säger jag bullshit om för du är min mamma. Min enda mamma. Jag älskar dig mer än vad du någonsin kommer att förstå. Jag hoppas att mina barn en dag ska tycka om mig så som jag tycker om dig.

image

Fortsätt läsa

Skip Hop Zoo – en favorit

Skip Hop Zoo kollektionen är en favorit här hemma. Både jag och barnen älskar de söta små djuren och vi har allt från flaskor, bestick och tallrikar till väskor och badcapes. Skip Hop Zoo Pack är den absoluta favoriten bland dessa söta produkter. Maya har sen tidigare en Zoo Pack Bi.

Yasmine är stor nog nu att ha en egen ryggsäck så jag tyckte det var dags att hon skulle få en ryggsäck lagom till sommarens alla utflykter och till solresan. Fjärilen blev det när hon själv fick välja och Maya valde självklart enhörningen. Supersöta små ryggsäckar med stadig form och plats för allt man kan tänkas behöva.

image image image image image image image

 

Fortsätt läsa

Vinnare – Kolmården

Jag hade så gärna velat att ni alla skulle vinna men nu gick det ju tyvärr inte. Den lyckliga vinnaren denna gång, som alltså vinner entrebiljetter till Kolmården för max 2 vuxna och 3 barn blev….

image

Stort grattis!

Fortsätt läsa

Date night med mannen

Konstig känsla. Ovan känsla. Lämnade barnen hos Martin och Anne för att gå ut och käka med gubben. Högt uppe i Kaknästornet fick jag njuta av utsikt, endast gubbens sällskap och massa god mat.

Att jag inte riktigt är som alla andra är väl ingen nyhet men…Jag chockade servitören med att köra förrätt, varmrätt och så en förrätt igen. Är ju inget fan av sötsaker, efterrätter, så jag tog en Toast Skagen till kaffet. Haha.

image image image image image image image image image image image image image

Fortsätt läsa

Tävling – fräscht ansikte med Luna 2

TÄVLING

Sommarfräsch hy! Jag har endast använt min Luna 2 i 5 dagar men har redan fått märkbart renare, fastare och lenare hud i ansiktet!

Vill du bli en lycklig ägare av en Luna 2 anpassad efter din hudtyp inkl. dagrengöring & nattrengöring? (Värde över 2000:-)
*Motivera varför du behöver en Luna 2 samt skriv vilken hudtyp du har

Luna 2- Denna ansiktsrengöringsborsten har vunnit många priser (bl.a. ELLE Beauty Awards) och rengör ansiktet på djupet från smuts och olja. Borstens anti-aging-funktion använder lågfrekventa pulseringar och gör fina linjer mindre synliga samt gör huden fastare. En timmes laddning håller i hela 450 användningar.

Tävlingen avslutas den 1 juni klockan 23.59

Du hittar tävlingen HÄR

image

Fortsätt läsa

3-årig bröllopsdag – mesigt värre

Idag är det vår bröllopsdag. Vi firar 3 år. Det låter så mesigt 😉 Jaja jag räknar med att det blir många fler och när man istället tänker på att vi hängt ihop i 13 år i sommar så känns det inte allt för mesigt.

Vi bestämde oss för att inte fira idag utan vänta till helgen då vi faktiskt ska på dejt (!) utan barn men vi fuskfirar lite idag ändå visade det sig.

Grattis på vår dag min fina man och grattis mig som hittat någon att älska och som älskar mig tillbaka precis så som jag är.

 

image image image

Fortsätt läsa

Hoppade från taket på Friends

Ser ni den vita ”bron” där uppe i taket på Friends? Därifrån hoppade jag i fredags, bara så ni vet.

Det är jag som är till vänster på den understa bilden. Så det så. Nerifrån läktarplats och på bilder så ser det faktiskt inte så högt ut men när man står däruppe och tittar ner så ser det onekligen väldigt väldigt högt ut 😉 Visste ni att en skärm på mediakuben faktiskt är så stor som en två (!), 64 kvm! Det ser den inte direkt ut att vara där nerifrån men när man går uppe i talet alldeles intill den så förstår man.

image image

Fortsätt läsa