Fifty shades of grey

Gillar att vara lite annorlunda, gillar att prova nytt. Gråa nyanser efter ett besök hos HÅR3000 på Hötorget. Jag gillar det skarpt och mer och mer! Känns så rätt i denna årstid. Bilder från dagsljus kommer…

image image image image image image image

Fortsätt läsa

Mörka minnen från det förflutna

När jag läste Maggans inlägg (HÄR <- länk) om något som vi båda, tillsammans med alldeles för många andra,  varit drabbade av så kom såklart minnen från mitt förflutna tillbaka.

Så viktigt att se, lyssna, förstå och hjälpa. Det är inte ”bara att sticka” tyvärr. Något som man inte kan förstå om man inte varit där. Jag vet.

Maggan – du är en så fin och stark människa, tack för att du valt att dela din historia som jag tror kan vara till hjälp för andra som befunnit sig, eller kanske till och med befinner sig i en liknande situation. Puss på dig!

image

Fortsätt läsa

Nu räcker det!

Ungarna är sjuka, igen. Man skulle ju lika gärna kunna ta föräldraledigt fram till våren känns det som just nu. Är det inte snor, feber eller förkylning så har det varit magsjuka och ögoninflamation. Tur att tjejerna ändå är så goa och till min glädje lite extra kramsugna 😉

image

Fortsätt läsa

Gråa toner

• Tröja från Kenzo • Byxor från Zara • Väst från Stylelevel.com • Halsduk från Louis Vuitton • Mössa från Cashmere aux folles • Solglasögon från Synsam •  Väska från Chiara Ferragni • Armband från Hermes •

image image image

Fortsätt läsa

I’m not spoiled…

I’m not spoiled…my husband just loves me. Typ så exakt tror jag. Tack snälla för denna present som kom med hem från Berlin. Bör jag misstänka att det ligger någon skandal bakom det hela ;)?

imageimage image image image image

Fortsätt läsa

Kvällskäk

Gubben kom hem från en helg med jobbet i Berlin så ville ha något litet att käka. Lite entrecote med lite tillbehör och vips så blev det smarriga steak sandwich 🙂 Skönt att ha honom hemma.

image image image image

Fortsätt läsa

Rensning bland smycken

Den där känslan som kommer när man tror att man inte har något passande smycke till outfiten och gör en snabb rensning och organiserar upp sina örhängen och armband (inte ens alla)…och kommer fram till att man har detta. Mer än hälften åker ut! Inte använt på flera år :O

Måste ha ett till skåp från Chill Design.. Så fint att man ser alla örhängena. Armbandsgrejerna köpte jag för flera år sedan på Tradera tror jag, de är egentligen lite för tjocka. Måste hitta något bra för halsband och ringar med.

image image image image image image

Fortsätt läsa