Bra kväll ute

Efter att vi plockat upp kidsen från förskolan åkte vi till O’learys i Sollentuna och åt middag. Både gott och roligt att äta ute med hela familjen.image För att fördriva sista tiden innan vi kunde åka hem tog vi en sväng förbi vårt nya hus. Säljarna var ute så vi stannade till och pratade en stund.

Kändes lite konstigt att komma hem till ett så undanplockat och välstädat hus 😉

Men hej!

Efter flera dagars bloggfrånvaro så är jag här igen! Vad som hände? Bara hade noll lust att blogga! Otroligt skönt måste jag faktiskt säga att vara ifrån bloggen. Kan mycket väl tänka mig ett liv utan den…

image

Helgen har varit riktigt härlig i underbart väder. Varit ute en massa. Barnen har så roligt med varandra ute i lekstugan. Den står verkligen perfekt där och grinden är toppen att skärma av med så de inte kan sticka.

I fredags var jag ute med några vänner en stund med. Så roligt att träffa dem. Smått seg i lördags men nu med barn så finns det inget som heter ”ligga i sängen hela dagen och vara bakis”.

Städat och fixat som galningar då det blir en privat liten visning ikväll för ett gäng. Har inte alltför höga förhoppningar om att få huset sålt nu innan semestern och utan att lägga upp annons men man kan ju hoppas. Vore skönt att få allt klart.