Mormor 100 år

Idag skulle min älskade mormor ha fyllt 100 år. Barnen tyckte att vi skulle göra en tårta och sjunga ja må hon leva. Mysigt firande med grillmiddag med mina föräldrar här hemma.

Grattis mormor! Du hade älskat mina barn även fast  du troligtvis hade blivit trött av dem 😉

image image image image image

Fortsätt läsa

Bye bye Sweden

Vi har en hel del resor bokade och att se fram emot denna vår och sommar. Min man åker till både Barcelona och Prag medan jag ska till Dubrovnik. Tillsammans ska vi se Wien. Bamseresa till Turkiet  och familjemys med mina föräldrar på en grekisk ö.  Tjohoo! Behöver jag säga hur mycket jag ser fram emot detta 🙂

image image image image

Fortsätt läsa

Min nya vardagsväska

Jag har ju sprungit omkring med min Neverfull i nästan 2,5 år mer eller mindre dagligen men nu är den såld och jag har införskaffat mig en annan modell. Älskar denna Mélie i Empreinte läder, mitt absoluta favoritmaterial från Louis Vuitton.

image image image image

Fortsätt läsa

Tillbaka i stan

Vi åkte hem hyfsat tidigt idag och missade alla köer som tur var. Hann med en promenad till de söta små lammen och fick se de minsta som föddes igår. Man vill ju bara gosa med dem. Verkligen små Lambi-lamm.

image image image image

Nu är vi iallafall hemma som sagt efter några sköna dagar i Hälsingland. Skönt med en till ledig dag innan arbetsveckan börjar.

Fortsätt läsa

Min MacBook Air förtjänar att förvaras med stil

Jag gillar ju väskor (tror knappt att det har undgått någon) och för ett tag sedan så insåg jag att när man har skaffat en MacBook Air så förtjänar ju även denna att förvaras med stil. Valde mellan en något nättare/sportigare variant från samma märke men föll ändå för denna portföljliknande väska. Får plats med lite mer i denna också. Hur snygg?!?

Märket heter Bagasi och är svenskt. De har ju de sjukt fina weekendväskorna med och har även necässärer, kortfodral, datorfodral och skötväskor.

image imageimage

[i samarbete med Bagasi]

Fortsätt läsa

Älskar det här

Att vara hos mina föräldrar är så otroligt skönt. Avkopplande och precis just vad vi behöver då och då. Det är nästan som en annan värld. Grillad korv till lunch, utelek, en snabbis till Bollnäs för att handla mat och kyckling till middag.

image image image image  image

Fortsätt läsa