Cashmere – skönaste som finns

Jag har fått en ”ny” last. Egentligen inte ny men är verkligen inne i en cashmere-period. Finns det något som är skönare?!? Tror inte det! Senaste tillskottet till garderoben är ponchos från svenska Cashmere aux Folles. Föll direkt för den charmiga detaljen med knappar på sidorna.

Premiärbar denna mörkbruna skönhet idag på invigningen av Pinkboulevard.se

image image

Invigning av webbshoppen – Pinkboulevard.se

Ikväll har jag varit på en mysig invigning av nya webbshoppen PINKBOULEVARD.SE . I denna webbshop hittar du allt du behöver för att göra ditt hem både vackert och väldoftande. Du finner allt du behöver för att kunna bjuda dina vänner på fika med snyggaste dukningen och här finns även lite kläder och andra accessoarer. Behöver du en present så hittar du något till alla.

Det bjöds på en massa godsaker och saker ur webbshopssortimentet visades upp i en verklig hemma-hos-miljö.

För er som vill handla så har de just nu 20% rabatt på allt i webbshoppen så passa på!

www.pinkboulevard.se

Tack fina Diana och Kristoffer för en trevlig kväll och grattis till den fina webbshoppen!

imageimage image image image image image image image image image image image image

Tiden rusar iväg

Tiden verkligen risar iväg. Oavsett om jag befinner mig på jobbet, ute med vänner eller hemma i soffan så går tiden helt sjukt fort. Beror det på att jag har roligt och alltid har en massa saker på g? Ja kanske. För mycket ideer och planer, för lite tid.

Det gäller att hålla koll på tiden och i kalendern för att få ihop allt just nu. Det är allt från födelsedagar och mingel till barnvakt och middagar inplanerade i ett kör.

image

Halsont och feber

Har haft halsont till och från mer eller mindre i flera veckor och den senaste veckan feber då och då. Några dagar har jag legat under duntäcket och frusit och emellanåt har jag mått som vanligt. Verkar inte vilja gå ur kroppen helt 🙁

Nu ligger jag i soffan under två täcken och dricker kokhett te.

image

Nytt aktivitetsställe för kidsen

Vet ni om att ett nytt lekställe har premiäröppnat – Lek och Bus Adventure Zone vid Rotebro Handelsplats. Ett ställe med en enorm trampolinpark och hinderbanor a la ninja warrior för barn. Det fanns även en gigantisk ”vattensäng” man kunde slängs sig i. Självklart fanns det några rutschkanor och en liten avdelning för de minsta. Kaffeteria för hungriga och bowling för de äldre. Härligt med lite aktiviteter så när där vi bor.

image imageimage image image image image image image image image image image image image

Spetsade chokladbollar

Ni har säkert sett hur poppis det blivit med Nutella i chokladbollar så jag var tvungen att testa med mitt absoluta favorit recept på chokladbollar. Jag vet att de flesta vägrar tro på att det är så stor skillnad på smaken men jo, detta recept gör dem hundra gånger godare.

Chokladbollar spetsade med Nutella

Klicka ut småklickar med Nutella på ett fat och ställ in i frysen en stund så de stelnar.

Chokladbollar

100g smör
1 dl strösocker
1 msk vaniljsocker
3 msk kakao
3 dl havregryn
3 msk starkt kaffe

Smölt smöret. Troligtvis var detta med smaken att göra. Blanda alla torrvaror. Rör i kaffet och smöret. Låt stå en stund i kylen.

Baka in en fryst Nutellaklick inne i varje chokladboll, rulla i pärlsocker. När chokladbollen är sådär lagom varm och man tar en tugga och Nutellan ”rinner” ut…hej då beach 2017 😉

image image image image image image

Höst och vinterkläder

Visst saknar jag redan värmen men det är bra vackert ute med alla höstfärger bland träden. Barnen älskar att plocka lövbuketter. Luften känns sådär frisk också. Så länge det inte regnar så är hösten faktiskt skön. Mysigt att få dra på sig mysiga tröjor och halsdukar med.

Barnens nya vinterkläder (kommer från Geggamoja). De är lite stora men barnen tyckte att de var sköna. Perfekt, kanske kan återanvändas nästa år med 😉 Är lite trött på alla rosa jackor jag köpt så det fick bli blåa overaller. Vad tycker ni?

imageimage image image image

Minnen i materiell form

Det är inte materiella ting som är det viktigaste men ibland kan en sak verkligen ge glädje. Fick upp min tavla som jag fått ärva. Den ger mig en lugnande känsla blandad med glädje och fina minnen. Visst saknar jag men tavlan ger mig ett leende på läpparna varje gång jag passerar den.

Tills vi ses igen.

image