Rosetter från ByEngberg

 

Massa nya fina hårrosetter till kidsen kom idag från ByEngberg. Saknar verkligen hennes butik här i Stockholm, tur att webbshoppen finns kvar iallafall. Rosetterna är ju en stor favorit och nu har hon släppt gigantiska storlekar. Så himla fina!!

Fortsätt läsa

Outfits – favoriter

Några av mina favoriter:

Blus: Veronica Virta Tröja: Femme Collection Byxor: Boohoo Väska: YSL Ringar: Inova Design

Sjal: LV Tröja & Poncho: Cashmere Aux Folles Armband: LV & Hermes Väska: LV Jeans: Five Unit

Jacka: Veronica Virta Blus: Zara Väska: Gucci Armband: Caroline Svedbom & Hermes

Blus: BikBok Poncho: Cashmere Aux Folles Väska: YSL Byxor: Veronica Virta

Blus: Self Portrait Väska: Gucci

 

 

Fortsätt läsa

Mercedes Benz

I fredags flög vi ner till Malmö för att köra hem nya bilen. Välkommen hem kan vi säga till vår andra Mercedes vi haft. Jösses vad många fräscha bilar Mercedes Benz i Malmö hade. De var tydligen det största Mercedes stället i Skandinavien så det fanns galet mycket snygga bilar där.

Mercedes Benz CLA Shooting Brake

Kolla vilka söta minibilar, hade barnen varit mindre hade jag lätt tagit med en sådan hem.

Så många detaljer som jag älskar.

Otroligt sköna stolar, skönaste bilen vi haft.

Älskar det röda.

Fortsätt läsa

Favoritrum – Scandic No 53

Om man kan ha ett favoritrum på ett hotell så är mitt favoritrum på Scandic No 53 deras urmysiga rum med sängen stående fritt ute i rummet. Älskar lamporna i taket och sängen är så sjukt skön. Bästa läget precis på Kungsgatan, nära till Stureplan, Sergels Torg och Centralen.

Jag checkade in i fredags kväll när jag kom direkt från Malmö. Sandra kom en stund senare och vi fixade oss lite innan vi började kvällen med en drink på Strandvägen 1. Mötter upp två andra vänner och kvällen fortsatte på Soap Bar, Cafe Opera och Solli innan det blev nattkäk på McDonalds.

Fortsätt läsa

Vad hände med maten

Bestämde mig ju för att det ska bli vegetariskt/veganskt till middag minst en gång i veckan här hemma. Bjöd familjen på första veganmiddagen för en vecka sedan och vet ni…jag har inte ätit något kött (endast fisk) sedan dess.

Ikväll blir det dock kyckling för jag har ju inte direkt haft planer på att bli veggo… Men håller mig nog undan fläsk och nötkött ett tag till tror jag.

I lördags var vi hos Irene på middag. Håkans syster och hennes sambo var också där. Mini jul så barnen fick några julklappar. Massa gott att äta med. Jättemysigt tills kidsen flippade totalt när de blev övertrötta 😉

Fortsätt läsa

Det är inte jag

Om ni undrar över min bloggfrånvaro eller att det inte alltid ens går att komma in här på sidan så är det inte jag som krånglat utan hela sidan. Ska försöka ta igen lite bloggande senare idag. Håll ut!

Fortsätt läsa

Första middagen – Veganmat

Idag bjöd jag alltså familjen på vår första veganmiddag. Jag tyckte att det var jättegott, Håkan tyckte det var helt okej, Maya åt lite motvilligt, Yasmine åt en veganbulle och sa ”jag älskar inte det här” …

Min lunch idag var faktiskt vegetarisk med 😉

Fortsätt läsa

Nyår med de bästa 2017/2018

En lugn nyårsafton i skogen helt öde utan att få se en enda raket. Men en nyårsafton med massa kärlek och god mat med de bästa.

2017 var ett fint år. Har så mycket att vara tacksam för. Världens bästa familj och underbara vänner och de flesta har fått vara friska????????. Jag fick åka till Wien, Alanya, Dubrovnik, Thassos och Budapest samt på en mängs miniresor inom Sverige. Massa roligt med och utan barnen.

Gott Nytt År!!

Pappas hemgjorda eldkubbe. Så fint 🙂

Tomtebloss 🙂

Fortsätt läsa