Svalka sig i varmvatten

Det var ruskigt varmt igår när vi traskade till Cafe del Mar i Sandy Bay för att äta lunch. Jag och barnen hoppade direkt ner i havet men insåg snabbt att det inte gick att svalka sig så långt in för jag tror seriöst vattnet där inne var varmare än luften. Det kändes som att ta en väldigt het varmdusch. Gick väldans bra att hänga där utan att bli frusen iallafall.

image image image

Semester med aktiviteter non-stop

Det känns nästan som om denna dag i stort sett bestått av en massa spring till olika aktiviteter. Först var det Bamseklubben, direkt följt av Plask & Lek. Sen på kvällen var det minidisco igen. Fast vi hann med en promenad till Sandy Bay och Cafe del Mar. Riktigt skönt ställe.

Badat en massa, hade barnen fått bestämma hade vi nog fortfarande varit i vattnet. Sjukt varmt i havet, nästan så det är svalare på land i luften! Vi har träffat både Thompson the Dog och Bamse och konstaterat att maten här är väldans mycket godare än vad mat på all inclusive hotell brukar vara.

image image image image image image image

Fy fan va skönt att vara framme

Flygresan gick bra men som jag fick kämpa med en övertrött Yasmine i 3 av 4 timmar :O Övervägde ett tag om jag skulle hoppa av flyget… Skön känsla när vi väl klev in i vårt hotellrum.

Gick ner och badade lite innan vi duschade och gick och åt middag. Dansade till Bamse-låten med Bamse och Thompson the Dog en snabbis på eftermiddagen med.

Hamnade på en 1,5 timmas ”minidisco” (tur att killen som stod på scen som lekledare var ögongodis 😉 , tydligen även den kvinnliga ledaren om man frågar min man) efter middagen och nu ligger vi här i sängen. Är helt färdig. Bäst att sova för imorgon väntar både Plask & Lek och Bamseklubb.

image image image

Ett flygplan, två flygplan…

När man har utsikt från sängen på Clarion Hotel Arlanda över Arlanda så kan man räkna flygplan istället för får 😉 Rätt coolt egentligen att man bor inne på flygplatsen men knappt hör flygen. Riktigt fint är det iallafall nu i mörkret med alla lampor.

Börjar känna att det är riktigt skönt att både körkortet och nu även allt roddande inför min brors bröllop är över. Att ligga här och kunna konstatera att jag faktiskt inte har några saker alls att behöva pyssla med och att jag nu ska få tillbringa några dagar på Cypern känns väldans härligt.

image image