Söndag hemma med familjen

Har haft det så himla roligt i Göteborg med Li. Som vi skrattat. Blir förhoppningsvis en repris snart! Ändå så är det alltid en sådan himla härlig känsla när man kommer hem till sin familj igen. Vi flög hem tidigt så när jag kom hem skickade jag Håkan till Golfklubben så han kunde slå några hinkar och jag och barnen var ute på tomten enda tills middagen.

image

Har städat, tvättat och packat upp min resväska och nu sover barnen och jag har krypit upp i soffan för Mästarnas Mästare och Innan vi dör.

Skulle kunnat gjort mycket för att få hit en charkbricka från Scandic Europa som vi åt igår. Älskar när de har så man själv väljer vilka sorters skinka, salami och ostar som man vill ha och hir mycket. Vi tog parmaskinka, oxkött och oliver och hade troligtvis kunnat äta hur mycket som helst.

imageimage

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.