12.09.13

Dåligt med uppdates här men det är full rulle i vardagen nu. Jag & Felicia kämpar på med c-uppsatsen & efter skolan är jag allt annat än pigg och myser mest.

Skriver när jag är i mitt pigga-mode!
Önskar förövrigt mamma & pappa en härlig resa <3

08.09.13

Hade en fin eftermiddag/kväll tillsammans med mamma, pappa och Calle igår. Vi strosade på stan, stannade och tog några glas att dricka på en asmysig krog här i Norrköping sen åt vi god plankstek och spelade några omgångar kort. En mycket uppskattad lördag! Nu är det söndagsmys som gäller.

Trevlig söndag!

06.09.13

Jag har gått med huvudvärk hela dagen, trots egenvård i form av Ipren och vatten samt mycket vila. Blir lite lätt irriterad! Förutom vila har jag hunnit med en sväng till skolan och umgåtts med min kärlek. I morgon väntas finbesök i form av herr och fru Mokvist, närmare bestämt min mor och min far. Annars ser vi fram emot nästa vecka då jag och Felicia går in i slutstriden mot vår förbannade C-uppsatts.

Tack och hej!

27.08.13

Som vid alla andra terminuppstarter så drar vi igång i högsta tempot men det gör mig inget. Nu kör vi!
Härlig dag har det varit också med massa sol och värme. Nu laddar jag upp för en hel dag med föreläsningar i Linköping i morgon och såklart MÜNCHEN HOBEN på kvällen. Wihuu!

26.08.13

Jaha.. då börjar man skolan imorgon då, efter den här lååånga sommaren. Jag har längtat och längtat men idag har jag faktiskt haft lite småångest. Nu kör vi liksom, det sista och det är mycket som ska göras. Jag måste ju för fasan ta tag i jobbsökandet snart också, herrejesus! Samtidigt som jag vet att vi har massa att göra så har jag hört att sista terminen är den roligaste och jag tror man verkligen tar tillvara på studentlivet när man vet att det snart är över. Jag längtar nog mer än jag har ångest. Jag är pepp och laddad till tusen!

Har ikväll ätit mat med massa fina för att säga hejdå till Niclas och Lisa som far på utlandsstudier och som inte kommer tillbaka för ens i slutet av november. Väldigt trevligt men förstås sorgligt. Önskar dom all lycka till <3

Sista dagen på sommarlovet, godnatt på dig!