helt slut

Jag är för trött för att ens skriva men kan kort säga att dagen har varit sjukt jobbig. Som tur är känner ALLA lika dant. Vet att det kommer bli bättre men herrejesus vilken tuff dag. 

Vi har fixat en blogg allesammans. Gå in och läs den HÄR !!

Puss från Trondheim. 

Första dagen

Alla tjejer är och jobbar och jag är ensam i det här stora huset. Jag börjar bli mer och mer nervös nu inför mitt pass. Jag börjar inte förens 15 och innan det ska jag till skattekontoret. Vi får väl se om jag hittar eller springer bort! 🙂
Sovit skapligt ändå i natt, vaknat sådär lite till och från men annars har det fungerat.
Ska ta lite kort på huset sen så ni får se. Det är verkligen hur fint som helst.

Käka lite lunch snart sen drar jag iväg. Önska mig lycka till! 🙂

FRAMMMEEEEEEE

Nu är vi hääääär. Känns helt galet! Väskan är uppackad och nu ligger jag i min säng i mitt fina rum och ska försöka sova, hur nu det ska gå till? Jag får blogga mer i morgon när jag har ”landat” lite mer i allt detta. Herrejesus! 

Puss och Kram, och Calle – Jag älskar dig! 

Torsdag

Som sagt, det blir inga fler båtturer den här sommaren för på söndag går flyget mot grannlandet och innan dess är det fullsmäckat på schemat. Midsommar imorgon och på lördag åker jag och Calle till Katrineholm för att fira pappa som fyller 50 år. Jag ser verkligen fram emot den festen och hoppas att den håller natten ut. Dagen/kvällen kommer säkerligen gå hur snabbt som helst men jag ska verkligen försöka njuta och inte tänka på att jag ska åka dagen efter.  Jag vill verkligen åka, det vill jag men jag hatar att lämna människor jag älskar hemma, så länge. Nog med det, jag blir så blödig. 

Det blir en lugn midsommar för vår del. Lite grill och några (läs mycket) glas vin med grabbarna grus. I år ska jag dock fixa mig en liten fin midsommarkrans, det tycker jag är fint. Så imorgon ska vi gå på blommjackt här i fina Mörby. 

Näni, nu ska jag och mitt gungande huvud försöka sova.

Ha en fin midsommar alla fina! <3

Eftermiddag på Vättern

Sommarkänslorna ligger verkligen på plus, detta delvis efter den här fina dagen. Solade lite på förmiddagen tillsammans med en bra bok och på eftermiddagen mötte jag och Calle upp Linus och Jennifer för att ta en tur med båten. Jag måste ha en båt när jag blir stor (äldre) eller jag SKA ha en båt!! Jag måste dock börja jobba lite på min åksjuka. Det var ett tag där när det blev lite mycket vågor som det snurrade till i bollen på mig. Orutinerad kallas det kanske. =) 

Fler sånna här dagar hade inte suttit fel. Det får dock vänta till nästa sommar. 


Bara en vanlig vardag

Åh vilken härlig dag! Calle har jobbat hela dagen så jag har passat på att sola hela dagen. Jesus vad varmt det var men vad gör man inte för att jobba lite på brännan. Jag lär ju inte få några tillfällen i Norge om jag får jobba så mycket som jag vill, haha!
När Calle kom hem satte vi på grillen och nu har vi precis ätit. Godaste på länge. Satt ute i trädgården, med ett glas vin och åt en underbar middag.
I feel good 🙂