Tack för denna tiden!!

Har fattat ett mycket viktigt beslut i mitt bloggarliv! ska bytta bloggdomän! byter från finest till nattstad! Känner att jag behöver en kick i mitt bloggande så hoppas att detta kommer hjälpa! Hoppas oxå att jag kommer ha kvar alla min läsare? Så nu får ni följa mitt liv på denna adress i stället:)

nattstad.se/morganlindgren

 

”Kod för att importera min blogg till Nattstad: 7475852907

Back attack

Ett brutalt ryggpass kördes nu på förmiddagen! Hade inte tänkt å köra marklyft efter som jag har sån träningsvärk i baksida lår! Men jag ångrade mig på gymmet! Skulle allafall köra lite markteknik! Men kände mig stark så jag lastade på lite vikter ändå! Slutade med ett tangerat personbästa i marken:) 220 kg och kände att det fanns nog mer, men jag stannade där för dagen! Hårt arbete ger resultat. Köttade på med lite fler övningar, låg på high reps under hela passet i dag ( utom mark dock) bra tryck och bättre utmattning!
Nu gäller det å fylla på med energi inför veckans brandövning!

IMG_4268.JPG

IMG_4272.PNG

IMG_4270.PNG

IMG_4271.PNG

1: a december

Så var det så äntligen dax å få öppna kalendern här hemma:) som dom har väntat barnen! Och även jag då:) här ser ni våran kalender! Full i lotter och lite extra på lördagarna:) försöker få barnen spelberoende.. Hahaha! Nej då, bättre att de får en varsin skraplott på möran än godis! Plus att de har chans å bli miljonärer varje morgon! Å självklart ska de dela med sig till mamma och pappa… Har de sagt i allafall!
Nu blir det i med en celsius och bege sig till gymmet för lite träning! Hej så länge!

IMG_4264.JPG

IMG_4262.JPG

Första advent

Goo morgon! I dag är det alltså första advent och vi går mot juletider! Men nån julstämning ute är det väl inte riktigt än? Dåligt med snö och kyla… Så då är det bäst att passa på och köra löppass:) löpningen i blev bara 6 km:( men man fick känna lite på löpformen i allafall!
Nu dax för sista arbetspasset denna hälj! 12 timmars hårt arbete väntar:)

IMG_4257.JPG

Återfall….

Har man då avverkat dagens arbetspass, ett likadant i morgon oxå så är jobbhäljen över sen! Fick ett rejäl återfall i godisätande nu i kväll oxå:( fan ä ångest nu! Men får se det som lite extra energi inför morgondagens träning?! Upp tidigt i morgon för att köra en mils löpning innan jobbet… Ska jag okra det bör jag gå och lägga mig nu.. Sov gott mina vänner!

IMG_4250.JPG

Ingen återvändo…

Hallå!! Var segt i morse när klockan ringde, men det finns ingen återvändo när det gäller att nå sina mål. Bara att ge sig upp, dra i sig en celsius och bege sig till gymmet! Hade kunnat ligga kvar två timmar till i sängen å sova, men där byggs fan inga muskler! Så det är bara att koppla på beast mode å kötta:)
På gymmet idag kördes axlar och armar! Mycket nöjd med passet. Bra kontakt och pump! Körde mycket high reps och drop sets! Bra grejer det:)
Nu ska det jobbas hela jävla hälja här:( jobbar fram till 22 nu i kväll…. Så ni andra får ha en trevlig lördag!

IMG_4246-0.PNG

IMG_4247-0.PNG

IMG_4248-0.PNG

IMG_4249-0.PNG

Adventsstök….

I dag har vi haft lite adventsstök här hemma… Jag har fixat pepparkakshus, barnen har bakat pepparkakor och Carro fixade lussekatter!! En riktigt mysig eftermiddag faktiskt! Sen om mitt pepparkakshus blev någon höjdare vet å fan:) Är sjukt svårt å få till dem där grejerna alltså! Hahahaha! Här får ni lite bilder från eftermiddagen:)
Är sjukt lack på finest.se! Går ju för fan inte å lägga in bilder efter ordning via datorn?? Så tyvärr mina läsare får ni nöja er med lite sämre kvalité i dag! Finest fel!

IMG_4230-0.JPG

IMG_4227-0.JPG

IMG_4232.JPG

IMG_4234-0.JPG

Leg Day

Tjääna!! Sjukt gött med fredag!! Började fredagen med ett grymt bra benpass på gymmet.. Mycket nöjd i dag:) körde frontböj i dag med, älskar verkligen den övningen! Kommer riktigt djup och känner bra kontakt:) köttade sedan på med ytligare 5 benövningar! Så nu är det rullator till hälja som gäller:) efter gymmet blev det en rejäl lunch för att de här benen ska kunna växa lite!
Nu väntar lite bakning här hemma med familjen:) trevlig fredag på er!

IMG_4221.JPG

IMG_4225.JPG

Gym å gym mat!

Hallå grabbar och tjejer! Det fick bli lite bröst och armar på gymmet som dagens träning! Ett bra pass, speciellt arm delen i passet!! Fick brutal kontakt å sjuk pump!! Det jag inte fick var några bilder från dagens träning:( dåligt av mig! Men jag ska skärpa mig! Efter träningen väntade skön skön middag i fransyska, broccoli och en sås på Karl Johan svamp!! Kanon mat efter träning!

IMG_4219.JPG