Att plötsligt ha en bra dag

zaryasmink

Wow, idag är första dagen på väldigt, väldigt länge som jag haft lite energi och motivation i kroppen. SÅ himla härligt. Jag startade morgonen med en fotosession här hemma + bildredigering  och sen blev det storstädning och tvättning (5 tvättar!!). Låter himla lite märker jag nu, men jag hann med så himla mycket på så kort tid. Sånt jag skjutit upp i en evighet för jag har inte orkat.

Det är så konstigt att jag kan ha dåliga dagar i en hel månad och sen plötsligt kommer en bra dag då jag är full av allt jag saknat så länge. Som energi, motivation och kreativitet. Det är väldigt vanligt för mig så därför gäller det att passa på att få gjort så mycket jag bara hinner med just den dagen.

Hur som helst. Nu ska jag fixa runt lite i min garderob igen. Jag har fastnat på tanken på en ”capsule wardrobe” – fast mer säsongsanpassad. Hade varit coolt att köra en enda capsule wardrobe året runt, men det funkar ju inte här i Sverige. Så nu blir det mer en höst/vinter/tidig vår-capsule wardrobe som jag ska fokusera på att få ihop. Skoj skoj!

 

7 Kommentarer

 1. Ljuva Julia säger:

  Jag känner igen mig såååå mycket…. i måndags hoppades jag att jag skulle råka dö i sömnen för att slippa uppleva på tisdagen och så vaknade jag på tisdagen och ba: TJO!, NU KÖR VI!

  1. My Gerdin säger:

   Men åh, vad jag känner igen mig i dig också. Konstigt hur vi fungerar ibland!

 2. Louise säger:

  Så befriande att höra någon annan som mår på detta vis. Känns som alla är så pepp på mörker och mys men jäklar vad den här säsongen sänker mig. Att komma iväg till jobbet blir skittufft resterande tid har jag senaste månaden mest legat i sängen och läst/sett serier

  Har för mig att du sökte tips på YouTubers ? Tipsar dig om Sarah Nourse och Meghan Livingstone om du inte sett. Båda två pratar mycket minimalism & välmående – Sarah lite mer ekonomi. båda toppen men Meghan har mysigare videos.

  1. My Gerdin säger:

   Åh, detsamma säger jag då! Skönt att höra att jag inte är ensam… Jag ÄR pepp på mörker och mys (dock inte när det är grått och regnigt), haha. Så det är lite dubbelmoral. Jag gillar det egentligen, men kroppen gör det inte… Kan jag säga så?! Jag blir sååå trött och tung och deppig.

   Yey! Sarah har jag följt ett tag! Meghan hade jag sett någon video av bara men inte börjat följa, vilket är lite skumt för hon hade ju superbra videor om precis sånt jag tycker är kul! Tack 😀 😀

 3. Linda säger:

  Härligt att du har energi igen <3

 4. Jag har också börjat försöka att få ihop en slags cappsule wardrobe. Precis som du så blir det en som passar vintersäsong med höst och tidiga vårinslag och en som passar sommarsäsong med början på våren och en bit in på hösten. Har kommit så lång så att jag har kommit fram till vilka slags byxor jag vill ha och vilka klänningar. Tycker att överdelar är det svåra. Ska bli kul att följa vidare hur det går för dig. Tror också att jag får göra ett inlägg om det på vår blogg.

 5. maria säger:

  Vilken bra blogg. Trodde jag nästan var ensam om att bara ligga i sängen o deppa ibland. Du har jättebra tips o verkar trevlig. Ha det fint kram.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.