Kontakta mig

mejl

Ni är välkomna att skicka ett mejl till adressen ovan om ni önskar att kontakta mig ♥


samarbeten

♥ Annonsering: Jag är öppen för samarbeten så länge det gäller något som kan passa mig, min blogg och mina läsare. Med samarbete menas det att jag får ekonomisk ersättning för att skriva om en produkt eller ett företag. Jag gör inte annonsinlägg enbart i utbyte mot en produkt – önskar ni att jag ska göra det, se punkten nedan.

♥ PR-utskick/sponsring: Vill ni skicka en produkt till mig som jag kan prova och eventuellt recensera/tipsa om i bloggen (eller på YouTube/Instagram o.s.v) så är ni välkomna att göra det.

Om jag skriver inlägg som innehåller annonsering eller sponsrade produkter så märker jag alltid ut det som reklam/sponsrat inlägg. Jag skriver alltid ut mina ärliga och personliga åsikter.

 


lagen

PR – Du får produkter gratis. Du är ej förpliktad till att skriva om något av det.

Annonsering – Du får ekonomisk ersättning i utbyte mot produktion av redaktionellt innehåll och exponering på din blogg. Du måste märka ut inlägget som ”annons”, ”sponsrat inlägg” eller liknande, annars bryter du mot marknadsföringslagen.

 

Läs gärna mer hos BetterBloggers om Skillnaden mellan PR och Annonsering och Sponsrade inlägg och smygreklam (artiklar skrivna av Linda Hörnfeldt).