slutet?

http://api.votelr.com/?u=471361566&n=myralieenbergjag har haft… Nej jag tar det från början. så här är det: jag ville bli storbloggare, när jag skulle börja blogga så var det självklart att jag skulle blogga här på Finest.se och så fick det bli. jag har uppdaterat bra under dagarna och allt har flytit på. men idag eller i gentligen den senaste veckan har jag bara bloggat för er skull och så, jag har inte känt nån som häls lust till att blogga längre. och nu ikväll så känner jag bara för att ge upp! jag får inga kommentarer alls och det käns meningslöst att sitta och välja ut bilder och att skriva inlägg när jag har ont om tid och så. jag hade fixat en vecka där jag skulle fotaograferas till en ny header till bloggen. och fixa i ordning den osv.

så nu är frågan ska jag avsluta min lilla karär och satsa när jag blivit äldre? eller ska jag bara ta en bloggpaus för att få tillbaka min lust att skriva och därmed kanske fixa en ny header? om det är så att jag ska sluta så tackar jag er ca 37000 äsare och finest redaktionen. men nu är det upp till er, det skulle betyda massor för mig om ni tog er några sekunder och rösta och lämna en kommentar här nere.

 

 

http://api.votelr.com/?u=471361566&n=myralieenberg

 

slutet?

jag har haft… Nej jag tar det från början. så här är det: jag ville bli storbloggare, när jag skulle börja blogga så var det självklart att jag skulle blogga här på Finest.se och så fick det bli. jag har uppdaterat bra under dagarna och allt har flytit på. men idag eller i gentligen den senaste veckan har jag bara bloggat för er skull och så, jag har inte känt nån som häls lust till att blogga längre. och nu ikväll så känner jag bara för att ge upp! jag får inga kommentarer alls och det käns meningslöst att sitta och välja ut bilder och att skriva inlägg när jag har ont om tid och så. jag  hade fixat en vecka där jag skulle fotaograferas till en ny header till bloggen. och fixa i ordning den osv. 

så nu är frågan ska jag avsluta min lilla karär och satsa när jag blivit äldre? eller ska jag bara ta en bloggpaus för att få tillbaka min lust att skriva och därmed kanske fixa en ny header? om det är så att jag ska sluta så tackar jag er ca 37000 äsare och finest redaktionen. men nu är det upp till er, det skulle betyda massor för mig om ni tog er några sekunder och rösta och lämna en kommentar här nere.

 http://api.votelr.com/?u=213934435&n=myralieenberg

eftermidda.

hej komit hem nu, hängde ju med cecilia till facit och fixa ögonbrynen, toppen som varnligt… så nu sitter jag typ och spelar qiuzkampen med henne, som lite tidsfördriv. bli väll att kolla lite skvallerbloggar och så nu tror jag och andra bloggar. haha sån dålig blogg jag har jag skriver inget intressant och och en massa random inlägg.

Dagen och lite höstbilder.

hej allihoppa, jag vaknade ganska lagom idag faktist… dock han jag inte äta, men fick äta senare. så har gjort ”prov” om typ partierna och partiedarna, gick bra faktist! sen åt vi och så tog lite höst bilder på väg tillbaka. ska fölkjsa med cecilia och fixa ögonbrynen i eftermidag och sen blir det träääääna. men vi hörs sen.

Zuuuuumba.

hej , bara så ni vet är jag as glad haha vet inte varför faktist. ska sen iväg och danska zumba och det ska bli jätte kul. skönt att röra på sig med! taggad! kollar lite resor no och så men bloggar senare ikväll när jag är hemma. så blir väll vid åtta eller nått, visst fan ska ju ut med lisa senmed. orkaaaaaa haha 😀

 

 

Parken zoo

angående parken zoo så undrar jag ifall dem gett upp hoppet. först visas det på kalla fakta och sen dagen efter på nyhetsmorgon. och på kvällen blev det på debatt. eftersom jag är nära djurvän så tycker jag att det är så dåligt att det var livat i två jävla dagar, det den sket dom i det hela saken? men kanske för att det inte fins nått mer att säja? men ändå dom kunde bara talat sanning från början… men vem vet dem kanske håller på bakom media om detta?! hur ställer ni er till det här? hoppas absolut inte att dem släpper dethär nu då!

http://www.tv4.se/kalla-fakta

godmorgon.

är man grym eller? jag gick upp klockan sex. åt frukost kolla lite tv, börja sminka mig och platta håret. valde kläder och drog, visst lite jobbigt att gå upp så tidigt men fan så skönt att slippa stressa. men ska försöka uppdatera bra idag! så ikväll ska jag dansa zumba haha.