Om mySafety Försäkringar AB

mysafety3mySafety är ett försäkringsbolag som har inriktat sig mot säkerhet, framför allt inom stöldskydd och ID-skydd. mySafety startades 1999, och har 16 års erfarenhet i branschen. mySafety har sedan 2007 ägts av Litorina.  mySafety finns idag representerade i sex olika länder, och expanderar kontinuerligt till andra länder. mySafety huvudkontor ligger i Stockholm, med kontor även i andra länder. Det mySafety kan hjälpa dig med är ID-skydd, spärra mobiltelefoner, bankkort, och mycket mer. Du kan även få hjälp när det gäller husdjur, inbrott, rån, skador på ditt hus och stöld. mySafety kan även hjälpa dig att stöldskyddsmärkta dina ägodelar.

Nu kan du som företag också säkra dig mot bedrägeri vid hjälp av mySafety. Bolagskapning är ett problem som i vårt samhälle blir större och större. mySafety kan med ID-skydd Företag ge verksamheter hjälp till at återställa kreditvärdighet, men också hjälpa mot fremtidig bolagskapning.
Innan skadan är sket kan ID-skydd Företag bland annat hjälpa med en bevakningstjänst som gör att man kan få koll på vilka köp som företag gör sig, men också bromsa eventuella köp om det är tecken på bedräggeri.
Om det skulle vara så att verksamheten ändå drabbas, då hjälper mySafety med att ta över kontrollen till din verksamhet igen, detta kan hända vid egna resourcer och om detta inte fungerar så dras jurister in i processen, som mySafety bekostar.

mySafety har samarbeten med bland annat kortutställare, UC, banker och polisen, för att kunna erbjuda sina kunder ett så bra skydd som möjligt. På det sättet kan mySafety arbeta mer förebyggande, och du som kund har större möjlighet att få mer skydd innan olyckan är framme.

Följ mySafety i sociala medier: