God Morgon världen !!! EN ny dag !!!

God morgon världen !!! Gårdagen va lyckad fick tag på en massa glasögon. 3par för tjugo spänn ! Tror jag köpte femton par. Idag ska jag till Lindesberg om en kille har tid att träffa mig och hjälpa mig ställa in dator och telefon igen. Sen jäklar .ska det bloggas så det står härliga till. Det är faktist ett väldigt bra sätt att få ur sig en massa saker och man mår faktiskt mycket bättre av det. Jag har ju varit så jäkla sjuk i tre veckor fram och tillbaka, gissar att det är det här viruset som går. Det konstiga med det här är att fyra stycken av oss som umgås har fått dubbelsidig lunginiflammation och bihålsiniflammation så vi alla äter penicillin. Fast nu är jag inne på femte dagen så nu smittar inte jag iallafall och mår mycket bättre, så jag vågar mig ut. Hoppas få hjälp med datan idag om vederbörande har tid. Önskar alla en superfin dag. Sen måste jag börja göra fint hemma och beställa en glasskiva till ett jättefint vardagsrumsbord ska visa allt på bild sen framöver. Så allt är klart tills mina barn kommer ci januari. Längtar så jag tror jag blir knäpp. Tjingeling !!! iFB_IMG_1461776388255

En tyckte om “74”

 1. Sanna

  Hej. Jag vill gärna veta hur ditt liv var PÅ RIKTIGT med Lars?
  Var han verkligen riktigt klok? Jag tror han var elak mot dig faktiskt, snäll ibland men det hjälper ju inte om han var elak o opålitlig emellanåt. Han såg elak ut i ögonen. Tycker dottern verkar ha samma humör och sätt? Vad säger du om det? Du hjälper kvinnor om du berättar om verkligheten du levde i.
  Kram till dig starka kvinna.

  Svara
  1. G

   Sanna. Jag tror att nu när Lars (Svartenbrandt) är död så kan många lätta sitt hjärta för jag tror att många var rädda för honom.
   En otrolig sak är ju att kvinnan som han har 3 barn med fast han låste in henne på Säter redan vid första graviditeten, att hon var kvar berodde nog på rädsla.
   Hoppas inte att Lena var med om hemskheter!

   Svara
 2. Sanna

  Ja! Men jag tror Lena vet hans ondska o upplevt riktigt tuffa dagar med honom. Hon kommer berätta för hon är klokare än de flesta. Har man gått livets hårda skola så törs man berätta och vara ärlig.

  Svara
 3. Micke

  Lena.
  Du skrev i ett inlägg att Lars inte var någon palmemördare iaf. Vet du att han har mördat alls o hur vet du i så fall det?
  Det är tur han inte mördade dig eller lemlästade dig med den där släggan/yxan. Var det yxan så köpte du ju den sjölv och eftersyste sen någon som kunde slipa den. Vad ska man med yxa till när man bor i lägenhet.
  Vidare undrade jag varför du hade ett gevär på väggen? Jag har aldrig nånsin sett någon som haft det. Vad använde du det till?
  Är det samma gevär någon sköt vilt omkring sig på bilar i Kopparberg tex?
  Man får många frågor när man läser din blogg.

  Hoppas du är vid god hälsa nu!

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Hörrudu sk Micke. Ingen har skjutit vilt på bilar mm eller vad du skriver. Luftgevär hade jag på väggen. Man tävlar o skjuter prick med dom. Väldigt roligt det tycker jag du ska prova så kanske du får ett liv istället för att kväva andras i en massa skit prat. Yxa har jag växt upp med
   . Jag o min pappa vad mycket i skog o natur då behöver man ha yxor. Vi är nästan jämt ute o grillar till skogs . Då behöver man reda sig själv o fixa ved mm. Det vet vilken idiot som helst.

   Svara
 4. Lisa

  Hur vet ni allvetande här inne att det var/är så lätt att leva med Lena???
  Det talas mycke om Lars och efter Lars bortgång! Blir det så intressant att höra en massa skvaller av en.person som inte alls kan försvara sig??
  Ta och samla ihop er.och tänk nu lite förnuftigt!! Nyfikenhet!!!

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Jag är inte lätt att leva med och det va verkligen inte han hellerdärför hade vi varsin lägenhet.

   Svara
 5. G

  Klart det är Svarten som inbillat dig allt om ”nådens ljus” o hur du ska skriva om det. Han visste hur han skulle göra beroende på vem han träffade.
  Tror med han slog dig lika mycket som han slagit sina andra kvinnor. Men du hade inget val att berätta förrän efter hans död.
  Han skulle även döda Susanna o skära ut barnet hon bar i magen 1990. Det står i en dom.

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Du Nådens ljus har jag skapat själv, vi läste namnbetydelser tillsammans o spånade. En brinnande fackla i en mörk sjuk värld är en del av mitt liv och dess händelser. skriver det gör jag helt själv.vad Lars och Sanna anbeträffar så är det Jaguelines Mamma och Pappa, med full respekt til barnen så lägger jag mig inte i det jag inte vet något om och deras domar mm mm. Han gjorde illa mig med, ganska tungt ibland och så va han fruktansvärt snäll ibland. Alla har vi två sidor.

   Svara
 6. Micke

  Nädu Lena. Alla har inte 2 sidor.
  Du behöver inte försköna något.
  Har du fortfarande men av det Lars gjorde?
  Känner du att det går bra att bo i lägenheten?
  Jag undrar om det var poliserna han ville ”blåsa ut” iom den kraftiga smällen. De aktade sig noga för märkte att något ej stod rätt till när du öppnat dörren.
  Jag tror redan att Lars barn vet vad han är kapabel till så någon försköning behövs ej.

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   jo två sidor finns i oss alla. Och förskönar något gör jag inte men jag pladdrar inte om en massa som jag inte vet något om.o jag skrev .respektera. Jag ska blogga om det som hänt mellan mig o Lasse. En mycket bra.jobbig.intensiv och farlig tid. Jag har lärt mig en hel del. Jag har mått väldigt dåligt en tid sover ej på nätter o har ständig skiftning mellan glad o ledsen.den ena skjuter sig själv på järnvägspåret efter han va hem o hotade mig. Lasse va kanon o vi blev ovänner. jag fick slag i bakhuvudet o vaknade i en jordhög mitt i skogen. tror du allt snurrar för mig. vem slog mig. Varför vaknade jag i skogen med världens trognaste vän. Jag hade såna smärtor i magen så jag vågade inte känna ner över magen. Jag trodde jag va knivhuggen.Det kommer kanske eftersom med tiden men jag är inte mottaglig på alla vis. min kropp har stängt av för en stund o tar allt bit för bit.

   Svara
   1. Micke

    Är det flera episoder du berättar om här?
    Sköt personen sig efter han varit hem till dig o Lasse?
    Var Lasse full?

    Svara
 7. Fritte

  Du har sagt länge nu att du ska berätta om livet med Lars. Kanske dags? Tråkigt att vänta för läsarna.

  Svara
   1. nadensljus Post författare

    Jag har gått igenom väldigt mycket saker .det är minn blogg o jag tar allt eftersom jag orkar med. Läs någons annans blogg. Jag skriver inte om saker för att roa någon.

    Svara
    1. G

     Du måste inte blogga. Men skriva om saker som hänt för dig själv är bra.
     Den där boken kan kanske bli till.
     Hoppas du har det så bra du kan.

     Svara
     1. nadensljus Post författare

      Jag vill skriva en bok om det här konstiga livet jag varit med om. Vet dock inte kostnaderna men hinner jag med i livet så tänker jag absolut skriva den här boken.

 8. Micke

  Hej igen!
  Tänkte på det med att Lars pratade med Palmegruppen pga hotbrev o så sa du att Lars iaf inte var någon palmemördare. Visste han vem mördaren var tror du?
  Tänkte på det att han träffat på mycket folk på fängelser o annars med.

  Svara
 9. G

  En gång skrev du om att några kom o bankade på din dörr när Lars var häktad. Vad var det för folk? Det var ju även då du var med om att någon misshandlades vid midsommar.
  Har du det lugnare nu?

  Svara
 10. Micke

  Den där Kenth . Är det en kille du varit ihop med?
  Såg att hans hus är sålt. Vart flyttade han?

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Nej jag har aldrig varit ihop med honom. Lasse ville hjälpa honom han tyckte synd om honom för hans fru dog någon vecka innan. Han va djupt olycklig. Han va hem till mig och hotade mig sen blev han ledsen nästa sekund slog han sönder sakerna hemma o skrek tror du att jag är rädd för någon jävla svartenbrandt va. Så jag stack till grannarna o ringde polisen. Han själv tog senare livet av sig. Han sköt sig själv samtidigt som tåget körde över honom.

   Svara
    1. Monika

     Du är ju helt otroligt med alla dina frågor och kommentarer. Du lurar ingen för att du klämmer in lite låtsas-omtanke emellanåt.

     Svara
    1. nadensljus Post författare

     Nej det blir knäpptyst o får inte skrivas i tidningar mm när det är självmord

     Svara
 11. Micke

  Hej igen Lena!
  Hur går det för dig med allt det du försöker berätta här? Har du någon samtalshjälp?
  Hur går det med jobb o försörjning?

  Du skrev att du vaknade i skogen med din bäste vän. Finns den kvar?
  Det känns som att du är väldigt ensam.

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Jag försöker bearbeta allt som hänt efter bästa förmåga och när jag vaknade i skogen va det Simba som va med mig o gick hur troget som helst med mig i en o en halv mil utan koppel.Bättre vän finns inte. HON lämnade mig inte en sekund. Ja jag har en fin vän som är helt underbar att prata med. Jag tar allt pö om pö så mycket min kropp klarar av.Tusen Tack för att du verkar bry dig om mig.

   Svara
   1. nadensljus Post författare

    Jag tror att det är bra att skriva av sig om allt. Jag försöker söka pension det är ju väldigt svårt. Näst intill omöjligt men jag behöver verkligen lugn o ro o slippa all tristess i det här livet orkar inte så mycket mera. Sen är jag trasig i hela kroppen efter olyckan o har ont o skador överallt. Jag vill skriva en bok om det här konstiga livet o blogga om verkligheten

    Svara
 12. Micke

  Det du skrev att Lars sagt att palmemordet kunde va uppklarat för längesedan. Har han pratat med Palmegruppen om det eller du vet bara det med hotbreven?
  Man tänker ju på vad han menade o det är ju en rejäl tipssumma för den som lämnar sådana uppgifter att mordet löses.
  Lars sa ju med något på sin föreläsning. Synd den är borta från youtube.

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Det stod att han sett han mörda någon.och så va det bilder på något hus.

   Svara
     1. Micke

      Nejfan!
      Jag är inte snut.
      Jag undrar bara om det du skrivit o förstår du inte haft det lätt. Sen undrar man ju över saker som det du sa med hot mm. Det måste va för mycket för dig efter allt.

     2. Monika

      Detta är en falsk, nyfiken person, flashbackare förmodar jag. Hen verkar tror hen kan manipulera dig genom att stundom låtsas stötta dig, för att sedan försöka pressa dig på saker som hen vill höra.

     3. Micke

      ”Monika” är inte Lena en snart 50-årig kvinna som väljer själv vad hon tar in o svarar på i denna modererade blogg?
      Hon går uppåt nu igen på bloggtoppen ????

     4. Micke

      ”Monika” är inte Lena en snart 50-årig kvinna som väljer själv vad hon tar in o svarar på i denna modererade blogg?
      Hon går uppåt nu igen på bloggtoppen!

  1. nadensljus Post författare

   Förlåt haha jag blev tvungen att ta med det. Det där är typiskt mig. Vissa dagar funkar ingenting. Nej han va anonym

   Svara
 13. G

  Vad gör du med allt som hänt?
  Har du läkarhjälp?
  Pratar du med prästen?
  Förstår att ditt liv inte varit lätt.

  Svara
 14. Micke

  Frågade du aldrig Lars hur han kunde veta något om palmemordet?
  Han måste ju träffat någon som visste något inne på fängelser el dyl.
  Eller det är inte förrän nu du tänkt på vad han sa?

  Svara
 15. Micke

  Har du pratat med Palmegruppen om det konstiga att Lasse ringde dit?
  Du måste väl undra vad det är frågan om.

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Jag har inte ringt och han pratade med dom själv ju. Jag vill helst inget veta. Jag har haft med så tokiga människor att göra. Inget förvånar mig längre.

   Svara
   1. Micke

    Hej igen Lena!
    Du, jag har tänkt på detta med Lasse o att han ringde Palmegruppen. Han berättade alltså detta för dig?
    Hade jag varit du så hade jag kontaktat dom. Du kan nog få hjälp av polisen där du bor hur du ska göra. Eller ring 11414.

    Svara
 16. G

  Har tänkt på dig nu när det var årsdagen för branden igår. Nu har det gått ett årsvarv o känns förhoppningsvis bättre.

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Va det den 15de det brann. Helt otroligt sjukt vad tiden går. Har knappt förstått att det verkligen hänt

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.