Lasse och jag lika !!!

God kväll på er alla. Jag vill verkligen förklara mig. Jag kände inte Lassæ speciellt mycket innan men vi kände varann i förbifarten så där, mina bröder sa att han va bra. Jag har aldrig förstått vem han va egentligen.Det va en period som jag tyckte att vi va väldigt lika. Hade jättekul, tog oss ut i skogen grillade och mös. Han va en himla go människa. Sen va det stil på han ordning och reda. Promenader mm mm mm.sen berättade han att djävulen kom och tog han när han drack alkohol. Han tålde inte alkohol och då först började jag förstå lite vad han pratade om. Han förändrades direkt han tog i ett glas med alkohol i.Och det gjorde han verkligen. Det har hänt en hel del. Jag ska beta av grej efter grej så ni får svar på hur mitt liv va med Lasse. Både på gott och ont. Men vi är väldigt olika . Så sant som det är sagt. Önskar er alla en jättefin kväll. wp-1468412665556.jpeg

En tyckte om “18”

 1. Lisa

  Alla gör vi våra misstag brukar jag tänka Det finns saker i livet jag önska vore ogjorda…idag när jag är äldre…vet inte riktigt hur jag tänkte eller tänkte inte alls:-( …det är viktigt prata av sig så länge det inte blir pajkastning mot någon som inte kan försvara sig! Du förstår säkert hur jag tänker…kram

  Svara
 2. Fritte

  Ja, ni verkar verkligen olika. Du verkar så snäll. Jag tror Lars verkligen var en sjuk man. Han kunde lura nästan alla. Folk kände sig speciella när han pratade med dom men sen kom hans rätta jag fram.
  Fint badkar du har!

  Svara
  1. G

   Ja, Lena är en snäll person o det är de som ofta blir drabbade av psykopater. Lasse ville att allt skulle se bra ut utåt. Det hördes ju tom på föreläsningen.

   Svara
 3. G

  Tänkte på det med alkoholen. Den är ju med lätt att skylla på. Är ju inte så att folk blir galna så fort de svept ett glas. Lasse ursäktade många brott med att han var full o drogpåverkad. Senast var väl när han slog dig utomhus Lena?

  Svara
 4. G

  Försökte Lasse få dig att göra något brottsligt? Tänker på att han först liksom nästlade dig o sen gick det illa. Han har ofta följt det mönstret tyvärr.
  Sen får du berätta precis vad du vill trots att Lasse inte kan försvara sig. Är liksom ingen rättegång utan det du har upplevt.

  Svara
 5. Lisa

  G! Spekulera om huruvida Lasse gjort/gjorde är väl ändå ganska smaklöst…låt den ro som lagt sig få vara frid full…Lasse kan inte försvara sig och Lasse har barn som säkert fått sinnesro idag…låt den fortsätta:-) Lena måste ha älskat Lasse som frivilligt.gick till kyrkan för giftemål… Alla! Gör vi misstag en del mindre och andra större. Vi får inte glömma att även Lasse en gång var en liten söt och go bebis som luktade bebis!!!
  Jag är glad Lena börjat blogga och undrar om Lena bor kvar i gamla lägenheten eller börjat om annanstans på nytt. Vad är nya planerna i livet utan Lasse? Saknar dina olika recept:-) obs! Menar inget illa när jag påpekar om Lasse..känns bara som den tiden är förbi idag och nära och kära ska slippa gå igenom det dom fått göra hela livet/ kramar

  Svara
  1. nadensljus Post författare

   Jag hade det väldigt bra med Lasse överlag. Sen kom det ju stunder som va mindre bra. Skriver lite som det kommer och försöker läka ihop.men jag ska absolut tänka på det . Tack

   Svara
   1. Lisa

    G! Jag är glad att du bryr dig och att Lena har en fin vän att luta sin axel mot. Det behöver vi alla…då skulle jag valt att bjuda hem Lena på en bit mat och vara en god lyssnare..jLena ska vara stolt som haft dig denna svåra tid sen Lasses bortgång och utan boende. Den ska ni djupt vårda/kram

    Svara
    1. nadensljus Post författare

     Som ni vet så hyrde försäkringsbolaget bostad åt mig. Det va dom långa resorna som va väldigt jobbiga till strålningarna.mellan Stockholm o Örebro. Och naturligtvis att inte bostaden låg närmare.

     Svara
 6. Bruno

  Lisa. Lena kanske inte alls känner att det är lugnt? Fattar du inte att hon hela livet valt män som inte är bra för henne?
  För att förstå sig själv o varför hon gjort dessa val så behöver hon få ur sig massa skit.
  Och menar du att bara för att Lasse har barn som mått dåligt så ska Lena vara tyst? Men Lars dotter ska få vräka ur sig allt möjligt om Lena?
  Så som du resonerar så är det inte konstigt att världen ser ut som den gör.
  Om människor talade om sina känslor o upplevelse på ett HELT ärligt sätt så skulle folk må fan så mycket bättre.

  Svara
  1. Lisa

   Jag har också gjort många galna fel val i livet och för mofligen pga kärlek! en dag kommer.i alla fall till instinkt och frågarsätter mig själv! Jag är värd bättre.. De sista.21 åren har det valet inte brustit..
   Självklart förstår jag att människor behöver prata ut ich för mug är en blogg inte rätta stället. Något vi alla väljer olika! Nära anhöriga. God vän eller psykolog är något ev bra alternativ 🙂 min uppfattning…nej! Jag behöver inre läsa på om Svartenbranta då jag är tillräckligt gammal för att flertal tillfällen ha läst och följt både han och Clark Olofsson.. Även om mina val varit galna så har omdömet ändå haft en gräns.på rätt och fel…Att Jackie skulle ha skrivit sååå mycke skit om Lena! Har jag absolut helt missat. Däremot tror jag mig läst om svek på olika nivåer…jag vore dock tacksam som följt Lenas blogg om hon själv svarar som hon tidigare alltid gjort… Jag står fortfarande för att människor ska ha rätt att försvara sig…livet går vidare och alla avgör hur bra livet ska vara.

   Svara
   1. G

    Hur många kunde försvara sig mot Svartenbrandt?
    Lena måste inte hålla inne med saker för att skona honom.
    O Lena bestämmer själv vilka inlägg hon tar in. Än så länge är bloggen modererad.

    Svara
 7. Lisa

  Bruno! Det finns även många ‘nyfikna’, många som inte alls hjälpte med boende m.m när Lena behövde.. Konstigt va!!!!

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.