God natt världen !!! Vara med på Tv, Hjälp !!!

Hej hela världen jag är ledsen att det blivit så hattigt skriver ibland och så blir det uppehåll några dagar mm mm. Men så är det tyvärr nu, jag behöver den här tiden för att läka och kan bara ta det i den takt jag klarar av. Jag fick ett samtal av en kvinna ifrån tv 4 och vi ska göra klart Lasses och Jaguelines dokumentärfilm. Där kommer ni nog att få många svar på frågorna om Lasse. Det poppade upp en massa minnen och blev att tänka på väldigt mycket. Både bra och dåligt. Förhoppningsvis kanske Jacueline kommer hem och hälsar på. Hon har inte sagt det men jag hoppas ju det.Skulle vara skönt att bara ligga och prata lite om allt nu när det gått en tid. Livet är alldeles för kort för att hatas bort. Skulle vara helt underbart att bara få krama om Simba och Nala, saknar dom jättemycket. Men att grabbarna ska komma och filma i helgen, skrämmer mig till Max. Jag svimmar om jag ser en kamera, men men jag får väl göra ett försök? Vet inte om jag klarar av det men prova ska jag. Önskar alla en fortsatt god natt.13267832_1628944904094087_8963958659266991255_n

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.