God morgon världen !!!

Idag är det lika fint väder som igår. Helt underbart. Ska fortsätta där jag slutade igår med alla måsten. Vårdcentralen och soc och se vad den nya läkaren Anna hittat på. Jag har sovit dåligt inatt. Vaknat hela tiden o känt den där jättestressen inombords. Jag blir att må dåligt av att gå till nya läkare och förklara mitt tragiska liv gång på gång på gång. Räcker der inte snart. Ja skit sak samma känner jag i nästa stund kan inte rå över deras sätt att arbeta. Hoppas bara att det någongång kan leda till något bra o riktigt. Önskar alla en fin dag.13233117_10204819516366979_4802654442800909428_n (1)

En tyckte om “13”

    1. nadensljus Post författare

      Tusen tack för att du undrar hur jag mår o verkar bry dig om mig. Jag blir glad av sånt.nej ärligt talat så vet jag inte om det är under den här serien som det kommer att visas. Isåfall är det avsnitt två. Jag har inte vågat kolla så mycket.

      Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.