Hej världen. Angående dokumentärserien i förrgår

Hej hela världen!!! Jag såg ju första avsnittet av dokumentären igår. Jag blev både ledsen och väldigt tagen av den. Och påmind om mån12803121_1708674436083512_3383925714232878428_nFB_IMG_1461776388255ga saker. Jag blev tagen av hennes sätt att berätta saker och kände verkligen med henne hur hon hade det och menade det hon sa. Jag tycker du gjorde det här väldigt uppriktigt och jag kände hur stark din önskan va om att allt skulle bli bra. Jag är ju minst av en syskonskara på sju syskon som har åkt ut och in på kåken i hela mitt liv.jag är den som har funnits och ställt upp för dom jämt nästan. Varit mamma till alla mina äldre bröder. Fast det är dom som skulle ta hand om mig egentligen. Tills jag inte orkade mera.två av bröderna dog osv …Jag tycker du är en fruktansvärt stark kvinna. Du är lika intelligent som din far, för det kan ingen ta ifrån honom. Han hade ett stort hjärta!!! som helt försvann när han drack alkohol. och skillnaden är att du har ett stort hjärta och bryr dig om människor utan någonting!!! Inget som lindrar . Bedövar eller skjuter upp smärtan.något de allra flesta skulle vara tvungna att ta till. Just för att de inte orkar mer.kroppen kan inte ta emot mer än till en viss gräns utan behöver bearbeta allt som händer.Det har du gjort och hur många tror du skulle klara det??? Stor stor kram och jag säger som din far önskar er all lycka på den stora färden. Helt tokig tid vaknar jag och bara känner hur mycket jag ville säga det här. Men nu lägger jag mig igen och drömmer vidare. Din pappa vakar över oss. Helt säker.sov gott alla. Hoppas ingen tar illa upp.

En tyckte om “7”

 1. G

  God morgon!
  Så det är en serie som görs? Då kommer väl nästa del snart iom denna visades nu.
  Vet Jackie att du i princip skriver till henne?
  Jag tänker på det att du ännu tror att det är alkoholen som förändrade Lasse. Det är antagligen inte så. Han hade den som ursäkt som alla andra.

  Hur har du det nu? Går det bra i lägenheten? Ordnade det sig med pengar? Lämnade du in om pension?

  Svara
    1. nadensljus Post författare

     Det är ju jag som har missuppfattat allting. Det här va ju gammalt. Förlåt mig hänger inte med o fatta allt

     Svara
 2. Micke

  Svartenbrandt intelligent?
  Nädu. Han använde bara stora inlärda ord o fraser. Om han varit intelligent hade han inte suttit på kåken i över 40 år. Inbilla folk saker var han bra på.
  Har du snackat med polisen ännu om oklarheterna?

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.