God morgon världen !!! Underbar morgon !!!

Vaknade och såg ljusstrimmorna lysa in genom fönstret. Det va en glimt av solen som trängde igenom alla moln på himlen. Klockan va sju.tittade mig omkring,runt om i sängen, den kändes så stor och den hemska ensamheten som skrämmer mig ibland,och som jag njuter såå av ibland. Då kom jag på att Jimmy är ju här. Han brukar vakna före mig och Komma in o väcka mig. Men idag har han sovit över hehe, får se om jag hinner fixa lite frukost på säng till han , INNAN HAN VAKNAR o utan att tappa något i golvet, så det låter som en jordbävning och hela huset vaknar. Det hände tidigare en gång. Önskar alla en jättefin dag.image

En tyckte om “2”

  1. G

    Haha om tappa saker så alla vaknar!
    Hoppas ni har trevliga dagar!
    Tänker på hur det gått med din pensionsansökan. Är ett lugnare liv om man vet vilken inkomst man har.

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.