God kväll världen !!! Tack för en fin resa!!!

God kväll världen !!! Jag blev lite glad av att höra att jag är saknad direkt jag inte skriver. Det känns jättekul att några verkligen läser min blogg. Jag vill också förklara lite, hur det brukar bli för mig när jag träffat mina liv. Freddie OCH Jimmy är verkligen mina liv. Jag lever med ett ständigt hat mot mig själv, att jag inte funnits vid deras sida och varit deras riktiga mamma när de växte upp som alla vill vara När dom ska komma och hälsa på mig blir jag jätteglad och vill göra allt baka ,städA ,laga mat mm mm jag vill ju att allt ska bli så bra som möjligt så klart. Dom ger mig ny energi och en längtan att leva och dom gör mig så lycklig. Jag undrar ju lite hur i hela london dom kan vara så duktiga och smarta med en sån mamma som mig. Nu får ju inte mammor veta allt så klart. Men jag blir för mycket så när dom kommer stupar jag nästan av trötthet. Det är mycket som händer i ens huvud när man försöker komma tillbaka till livet och finna dess mening. Det tar minst ett par dagar att smälta och förstå och hitta glädjen över hur bra och trevligt det har varit. Så ni vet jag får riktiga low down dagar, minst två tre dagar efter dom åkt. Då kommer tomheten och saknaden. Det här tar mycket energi och jag orkar inte blogga på ett par dagar. Tar slut på precis allt kraft man kan få. Men jag ska försöka stanna upp och tänka igenom saker, men ni ska veta att dom är mitt allt och jag är så lycklig att dom finns och är dom dom är. Dom är jättsnälla mot sin mamma. Önskar hela världen en jättefin kväll. Tack för en fin resa Jimmy ,Marja och Ismo.

2 Kommentarer

 1. Hej Lena! Kul att du skrev…
  Jag förstår att du mår bra med dina söner.. Att du inte varit den mamma du hade önskat är något jag tycker du ska lägga bort! Du ger dem kärlek idag och ingenting kan bli försent!!
  Glömt inte att det är väldigt många där ute som inte har din inställning. Många som framför allt aldrig skulle erkänna sin frånvaro som mamma! En del saker har också sin förklaring och allt blir inte som tänkt!!
  Det finns mödrar som har varit kärleksfull hela uppväxten mot sina barn men som inte alls har något för det utan vuxna barn kan vara riktigt elaka barn och fungerar det inte med deras partner på hens vis!!! Blir det ren katastrof!!!
  Tror att du trots allt är lyckligt lottad…
  Varma kramar.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.